Wednesday 29 July 2009

Michael Jackson - Χειραγώγησε τους Γιατρούς;

Πολύ λόγος για το αν χειραγώγησε τους γιατρούς ο Michael Jackson και του έδιναν ότι φάρμακο ήθελε.

Ο Ιπποκράτειος Όρκος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
Να μη δώσω ποτέ σε κανένα, έστω και αν μου το ζητήσει, θανατηφόρο φάρμακο, ούτε να δώσω ποτέ τέτοια συμβουλή...

Και στα Αγγλικά: I will not give a lethal drug to anyone if I am asked, nor will I advise such a plan...


Ποιός χειραγώγησε ποιόν;

Αν οι γιατροί είχαν χαρακτήρα και τιμούσαν τον όρκο τους, δεν θα είχε πεθάνει.

Να έλεγαν όχι στον Michael Jackson, που τους πλήρωνε τόσο καλά;

Η αγάπη τους για το χρήμα, ήταν πιο δυνατή από τον όρκο τους.

Όπως και το γεγονός ότι ένας μεγάλος Star σαν τον πολυταλαντούχο Michael Jackson ήταν τόσο κοντά τους, τους μετέτρεπε σε yes men.


Όσο για αυτούς που κριτικάρουν τον Michael Jackson, αν είχε χτυπήσει την πόρτα τους, θα του είχαν κάνει μετάνοιες...

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson και τα Παιδιά του

8 comments:

GIORGOS said...

Συμφωνώ με κάθε λέξη αυτού του άρθρου που είναι απο τα πιο accurate του infopress.
Την ευθύνη την έχει ο δυστυχισμένος και desperate Michael Jackson ή όλοι αυτοί που δεν γνωρίζουμε και τι σχέσεις είχαν και με τον εγκληματία πατέρα;
Ειδικά για την τελευταία γραμμή με τις μετάνοιες...
εδώ αντιμετωπίζουν σαν πρωθυπουργούς ατάλαντα αστεράκια της μιας βραδιάς.
Τουλάχιστον ο Michael είχε αξία και την είχε μόνος του με την ψυχή του σα συνθέτης κι εκτελεστής.

info press said...

@@@ GIORGOS



Παλαιότερα τον είχε ρωτήσει κάποιος πόσους φίλους έχει και η απάντηση του ήταν ότι "τους μετράω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου".

Μην πας μακριά Γιώργο, ας δει ο κόσμος πόσα φάρμακα γράφουν στους ηλικιωμένους στην Ελλάδα.

katia said...

Ότι και να λέμε είναι λίγο....γιατί ναι μεν ο Μιχαλάκης πέθανε αλλά τέτοια φαινόμενα δεν θα εκλείψουν.....κάθε άλλο!οι άνθρωποι είμαστε η πιο χαζοκουτοπόνηρη, υστερόβουλη και ελλεεινή ύπαρξη της φύσης.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι επιφανειακοί, άδειοι και υπηρέτες του κακού-σκατόψυχοι που τους λέω εγώ-οι υπόλοιποι θα υποφέρουν είτε είναι διάσημοι είτε άσημοι.
Γιατί πόσοι άλλοι ανώνυμοι δεν έχουν πεθάνει από αμέλεια γιατρών, οδηγών αυτοκινήτων, μηχανών, πλοίων, αεροπλάνων, εσκαφέων...μπλα...μπλα...
Ειδικά, εδώ στην Ελλάδα που οι νόμοι ψηφίζονται για να παραβούν απ' τους πολίτες έλληνες που έχουν τη μαγκιά να εφαρμόζουν τους δικούς τους νόμους και αν τολμήσεις να τους πεις και τίποτα θα βρεις και το μπελά σου,..εδώ λοιπόν στη χώρα της ανεξέλεγκτης ασυδοσίας, πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά από την αμέλεια, την επιπολαιότητα και τον ωχ βρε αδελφισμό που τους συνεπαίρνει όλους και καυχιούνται γι αυτό και εμείς οι υπόλοιποι τους ανεχόμαστε ....Δεν είναι καιρός να πάρουμε τα πάνω μας όλοι εμείς που μπλαμπλαδίζουμε όλη μέρα για το τι είναι σωστό και τι όχι, και να τους δείξουμε ποια είναι η θέση τους? Στα έγκατα της γης...μαζί με τ' άλλα Νεφελίμ!

info press said...

@@@ Φαίδρα




Είπες κάτι για "ανεξέλεγκτη ασυδοσία";

Γεια στο στόμα σου Φαίδρα.

Να ξυπνήσουμε όλοι πριν είναι αργά.

katia said...

όλοι ξύπνιοι είμαστε αγαπητό info press, απλώς οι περισσότεροι επιλέγουν να δημιουργούν ασυδοσία, κάποιοι βολεύονται με αυτήν και κάποιοι άλλοι τη δοκιμάζουν και εθίζονται.
Όλοι ξύπνιοι είναι με την έννοια του "δεν κοιμάμαι", και ξύπνιοι επίσης νομίζουν ότι είναι με την έννοια ότι χαίρονται και καυχιούνται με την επιφανειακή και πρόσκαιρη "ευτυχία" που τους παρέχει η ασυδοσία και τα παράγωγά της..

info press said...

@@@ Φαίδρα



Διαφωνούμε μαζί σου ως προς το ότι η ασυδοσία αλλά και η διαφθορά που σέρνει μαζί της είναι τρόπος ζωής και όχι πρόσκαιρη ευτυχία.

GIORGOS said...

Εξαρτάται απο τον ορισμό της ευτυχίας που δίνει ο καθένας για τον εαυτό του
και τη δική του ζωή.
Άλλοι είναι ικανοποιημένοι με μια ζωή όπου λένε ψέματα και στη μούρη τους μπροστά στον καθρέφτη και θεωρούν "that's the way that it is and there ain't nothing we can do about it" και νοιώθουν ευτυχία με αυτό.
Άλλοι πάλι το ψάχνουν πιο πολύ και υποφέρουν μη βρίσκοντας απαντήσεις,αλλά παρόλα αυτά το ψάχνουν και όταν το καμπανάκι χτυπάει μέσα τους,του δίνουν σημασία.Αυτοί δε μπορούν να πουν ψέματα στον εαυτό τους και πληρώνουν φυσικά και το τίμημα που υπόψη είναι βαρύτατο.

katia said...

δεν νομίζω ότι διαφωνούμε...η ασυδοσία είναι όντως τρόπος ζωής, αλλά η χλιδή που σου παρέχει σου δίνει την πρόσκαιρη ευτυχία. Φαντάσου μόνο πως ένας άνθρωπος που προέρχεται από χαμηλά οικονομικά επίπεδα....και άλλα....χαμηλότερα με τη βοήθεια της ασυδοσίας, απολαμβάνει ξαφνικά τη ζωή πάμπλουτου πρωταγωνιστή της δυναστείας Μπλέικ Κάριγκτον......
(που τον θυμήθηκα τώρα αυτόν?)
Δεν νομίζεις ότι αυτό του δίνει ευτυχία και ώθηση να συνεχίσει να είναι παράνομος, εκβιαστής, ψυχρός εκτελεστής και άλλα? Όλα αυτά που του ζητούνται να κάνει προς ανταπόδοση φαντάζουν τόσο απλά μπροστά στο χρήμα και την πολυτέλεια που τον περιμένει.Πρόσκαιρη την λέω εγώ όχι από ζήλεια που δεν έχω το Hammer της Σάσα Μπάστα και ας της ρίχνω μια 15ετία, όπως ο καθένας θα νόμιζε, αλλά γιατί πιστεύω ότι το να έχεις ήρεμη και καθαρή τη συνείδησή σου, να κοιμάσαι το βράδι ελαφρά και να'χεις λίγους αλλά ανθρώπους που πραγματικά να σ' αγαπάνε είναι η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορείς να έχεις!
Είναι αυτό που λέει και ο Γιώργος πως ορίζει κανείς την ευτυχία και πόσο ρόλο παίζουν οι αρχές του και οι ηθικές άμυνές του...αν και εγώ νομίζω ότι όλους τους άλλους μπορείς να τους κοροιδεύσεις τον εαυτό σου ποτέ