Monday 30 March 2009

Τενέζος στο BBC - Μου Πρόσφεραν €1 εκατ.

Το παρακάτω video τράβηξε ο Malcolm Brabant στις 9-3-2009, ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα. Ο Τενέζος λέει στον Malcolm ότι αφού κατάθεσε τις μηνύσεις, οι μηνυόμενοι του πρότειναν να του δώσουν € 1 εκατ. για να τις αποσύρει.
Θεωρούμε πως αυτό είναι ψέμμα και αν οι μηνυόμενοι χρειάζοταν να προσφέρουν χρήματα, θα τα έδιναν αλλού και ο νοών νοήτω.

Στο μεταξύ η κάμερα καταγράφει όποιον περνάει από εκεί.
Γιατί και με ποιό δικαίωμα;
Η Αρχή Προστασίας απαγορεύει στην αστυνομία να χρησιμοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες κάμερες αλλά είναι προφανές πως οι νόμοι δεν ισχύουν για τον Τενέζο και την παρέα του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Τενέζου την 58η ημέρα της "απεργίας" πείνας και διαπιστώστε ότι έχει τον πλήρη έλεγχο στην κινητικότητα των άνω και των κάτω άκρων.




Θεόδωρος Τενέζος - Ο Φίλος Απειλεί & Καμακώνει!!!

Θεόδωρος Τενέζος και Bobby Sands στην 66η Ημέρα

5 comments:

Anonymous said...

Όταν λετε ότι το 1 εκατομ. ευρώ που του "πρόσφεραν" θα τα έδιναν αλλού, τι ακριβώς εννοείτε που δεν εννοούμε;
Και αν είναι ψέμα πολύ απλά ας του κάνουν μήνυση τα θιγόμενα μέρη. Πολύ απλά τα πράγματα. Πάλι καλά που λέτε την λέξη "θεωρούμε" δηλαδή εικάζουμε, δεν το ξέρετε. Σαν να λέμε λέγε - λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει.

Κάτι δεν μου αρέσει έτσι όπως χειρίζεστε το θέμα.

Επίσης αυτό με την κάμερα είναι τρομερή αστοχία και καταντάει πραγματικά...παιδιάστικο.
Μα καλά, την κάμερα που βρίσκεται στην γωνία του πεζοδρομίου και είναι γιά τον έλεγχο της κυκλοφορίας και είναι στραμμένη επάνω του, δεν την έχεται δει;
Όσο αφορά την κάμερα του laptop που "γράφει" τον Τενέζο και όποιον πιθανό περνάει από εκεί ή και στέκεται γιά να του μιλήσει, είναι πολυ γελοίο, και με συγχωρείτε, να υποστηρίζουμε ότι καταπατά κάποιον νόμο! τόσες κάμερες στους δρόμους που λειτουργούν, τόσες κάμερες σε τράπεζες, κτίρια, εμπορικά και ένα ολόκληρο κατεβατό δεν πειράζουν; ακόμα και ο καθένας μπορεί πλέον και βγαίνει με μία κάμερα στον δρόμο και καταγράφει ότι του καπνίσει, με τα κινητά επίσης...τι να πω; Αυτό ειδικά με την κάμερα είναι επιχείρημα της πλάκας.
Μου αρέσει που αποφαίνεσται ότι "είναι προφανές πως οι νόμοι δεν ισχύουν για τον Τενέζο και την παρέα του"! Δεν γνώριζα ότι ο Τενέζος έχει τέτοια "δύναμη". ο έμαθα και αυτό. Μπράβο!
Ο Τενέζος είναι...το κράτος;

info press said...

@@@ anon

Δεν φταίμε εμείς αν είστε χαζός και δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Λέτε να ασχοληθούν με τον Τενέζο για να του δώσουν κι αξία;

Είμαστε λίγο μακριά για να δούμε την κάμερα που αναφέρεστε.

Έχετε ξεχάσει πως ο Τενέζος βρίσκεται παράνομα στο πεζοδρόμιο.

Μπορεί όμως να το έχει αγοράσει από τον Νικήτα και δεν το γνωρίζουμε.

Μήπως ξέρετε αν το έχει αγοράσει;

Anonymous said...

Σας ευχαριστώ γιά το επίπεδο σας και την ταμπέλα που μου δίνεται!
Εγώ νομίζω μίλησα έστω και με αυτά τα χαζά επιχειρήματα και από την πλευρά σας δεν βλέπω κάτι γιά την ταμπακιέρα.
Μου κάνουν εντύπωση τα λεγόμενά σας διότι, εγώ προσωπικά, αν κάποιος με κατηγορήσει ότι έκανα απόπειρα χρηματισμού οπωσδήποτε θα μηνυθεί. Κάθε λογικός άνθρωπος που δεν επιθυμεί την σπίλωση της υπόληψής του, αυτό θα έκανε. Πόσο μάλλον αυτοί γιά τους οποίους μιλάμε που έχουν και την οικονομική δύναμη να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις. Λάθος; είμαι...χαζός;

Α! μάλιστα, όλα αυτά που λέτε περί κάμερας είναι από το νετ. Δεν κάνατε τον τεράστιο κόπο να πάτε από εκεί και να διαπιστώσεται τι συμβαίνει και σε τελική ανάλυση να ξεμπροστιάσεται τον...παράνομο Τενέζο! επί τόπου. Θα προσφέρατε τα μέγιστα και μιλάω πολύ σοβαρά.
Λέτε επίσης ότι...έχει αγοράσει τον χώρο από τον δήμαρχο; κατάλαβα καλά; ή είμαι τόσο χαζός; άλλο πάλι και τούτο! αυτή η υπόννοια οπωσδήποτε θα ελεγχθεί (δεν είναι δύσκολο) γιά να δούμε ποιός λέει χαζομάρες.

Μάλλον δεν καταλαβάτε εσείς κύριοι.
Εγώ δεν είμαι κανένας βαλτός γιά να γράφω υπέρ του ενός ή του άλλου. Ένας εργαζόμενος είμαι που έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το ζήτημα και το ψάχνω με τις μικρές μου δυνάμεις. Από κάποια στοιχεία που δημοσιοποιούνται και από κάποια συμφραζόμενα προσπαθώ να εννοήσω τι συμβαίνει.

Και από τον τρόπο που αρχίζεται και αντιμετωπίζεται το ζήτημα...κατάλαβα. Όσο χαζό και αν με θεωρήται. Παρ΄ όλα αυτά σας ευχαριστώ γιά την φιλοξενεία.

info press said...

@@@ anon

Γιατί δεν έπαιξε το παιχνίδι τους ο έξυπνος Τενέζος και να τους τσιμπήσει η αστυνομία με μαρκαρισμένα χαρτονομίσματα;

Είμαστε λίγο μακριά για να κάνουμε την τιμή στην κάμερα της περιοχής.

Εκείνη βρίσκεται νόμιμα εκεί, ο Τενέζος όμως;

Εκτός κι αν αγόρασε το πεζοδρόμιο.

Γιατί δεν πάτε να τον ρωτήσετε και να λύσετε τις απορίες σας κατευθείαν από την πηγή;

Τελικά τι έχει πέσει στην αντίληψη σας;
Ο Τενέζος κάνει απεργία πείνας ή όχι;

info press said...

@@@ anon

Να σου απαντήσω και γιατί μιλάμε τώρα ενώ "κάνει απεργία" τόσες ημέρες.

Θυμηθήκαμε τον Bobby Sands και τους άλλους που έκαναν πραγματική απεργία πείνας και αυτοί πέθαναν ενώ ο Τενέζος δεν αδυνάτισε καν.

Το ψάξαμε, ρωτήσαμε και γιατρούς και έτσι μιλήσαμε.