Wednesday 25 March 2009

Madeleine McCann - Η Απάντηση των Πορτογάλων

Και πάλι στο προσκήνιο η υπόθεση της εξαφάνισης της Madeleine McCann, που εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο στην περιοχή Praia da Luz της Πορτογαλίας.
Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο τι συνέβη στην 3χρονη Madeleine, το βράδυ της 3ης Μαίου.

Το παιδί εθεάθη ζωντανό από τρίτους στις 6 το απόγευμα.
Οι γονείς άφηναν αυτήν και τα δύο δίδυμα και κατά 1 χρόνο μικρότερα αδελφάκια της, μόνα τους κάθε βράδυ κι έβγαιναν για φαγητό.
Εκτός του ότι έκαναν ολόκληρη περιουσία από την εξαφάνιση της μικρής, στο θέμα ενεπλάκη ο Gordon Brown.
Από όλα όσα διαβάσαμε για το ζήτημα, το πιο πιθανό είναι ότι έγινε συμφωνία με την Πορτογαλία σε ανώτατο επίπεδο για να μην κατηγορηθούν οι γονείς επειδή ο πατέρας τυγχάνει φίλος του πρωθυπουργού.
Ο πατέρας τηλεφώνησε αμέσως στον διπλωμάτη Alistair Clark παλιό του γνώριμο και στενό συνεργάτη του Brown, ο οποίος και έβαλε το πρώτο δημοσίευμα σε Βρετανική εφημερίδα για να αρχίσει το (spin) παραμύθι της εξαφάνισης και να το χωνέψουμε καλά καλά.
Ο πατέρας έχει γερές διασυνδέσεις και με τους Μασώνους, οι οποίοι προωθούν τα τσιπάκια στα παιδιά, με την εθνική ΜΚΟ της Αμερικής για τα εξαφανισμένα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεργάζεται με την Αμερικανική ΜΚΟ και μάλιστα στο Διεθνές σκέλος της ο κ. Γιαννόπουλος είναι μέλος του Δ.Σ.!
Φωτογραφία, ιστορικό και videos από joana morais και mariana faithful.

Νεώτερες φωτογραφίες και Νέος Ύποπτος

Oprah Winfrey Show - Madeleine McCann


Για την ώρα και μόλις ακούστηκε πόσο στοίχησε η υπόθεση στην Βρετανική αστυνομία... οι γονείς ψάχνουν... να βρουν την Αυστραλέζα σωσία της Victoria Beckham...

Και μη χειρότερα...



No comments: