Friday 18 July 2008

Ο Leo είναι καλύτερα


Ο Leo είναι καλύτερα.


Ο κτηνίατρος που τον φροντίζει δεν φεύγει από δίπλα του.

Άντε παιδιά να βρούμε και μία οικογένεια να τον πάρουν στο σπίτι τους, αν βέβαια δεν τον κρατήσουν οι άνθρωποι που τον βοήθησαν και τον έφεραν στην Αθήνα μακριά από τον σαδιστή του Πόρου.

Όποιος έχει πληροφορίες για το που βρίσκεται ο σαδιστής-φοιτητής Παναγιώτης Κυριάκου ή αν γνωρίζετε τη ταυτότητα του αδίστακτου υπάνθρωπου που έκαψε το Leo, παρακαλούμε στείλτε μας επώνυμο ή ανώνυμο email στο infopress@lavabit.com κι εμείς θα ειδοποιήσουμε άμεσα τις αρχές.


Στο video είναι ο Παναγιώτης Κυριάκου, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Να το χαίρεστε το κάθαρμα.

Αρχή Προστασίας, Μολών Λαβέ και θα τα λέμε παρέα έως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την προστασία που προσφέρεις στα αδίστακτα υποκείμενα.



4 comments:

Anonymous said...

Να επικυρηχθεί το κάθαρμα και αν βρεθεί να τιμωρηθεί υποδειγματικά. Η φωτογραφία του να φιγουράρει παντού, να τον ξέρει ο Κόσμος και να τον περιλάβει μετά τη φυλακή αναλόγως. Δυστυχώς είμαι όμως σίγουρη θα έχουμε πολλά ακόμη τέτοια... Γιατί υπάρχουν πολλά ανθρωπόμορφα τέρατα...
yiannas galanou

info press said...

@@@ Yianna

Μετά τη φυλακή Γιάννα;
Μάλλον αστείο ακούγεται διότι αυτοί που έχουν κατακλέψει το δημόσιο ή όσοι επώνυμοι έχουν παραβατική συμπεριφορά πάνε στον Ευαγγελισμό, διότι έχουν προβλήματα υγείας, ή αποφυλακίζονται άμεσα διότι έχουν προβλήματα υγείας που διορθώνονται εκτός Ευαγγελισμού και μας τραγουδάνε.
Δείξε μας έναν παραβατικό που να είναι στη φυλακή, σε αυτή τη χώρα της ασυδοσίας.
Είναι που λέμε ότι δεν "χαριζόμαστε σε κανέναν".

Anonymous said...

Καλή ιδέα της επικήρυξης το ίδιο και ο δημόσιος διασυρμός. Η αστυνομία έχει ξεχάσει να ψάξει στο πανεπιστήμιο. Οι φίλοι του όμως κι αυτοί που είναι στα ίδια μαθήματα μ' αυτόν, τον βλέπουν και ξέρουν που βρίσκεται. Για φυλακή δεν το βλέπω, οι δικαστές είναι αναίσθητοι ακόμα κι όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές.

info press said...

@@@ anon

Ο δημόσιος διασυρμός δεν υφίσταται στην Ελλάδα διότι όλοι οι εγκληματίες προστατεύονται από την Αρχή Προστασίας.
Προχτές η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έπιασε κάποιους που διακινούσαν πορνογραφικό υλικό ακόμα και με βρέφη.
Ο γιατρός (χειρουργός) ομολόγησε. Είδες τη φωτογραφία του ή τα στοιχεία του;
Η Ελλάδα δεν προστατεύει τα μωρά και τα παιδιά, θα προστατέψει τα ζωάκια;
Στη φυλακή δεν μένουν αυτοί που κατακλεψαν το δημόσιο.
Όσον αφορά τους δικαστές, σαφώς και δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά λόγω της ατιμωρησίας που επικρατεί ευθύνονται και αυτοί σε μέγιστο βαθμό για την κατάσταση που επικρατεί, διότι είναι μία από τις εξουσίες της πολιτείας που δεν λειτουργεί σωστά.
Δείξε μας κάποια υπηρεσία η οποία λειτουργεί σωστά και θα το κάνουμε σημαία μας.
Διάβασε να δείς τι γίνεται στο Ελληνικό Δημόσιο.