Thursday 23 July 2009

Michael Jackson - Ο Miko Πατέρας του 3ου Παιδιού

Ο Miko Brando είναι ο πατέρας του Blanket 3ου παιδιού του Michael Jackson.
Ο Miko είναι γιος του ηθοποιού Marlon Brando και δούλευε ως bodyguard για τον Michael.
Τα τρία παιδιά έχουν την συμπάθεια μας, διότι τα μέλη της οικογένειας Jackson συμπεριφέρονται σαν τα κοράκια, για την περιουσία του πατέρα τους.


Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

9 comments:

Αθανασία said...

Καλησπέρα παιδιά...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΏ!ΣΑΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;...ΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;;;;;;;;;;;;....ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Δ Ε Ν Τ Ο ΠΙ ΣΤΕ ΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕ ΑΥΤΌ;;;;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;ΚΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΙΚΛ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;...ΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΑΦΩΝΗ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ... ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΦΥΣΙΚΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ......

info press said...

@@@ Αθανασία



Ο Marlon Brando, είχε πολύ καλή και μακροχρόνια σχέση με τον Michael και είχε προσλάβει τον γιο του σαν bodyguard.

Ζούσε μαζί του στην Neverland.

Μην μένεις άφωνη, η πηγή είναι εξαιρετική, στην αρχή κι εμείς νομίζαμε ότι είναι ο δερματολόγος Klein, αλλά όχι σε αυτό το παιδί.

GL said...

Καλά και ο συγχωρεμένος τα είχε κάνει... μπάχαλο!!!

Μάλιστα, οκ έχει αίμα Brando, καλό αυτό ίσως έχει καλλ. ταλέντο το μωρό...

info press said...

@@@ GL



Ο Michael φαίνεται ότι τα πήγαινε μιά χαρά με τα παιδάκια του, αλλά όλοι οι άλλοι του την έσπαγαν.

Σήμερα η μαμά του πήγε στα δικαστήρια για να της επιτρέψουν να πάρει χρήματα αλλά το δικαστήριο της είπε "τσακίσου" και περίμενε στις 3 Αυγούστου.

Είπε ότι δεν έχει άλλα εισοδήματα.

GIORGOS said...

Φαντάζομαι τα μούτρα της.
Εκτός αν είναι...Ελβετικό ταμπεραμέντο σαν τον άντρα της και δε συγκινείται με τίποτα.
Μα ψυχραιμία αυτό το άτομο!
Το σπίτι του να καίγεται μπροστά στα μάτια του,Βούδας αυτός!

info press said...

@@@ GIORGOS



Αν δεν ήταν αξιολύπητοι μπάσταρδοι, θα έπρεπε να γελούσαμε με αυτό που έγραψες.

Απίστευτο Γιώργο, είχε πάρει άδεια από το Δικαστήριο για να παίρνει χρήματα από τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του Michael.

Τι τα έκανε όλα αυτά τα χρήματα;

Ο άντρας της πήρε $200.000 από την τηλεόραση ABC, άλλα τόσα η La Toya και άλλα τόσα ο Jermaine από Βρετανικές εφημερίδες και έγραψε στο έντυπο ότι η ίδια παίρνει ελάχιστα χρήματα από την Πρόνοια.

Ο Δικαστής ευτυχώς τους κατάλαβε και όπως μάθαμε, θα διορίσει δικηγόρο για να προστατέψει τα συμφέροντα των παιδιών.

katia said...

μα...τώρα συγνώμη ρε παιδιά...είναι πράγματα αυτά που κάνουν μερικοί άνθρωποι προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά? Πόσο επιπόλαιοι και εγωιστές μπορούμε να γίνουμε και να έχουμε συγχρόνως και τη ψευδαίσθηση ότι δίνουμε το θαύμα της ζωής σε έναν άλλον άνθρωπο?
ΈΛΕΟΣ δηλ.
Πάρε σπέρμα, δώσε ωάριο, γέννα εσύ, πόσα θέλεις...Για όνομα!Γελαστήκατε αν νομίζετε ότι αυτά τα παιδιά θα είναι ψυχικά υγιή ποτέ, όσο κι αν όλοι το ευχόμαστε στη μνήμη του πατέρα Michael...

info press said...

@@@ Φαίδρα



Μην πας μακριά Φαίδρα, από την δεκαετία του 1940 η Ελλάδα πουλούσε βράφη και παιδιά.

Από την Πάτρα έφυγαν χιλιάδες παιδιά για την Αμερική αλλά εκτός αυτού η Αχαϊα έχει πολλές αιμομιξίες δίχως την συνδρομή των νέω μεθόδων αναπαραγωγής.

Όχι πολλά χρόνια πριν στην Θεσσαλονίκη ένας άνδρας ερωτεύτηκε την αδελφή του και ευτυχώς που το κατάλαβε η μάνα και σταμάτησε εκεί το κακό.

Τα παιδιά του Michael είναι τυχερά διότι θα γνωρίζουν τι συνέβη και δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα χιλιάδες παιδιά όμως των σπερμάτων και των ωαρίων, που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει θα χτυπάνε τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο στο κεφάλι, περίμενε να δεις τι θα γίνει με παιδιά που είναι έως 10-15 ετών σήμερα.

katia said...

..νομίζω info press πως δεν είναι άλλο κάποιος να είναι λίγο καθυστερημένος με μια γονιδιακή δόση ανωμαλίας που βλέπει ερωτικά την αδελφή του ή τη μάνα του με αυτόν που επιλέγει να συλλάβει παιδί με τη βοήθεια της επιστήμης και ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκα που με τη δικαιολογία της ανάγκης να γίνει μανούλα δεν διστάζει να δανειστεί το σπέρμα του αδελφού του άντρας της και στην πραγματικότητα το παιδί της που ζει με το σύζύγό της τον έχει θείο, ενώ τον πραγματικό θείο μπαμπά..Στις περισσότερες δε των περιπτώσεων αποκρύπτουν την αλήθεια στο παιδί που τη μαθαίνει κάποτε στην ενήλικη ζωή του κατα τη διάρκεια οικογενειακού καυγά.Με λίγα λόγια κανενας δεν νοιάζεται για την ύπαρξη των παιδιών αλλά για τον υπέρμετρο εγωισμό του ο καθένας να αποκτήσει παιδιά κατ' εικόνα και ομοίωσή του αφού όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε αγγίξει την τελειότητα που ούτε κατά διάνοια...είμαι πάντα υπέρ των παιδιών και υποστηρίζω την άποψη ότι αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να χαρίσεις στην ανθρωπότητα ισορροπημένους ανθρωπους μη τους δημιουργήσεις μόνο και μόνο για να πείσεις τον εαυτό σου και πολύ περισσότερο τους άλλους ότι δεν είσαι μισερός. Τα παιδιά του Michael δεν θα είναι ποτέ ισορροπημένα ξέρουν δεν ξέρουν, κι ας έχουν ζήσει με όλα τα πλούτη, την καλύτερη εκπαίδευση, τα φοβερότερα παιχνίδια. Τα παιδιά χέστηκαν σ' αυτήν την ηλικία για όλα αυτά.Το μόνο που χρειάζονται είναι το μοντέλο μπαμπά-μαμά που όλα τα άλλα έχουν και πολλή αγάπη.Άλλωστε μην πας μακριά...και ο ίδιος ήταν ένα τραυματισμένο παιδί, μη φυσιολογικός ενήλικας με την έννοια ότι η ζωή του με τη δόξα και τα πλούτη θα'πρεπε να είναι διαφορετική ενώ εκείνος αφέθυηκε να δυστύχησει εξαιτίας 2 ανώριμων και ανήθικων ανθρώπων...των γονιών του...και η ζωή συνεχίζεται!