Saturday 19 July 2008

Διαμαρτυρίες... και το Info Press


Το Info Press έλαβε το παρακάτω ανυπόγραφο mail, με επισυναπτόμενο ένα αρχείο doc.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΖΟΕΣ)

Σας πληροφορούμε πως ήδη έχουμε στραφεί δικαστικώς κατα της bloger giannas και κατά παντός υπευθύνου που βοήθησαν την συκοφαντική εκστρατεία του εν λόγω ατόμου (τα σταιχεία της τα γνωρίζουμε) με βαρείς χαρακτηρισμούς και επιδοκιμαστικά σχόλια σε βάρος μας καθώς και με την δημοσίεση εγγράφων, ονομάτων επιθέτων και προσωπικών τηλεφώνων, χωρίς να έχουν την άδεια αυτών που υπογράφων τα έγγραφα.

Το Info Press απάντησε ως εξής:
Αυτό το έγγραφο που στείλατε δεν μπορούμε να το ανοίξουμε, διότι δεν χρησιμοποιούμε MS Office ή word.
Στείλτε μας την αποψή σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
Αν μπορείτε κάντε το έγγραφο copy και paste κατευθείαν επάνω στο email που στέλνετε.

Η απάντηση της αναφερόμενης ομάδας άμεση:
Είστε η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα που μας λέτε κάτι τέτοιο. Βέβαια έχουμε προσέξει την ιδιαίτερη εκτίμηση σας για την gianna. Πάντως αν θέλετε αναρτείστε την διαμαρτυρία μας.

Το Info Press απάντησε εκ νέου για να διευκρινήσει ότι:
Σας είπαμε ότι δεν χρησιμοποιούμε MS Office ή word.
Έχουμε linux.
Αν θέλετε το πιστεύετε και μας στέλνετε τη διαμαρτυρία σε copy και paste κατευθείαν επάνω στο email.
Την κ. Γιάννα που λέτε δεν τη γνωρίζουμε προσωπικά.


Επιτέλους συνεννοηθήκαμε και μας έστειλαν το παρακάτω mail.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Επειδή εμείς δεν είμαστε από τους ανθρώπους που καθισμένοι σε μια καρέκλα ατέλειωτες ώρες μπροστά σ'εναν ηλεκτρονικό υπολογιστή όπως κάνει η gianna που ξαφνικά έγινε δημόσιος κατήγορος της Ομάδας μας ,επειδή εμείς βρισκόμαστε τις περισσότερες ώρες στους δρόμους ,όπου άλλωστε βρίσκονται και τα αδέσποτα σκυλιά κάνοντας ό,τι μπορούμε γι' αυτά, δεν αντιληφτήκαμε εγκαίρως όλες τις δημοσιεύσεις αυτού "του πόλεμου' που ειλικρινά αναρωτιώμαστε για ποιόν γίνεται. Μπορεί να πει η gianna πόσες φορές έτρεξε η ίδια στους δρόμους, πόσες φορές της προσφέραμε βοήθεια, βέβαια της αναγνωρίζουμε ότι έχει μαζέψει στην αυλή της 17 σκυλιά και σε ένα δωμάτιο 15 γάτες αλλά τι έχει προσφέρει στα άλλα των δρόμων. Κι ας μη επικαλεστεί ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο γιατί όταν θέλεις πάντα υπάρχει τρόπος.Όμως ας επανέλθουμε στον "πόλεμο" .Θα αναφέρουμε μόνο ένα δείγμα της τακτικής και της" εντιμότητας" και βαθύτητας των "ερευνών" της. Στο τελευταίο δημοσίεμά της Ποιός παινεύει τη νύφη... παραθέτει μια φωτογραφία μιας ζωόφιλης κυρίας λέγοντας πως είναι φωτογραφία μπροστά στα δικαστήρια της Ανκόνα και από κάτω ο τίτλος παραπέμπει σε λαθρεμπόριο ζώων. Για κοιτάξτε καλύτερα τη φωτογραφία. Στο πλάι δεξιά διακρίνεται μια ταμπέλα που γράφει ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΑΩΝ για κοιτάξτε πίσω τα κτίρια δε σας θυμίζουν κάτι. Πρόκειται λοιπόν για μια φωτογραφία την εποχή που γινόταν στην Ελλάδα η Eurovision και έγινε από τους Έλληνες ζωόφιλους μια σιωπηλή διαμαρτυρία για τα αδέσποτα στη χώρα μας. Μπορείτε λοιπόν να αντιληφτείτε την εγκυρότητα των "ερευνών" της και θα καταλάβετε πως το πάθος της δεν είναι για τα αδέσποτα αλλά για κάποιους συμπολίτες της και η ίδια δήλωσε πως δεν την ενδιαφέριει καθόλου η Σαλαμίνα και η μόνη της επιθυμία είναι να φύγει από δω, το μίσος της λοιπόν για κάποιους από μας την έκανε να ξεκινήσει όλη αυτή τη συκοφαντική εκστρατεία κατά της ομάδας μας. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν κι αφού της δώσαμε πολλά περιθώρια να επανορθώσει και επειδή έχει κάνει κατ' επανάληψη παράβαση του άρθρου 9Α παρ.1 και του άρθρου 19 του Ελληνικού Συντάγματος ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για ποινική δίωξη εναντίον της με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Σας παρακαλούμε επειδή εμείς δηλώνουμε ότι πράγματι αγάπάμε τη Σαλαμίναι και δεν το δηλώνουμε απλώς αλλά το αποδεικνύουμε και με πράξεις αν μπορείτε δημοσιεύσετε το κείμενο αυτό χωρίς παραπομπή καθώς κι αυτό που θα σας επισυνάψουμε .
Ευχαριστούμε
Το Δ.Σ


Το Info Press δηλώνει σε όλους ανεξαιρέτως τα κάτωθι:

Αυτό το Blog δεν έχει αφεντικά.

Οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε δεν μας εκφράζουν.

Αυτό το οποίο μάθαμε από τρίτους είναι ότι η Σαλαμίνα αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα πνίγεται από τα αδέσποτα ζωάκια τα οποία γίνονται εύκολη λεία των διεστραμμένων ανθρώπων όπως είναι αυτοί οι δύο που αναφέρουμε εδώ

Η παρακάτω παράγραφος μας ξενίζει, ειδικότερα το "της αναγνωρίζουμε ότι έχει μαζέψει."
"Μπορεί να πει η gianna πόσες φορές έτρεξε η ίδια στους δρόμους, πόσες φορές της προσφέραμε βοήθεια, βέβαια της αναγνωρίζουμε ότι έχει μαζέψει στην αυλή της 17 σκυλιά και σε ένα δωμάτιο 15 γάτες αλλά τι έχει προσφέρει στα άλλα των δρόμων."

Είστε μεγαλόκαρδοι ή εμάς μας φαίνεται;

Ποιοί είστε εσείς και της αναγνωρίζετε τι;

Σας γνωστοποιήσαμε ότι δεν γνωρίζουμε τη κ. Γιάννα προσωπικά και δεν γνωρίζαμε αυτό που εσείς οι ίδιοι αναφέρατε.

Για το Info Press, αυτό σημαίνει ότι η κ. Γιάννα είναι ανιδιοτελής πολίτης που παλεύει με τις δικές της δυνάμεις για να σώσει ζωάκια.

Τη βοηθάει οικονομικά ο δήμος;

Τη βοηθάει το κράτος με κάποια μορφή επιδότησης;

Αν όχι... αφήστε τα... λόγια και κάντε κάτι άλλο που βοηθάει τα ζωάκια.

Και κάτι τελευταίο. Οι έρευνες και τα ζωάκια απαιτούν ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο έχετε και εσείς εφόσον στείλατε το mail.

Όποιος πολίτης επιθυμεί ρίχνει και μιά ματιά στην επερώτηση του Βουλευτή Φώτη Κουβέλη.

12 comments:

Anonymous said...

Επειδή δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με κανένα σύλλογο είτε αυτούς που είναι για το καλό των ανθρώπων είτε αυτούς που δημιουργήθηκαν για τα ζώα, αυτό εδώ εννοούν ως προσωπική επιστολή; Αυτή η επιστολή δεν είναι για το προσωπικό ζήτημα κανενός και οι σύλλογοι πρέπει να είναι ανοιχτοί στα θέματα που παρακολουθούν και τα ονόματα των υπευθύνων δεν είναι κρατικά μυστικά.

info press said...

@@@ anon

Δεν γνωρίζουμε τι εννοούν όταν μιλάνε για προσωπικά στοιχεία, αλλά αν εννοούν το link που έβαλες εκεί, τότε κάνουν λάθος.

Όποιος σύλλογος έχει έγγραφα από το Πρωτοδικείο της έδρας του, δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, όπως δεν είναι ιδιωτική υπόθεση η επιστολή στο Πρέσβη.

Αν υπάρχει δίωξη κατά της κ. Γιάννας, για αυτή τη δημοσιοποίηση, τότε ο Εισαγγελέας έχει κάνει κι αυτός λάθος.

Ας μην μας πει κάποιος ότι οι δικαστές αποφάσεις δεν κρίνονται διότι και κρίνονται και προσβάλλονται.
Η Ελλάδα δεν είναι Κίνα.

Anonymous said...

Infopress Kαλησπέρα, καθώς Καλησπέρα και στον ανώνυμο φίλο ή φίλη, που θέλησε να δώσει τα φώτα του -της.
Λυπάμαι ειλικρινά που έγινα η αιτία, να σας προκαλέσει κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δυσαρέσκεια...
Θέλω να γνωρίζετε, πως με συγκίνησε η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μου εξ' αρχής - αν και δεν γνωριζόμαστε - και στις προθέσεις μου, που ορμόνται από τη συμπόνοια μου γιά τα ζώα. Εκτιμώ δε και τη στάση σας στο συγκεκριμένο θέμα.
Σας υπόσχομαι, πως δεν υπάρχει περίπτωση να σας ενοχλήσει ξανά άνθρωπος εξ αιτίας μου.
Να είστε πάντα καλά!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Καληνύχτα!
yiannas galanou

info press said...

@@@ yiannas galanou

Δεν πρόκειται για ενόχληση.

Αν το απόρρητο των επιστολών είναι αυτό για το οποίο κατατέθηκε η μήνυση είναι λάθος.

Ο οποιοσδήποτε σύλλογος και τα θέματα που φροντίζει δεν έχουν απόρρητο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το Δ.Σ. και τις νόμιμες ενέργειες του προς τις Αρχές.

Το θέμα των αδέσποτων είναι ζήτημα δημοσίου συμφέροντος, που αναφέρθηκε και στη Βουλή και επειδή ήταν στο blog το δικό σου Γιάννας το μάθαμε κι εμείς.

Anonymous said...

Αυτή την ανάρτηση τη διάβασα νωρίτερα και σε μένα έκανε εντύπωση το κομμάτι που έγραψαν οι ίδιοι και ανάφερες info και περίμενα μία δικαιολογία.
Η κυρία έχει μαζέψει 30 ζώα του δρόμου, τους έδωσε ένα σπίτι και φαγητό και αυτοί ρωτάνε "τι έχει προσφέρει στα άλλα των δρόμων" και της κάνανε και μήνυση; Πάρε με στο γάμο σου να σου πω και του χρόνου;

info press said...

@@@ tasos

Την ίδια απορία έχουμε κι εμείς στο Info Press.

Εμείς λάβαμε το mail ανυπόγραφο και δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το doc και μας ειρωνεύτηκαν.

Πρέπει να έχουμε όλοι MS Office ή word κι όποιος δεν τα χρησιμοποιεί, του τραβάμε και μιά ειρωνία, ότι "πρόσεξαν την ιδιαίτερη εκτίμηση μας για τη Γιάννα".

Εμείς δεν γνωρίζαμε αυτό το Σύλλογο για να έχουμε προηγούμενα μαζί τους και με τη διαμαρτυρία τους μάθαμε ότι η κ. Γιάννα έχει στο σπίτι της 30 ζωάκια.

Αν την εκτιμούσαμε πριν, τώρα την εκτιμούμε ακόμα περισσότερο.

Anonymous said...

Αν ήμουν στη θέση αυτής της γυναίκας δεν θα την έβγαζαν καθαρή. Οι μηνύσεις θα έπεφταν βροχή από μένα για συκοφαντική δισφήμιση και θα απαιτούσα τα έγγραφα των υιοθεσιών όλων των ζώων να συγκριθούν με τις φωτογραφίες των σκύλλων που τους είχα δώσει.

info press said...

Η κ. Γιάννα αναφέρει στο blog της Yiannas τα ζήτησε και δεν της τα έδωσαν.

Φανταζόμαστε ότι όταν τρέφεις 30 ψυχούλες κάθε μέρα, δεν έχεις και πολλά χρήματα για δικηγόρους.

Αν είχε την οικονομική δυνατότητα θα μπορούσε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του συλλόγου.

Anonymous said...

Δ.Σ. δίχως ονόματα και σφραγίδα και η γυναίκα δίνει το όνοματεπώνυμο της. Είσαι βλάκας που το ανάρτησες τη διαμαρτυρία τους ρε ίνφο.

Anonymous said...

δεν πάνε στο διάολο όλοι οι σύλλογοι;

Anonymous said...

12.12
καλά,αλλά πρώτα εσύ!

info press said...

@@@ anon
Θα έπρεπε να είχαν δώσει τα ονόματα τους, εφόσον είναι σύλλογος με σφραγίδα κάποιου Πρωτοδικείου.

@@@ anon
Δεν χρειάζεται να μιλάς έτσι.

@@@ anon
Κι εσύ δεν χρειάζεται να ανταποδίδεις.