Wednesday 8 July 2009

Michael Jackson - Φωτογραφίες από το Memorial

Το κοριτσάκι του η Paris που είπε ότι "από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα ήταν ο καλύτερος μπαμπάς και τον αγαπώ πολύ".










Μέσα στο χρυσό φέρετρο Promethean.

Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται η σωρός και ακόμα δεν έχει ταφεί.




Τα τρία παιδιά του με την γιαγιά τους και την θεία.

Ο φακός απέφευγε να δείξει τον πατέρα του Michael Jackson.




Ο Stevie Wonder, ήταν καταπληκτικός, όπως είναι πάντα.




Μιά γενική άποψη του Staples Center που κατά την γνώμη μας ήταν πολύ σκοτεινό, για να μην μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες ή video.



Η τελετή ήταν ψυχοπλακωτική και δακρύφρεχτη ενώ η μουσική του Michael έτρεξε ελάχιστα.

Προφανώς η οικογένεια του ήθελε να δείξει πόσο στεναχωρέθηκε με τον θάνατο του ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι δεν ενδιαφερόταν για αυτόν, μιά και η επικοινωνία μεταξύ τους ήταν μηδενική.

Το μεγάλο αγοράκι του Michael ο Prince (δεξιά στην πιο πάνω φωτογραφία) έτρωγε ακατάπαυστα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της τελετής και μάλλον αισθανόταν άβολα.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

2 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ε,δεν ξέρω τι να πώ..αλλά εμένα ΔΕΝ μου άρεσε από το λίγο που είδα χτές...μου φάνηκε πάρα πολύ ψέυτικη fake,που λένε..μα πολύυυυ όμως...αλλά και επίσης έδινε την αίσθηση ότι οι δικοί του προσπάθησαν,ακόμη και μέσα από το θάνατό του να βγάλουν κάτι..λεφτά,χρήμα,δημοσιότητα...ότισάνα εκμεταλέυτηκαν,ακόμη και το θάνατο του ίδιου του παιδιού τους για πρωσοπικό τους ώφελος....και δε μου άρεσε και αυτό το έντονα εμπορικό στοιχείο που είχε...το ότι είχε μαζεμένους όλους τους τηλέαστέρες,της Αμερικής κλπ,κλπ.. μου φάνηκε κάπως σαν 'άρτος και θεάματα'...σάνα μετέτρεψαν ακόμη και τη κηδεία του ανθρώπου αυτού, που ήταν κάτι απίστευτα λυπηρό σε ένα τεράστιας εμπορικής σημασίας γεγονός.....πιστέυω ο ίδιος ο Μάικλ θα θελε κάτι,πιο σεμνό και όχι αυτό το....πως να το πώ...αυτό το τραβηγμένο από τα μαλλιά event....στη μνήμη του....θα μπορούσε να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο..και όχι έτσι.. με τόοοση δημοσιότητα πιστέυω εγώ...και κάτι άλλο που δε μου άρεσε ήταν κάτι που έκανε η αδελφή του η Τζάνετ Τζάκσον..λίγο πρίν γίνει αυτό το event...που είπε σε άλλη εκδήλωση στους χιλιάδες συγκεντρωμένους θαυμαστές,ότι-'Ο Μάικλ για εσάς ήταν,απλώς ένας καλλιτέχνης;;ενώ για εμάς ήταν η οικογενειά μας;;'διωρθώστε με αν το γράφω λάθος-ε,αυτο ντάξει..τι να πώ...όλη η υφήλιος ξέρει ότι τον είχαν γραμμένο στα...να μη πώ που τώρα..και τώρα βγήκε αυτή να μας πεί και καλά ότι...δε μ άρεσε αυτό το δήθεν τους....αυτό....καλημέρες παιδιά..

info press said...

@@@ Αθανασία



Ακριβώς όπως τα λες Αθανασία.

Πολύ πλαστή η ατμόσφαιρα και οι τηλεοπτηκοί σταθμοί δεν είχαν control στην εικόνα μέσα από το Staples και αν πρόσεξες ο πατέρας Jackson ήταν στα αζήτητα για να μην έρθει η προσοχή στη κακοποίηση που είχε κάνει στα παιδιά του κυρίως όμως στον Michael.