Monday 21 July 2008

Σωματεμπορία και αρπαγή


22 χρονών γυναίκες - διάβολοι




Συνελήφθησαν δύο 22χρονες και κατηγορούνται άλλα 2 άτομα, για συμμετοχή σε κύκλωμα που έφερνε γυναίκες από τη Ρουμανία, αφού τις έπειθαν ότι θα εργασθούν ως καλοπληρωμένες οικιακοί βοηθοί, αλλά ο σκοπός τους ήταν να τις εκπορνεύσουν.

Μία 32χρονη γυναίκα ρουμανικής υπηκοότητας, τηλεφώνησε στην στυνομία και είπε ότι το έσκασε από το σπίτι που την κρατούσαν παράνομα και ότι είχε κακοποιηθεί και εκβιαστεί για να ενδώσει στη πορνεία.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και προέκυψε ότι ο συνεργός των 2 γυναικών, ήταν ο 49χρονος ιδιοκτήτης, νυκτερινού κέντρου, ο οποίος μαζί με μία 29χρονη Ρουμανικής υπηκοότητας, δημοσίευαν αγγελίες σε Ρουμανικές εφημερίδες όπου αναζητούσαν οικιακές βοηθούς.

Αφού πλήρωναν τα εισητήρια των γυναικών για να έρθουν στην Ελλάδα, τις παραλάμβαναν από το αεροδρόμιο και μετά τις κρατούσαν κλειδωμένες σε διαμέρισμα στη Βούλα, όπου τις ανάγκαζαν να εκπορνεύονται στο μαγαζί του ή τις έστελνε σε άλλες πόλεις σε συνεργούς του.


Ο 49χρονος και η 29χρονη γιατί δεν συνελήφθησαν;
Πάντως έχετε αντιληφθεί όλοι, ότι έχουμε καταντήσει γελοίοι, με την super προστασία της Αρχής Προστασίας για τους διαβολικούς "χρονος" και "χρονη".

No comments: