Wednesday 23 July 2008

Διώκεται... η Γιάννα Γαλανού


Με λύπη διαβάσαμε ότι η Γιάννα Γαλανού διώκεται και ότι την αναζητά η αστυνομία.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της δίωξης, που αναφέρει η κ. Γαλανού, αλλά μας στεναχωρεί η ιδέα ότι δεν παρεμβαίνει κάποια αρχή, να τερματήσει τον εμπαιγμό που υφίσταται αυτή η γυναίκα, που το μοναδικό της έγκλημα είναι ότι φροντίζει άτυχα ζωάκια.

Την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής της Σαλαμίνας, όπου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αντωνίου, στην επιστολή του στο Δικαστήριο της Ανκόνα, παραδέχεται ότι η Σαλαμίνα δεν διαθέτει Κυνοκομείο και ότι κάποιοι εθελοντές αναλαμβάνουν την προσωρινή υιοθεσία (δίχως να εξηγεί τι σημαίνει αυτό και ποιό το νομικό καθεστώς των κατοικιδίων), μέχρι να βρεθεί μία μόνιμη στέγη στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες της Ε.Ε., αγνοώντας τη νομοθεσία όπως την αναφέρει ο Βουλευτής Φώτης Κουβέλης στην επερώτηση του προς τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης.

Ντρεπόμαστε για την κατάντια της Ελλάδας.

Παρακαλούμε δείτε το παρακάτω video του οργανισμού Animal Aid της Βρετανίας και αποφασίστε μόνοι σας.



4 comments:

Anonymous said...

φρίκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Anonymous said...

Eυχαριστώ από καρδιάς το Infopress, γιά όλη τη συμπαράσταση, το ανθρώπινο ενδιαφέρον που μου πρόσφερε και την καλή πρόθεση να παραουσιάσει τα κείμενα μου κι έτσι ν' ακουστεί και η δική μου άποψη γιά όσα συμβαίνουν στη Σαλαμίνα καθώς και στην υπόθεση της Ανκόνα. Ας προσπαθήσουμε όλοι να σταματήσει η αθλιότητα του λαθρεμπόριου αδέσποτων.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να σταματήσουν τα πειράματα στα ζώα. Δεν χρειάζονται έτσι κι αλλιώς.
Ας προσπαθήσουμε να δούμε τα ζώα σαν πλάσματα που πονούν κι όχι σαν αντικείμενα, σαν πράγματα που εξυπηρετούν μόνο τις δικές μας υποτίθεται ανάγκες.
Ευχαριστώ πολύ!
yiannas galanou.

info press said...

anon 9:15:00 AM

Πράγματι φρίκη.

info press said...

Yianna Galanou

Το Info Press σε διαβάζει και παρακολουθούμε στενά τη συνέχεια στην Ανκόνα.

Η διαφορά του Δήμου Σαλαμίνας που "μοιράζει" ζωάκια με άλλους Δήμους που δεν το κάνουν είναι εμφανής.

Η έρευνα του Info Press στους Δήμους, συνεχίζεται και θα σταλεί στους αρμόδιους υποργούς για τις δικές τους νόμιμες ενέργειες.