Sunday 29 March 2009

Ben Needham Κως '91-Τι Απέγινε κ. Πρωθυπουργοί;

Μία συγκλονιστική συνέντευξη της Kerry Needham της μητέρας του μικρού Ben που εξαφανίστηκε από το νησί της Κω τον Ιούλιο του 1991.
Η δημοσιογράφος, Melanie McFadyean, εξαιρετική επαγγελματίας και η φωτογραφία του Gary Calton.

Δεν φοβάται να κάνει την σύγκριση με την υπόθεση της εξαφάνισης της Madeleine McCann, για τον διαφορετικό τρόπο που χειρίστηκε τις δύο υποθέσεις η Βρετανική κυβέρνηση.

Ο Gordon Brown, έκανε τα πάντα για να προστατέψει τους γονείς της Madeleine McCann ώστε να μην πάνε φυλακή, αλλά δεν έκανε τίποτα για το κοριτσάκι, όπως ακριβώς δεν έκανε τίποτα για τον Ben Needham.
Ας ληφθεί υπό όψη πως οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας έχουν το καλύτερο σύστημα παρακολούθησης με satellite, και προφανώς γνωρίζουν τι συνέβη, όμως το θέμα κουκουλώθηκε.

Έχουμε στα χέρια μας και την επιστολή που έστειλε ο Gordon Brown στη μητέρα του Ben Needham, όπως και την επιστολή που εστάλη από την μητέρα του παιδιού στον Έλληνα Πρωθυπουργό και απάντηση δεν πήρε.

Ντρεπόμαστε και για τους δύο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί από το βιβλίο της Melanie.

2 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...η ιστορία του μικρού Μπέν...που συγλόνισε όλο το πανελλήνιο τότε,και όλο τον κόσμο..πολλοί ειδικοί έχουν πεί πως εάν ζεί ο Μπέν,σήμερα θα πρέπει να είναι κάπου γύρω στα 23-24;;..κάπου εκεί...πόσα χρόνια πονάει αυτή η μάνα;;,πόσα χρόνια βασανίζεται;;και την τρώει το σαράκι επειδή δεν ξέρει τι απέγινε το παιδί της;;....νομίζω αυτό είναι χειρότερο και από το να ξέρει κάποιος ότι ένας αγαπημένος του δεν είναι πιά στη ζωή...καλά οι ελληνικές αρχές,ας μη σχολιάσω καλύτερα,την ίδια στάση δεν έδειξαν και στο θέμα του Άλεξ;;και στο θέμα τόοοσων άλλων χαμένων παιδιών...(που δεν είναι λίγα)... από ανοργανωσιά άλλο τίποτε....καλημέρες...

info press said...

@@@ Αθανασία

Ο Ben θα γίνει 20 ετών τον Οκτώβριο Αθανασία.

Δεν είναι θέμα ανοργανωσιάς αλλά ατιμωρησίας.

Στην Ελλάδα οι εγκληματίες την βγάζουν καθαρή.

Την καλημέρα μας και να περνάς καλά Αθανασία.