Wednesday 15 July 2009

Michael Jackson - Δεν Με Εκπροσωπείς Mr. Rowe

Ο δημοσιογράφος Roger Friedman, αποκάλυψε πρόσφατη επιστολή του Michael Jackson, προς τον Leonard Rowe, ο οποίος είναι απατεώνας προαγωγός που συνεργάζεται με τον Joe Jackson.

Στην επιστολή του στις 20 Μαϊου, ο Michael, αναφέρει ξεκάθαρα στον Leonard Rowe, ότι δεν τον εκπροσωπεί.

Ο πατέρας Jackson, ήταν έξω φρενών που ο Michael, δεν είχε επιτρέψει στον πατέρα του να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τις συναυλίες του Λονδίνου.


Τότε ο Leonard Rowe και ο Joe Jackson, υπέγραψαν συμβόλαιο με την εταιρεία AllGood Entertainment, η οποία εταιρεία είχε καταθέσει αγωγή κατά του Michael Jackson.

Τον Οκτώβριο του 2008, το Ανώτατο Δικαστήριο στην California είχε επιδικάσει αποζημείωση $ 3.4 εκατ. υπέρ του τραγουδιστή R. Kelly και κατά του Leonard Rowe για εξαπάτηση.

Στην συνέντευξη του ABC που ο πατέρας Jackson πληρώθηκε $ 200.000 ο απατεώνας Leonard Rowe, παρουσίασε τον εαυτό του ως οικονομικό σύμβουλο του Michael Jackson.


Υπάρχουν μάρτυρες στο σπίτι του Michael, που άκουσαν τον πατέρα Jackson, να ουρλιάζει στον γιο του "Δεν έχω λεφτά και φταις εσύ για αυτό" -I have no money and it’s your fault-.

Επειδή ο Joe Jackson, είναι αδίστακτος άνθρωπος, η αστυνομία πρέπει να ελέγξει αν τον τελευταίο καιρό, προσλήφθηκε κάποιο άτομο στο σπίτι από τον Michael Jackson και ήταν βαλτός του πατέρα.

Οι ξαφνικές φωνές των κοριτσιών της Janet (ότι δεν την άφησαν να μπει στο σπίτι) και της La Toya (ο Michael δολοφονήθηκε από παρατρεχάμενους) που πληρώθηκε από την Βρετανική εφημερίδα Mail On Sunday, πρέπει να ελεχθούν υπό το πρίσμα της αμφιβολίας.

Ο Michael Jackson σίγουρα δολοφονήθηκε και το ερώτημα είναι από ποιόν.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει ανακρίνει τον Randy Jackson, αδελφό του Michael, που βρίσκοταν μέσα στο σπίτι όταν βρέθηκε νεκρός.

Σημείωση: Ο Leonard Rowe, δεν έχει καμμία συγγενική σχέση με την Debbie Rowe, πρόκειται για απλή συνωνυμία.

6 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...,αααααααα!,μα καλά τι λέτεεεε;...μιλάμε τι να πώ έχω μείνει άφωνηηηηη!εντελώς όμως! εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο..αυτό πρέπει να γραφτεί,στα χρονικά!ρε παιδιά είναι τεκμηριωμένο αυτό;; από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα;; μήπως είναι κι αυτό μιά από τις κακόβουλες φήμες των γνωστών κακεντρεχών που βγαίνουν κατά καιρούς και λένε διάφορα;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΌ;;;....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΟ ΛΟ ΦΟ ΝΙΑ;;;....τι να πώ δε ξέρω...μου ήρθε πολύ 'κάπως'ρε παιδιά...ποιός θα είχε ώφελος να σκωτόσει τον Μάικλ και γιατίιι; και γιατίιι να το κάνει τώρα;;κι όχι στην αρχή,της καριέρας του;; κι ως γνωστόν ποτέ μα ποτέ δεν είχε ακουστεί κάτι σε όλα αυτά τα χρόνια που ο Μάικλ,ήταν καλλιτέχνης και έκανε τη δουλειά του ούτε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του,ούτε κάτι άλλο παρόμοιο....δεν καταλαβαίνω..απλά-'δε βγάζει νόημα'που λένε κι αμερικάνοι αυτό...'it dosen't make any sence'.....πραγματικά ΔΕΝ βγάζει καθόλου νόημα.....καλό μεσημέρι παιδιά......

info press said...

@@@ Αθανασία



Όποιος του έδωσε το Diprivan, τον σκότωσε Αθανασία και επομένως είναι δολοφονία.

Αν το έκανε ο καρδιολόγος είναι δολοφονία εξ' αμελείας.

Αν το έκανε άλλος, είναι δολοφονία εκ προμελέτης.

Ο πατέρας Jackson, ήταν στο σπίτι του του Michael μετά τις 20 Μαϊου που έλαβε την επιστολή ο απατεώνας συνεργάτης του και μην ξεχνάς ότι ο πατέρας ήταν χαμένος οικονομικά διότι δεν του επέτρεψε να έχει σχέση με τις συναυλίες του Λονδίνου.

Να θυμάσαι επίσης, ότι αυτός ήθελε να πλασάρει τα τρία παιδιά του Michael, σαν γκρουπ, The Jackson 3.

GIORGOS said...

Όταν μπαίνουν τόσα λεφτά στη μέση το να μιλάμε για φόνους είναι όχι απλώς αναμενόμενο,είναι αυτονόητο.
Τώρα βέβαια Αθανασία είναι φρικτό το να σκεφτείς το ρόλο του πατέρα σε όλο αυτό το αίσχος,αλλά..
αν κάτι καλό προέκυψε απο το θάνατο του Michael είναι ακριβώς ότι γλύτωσε απο τέτοιο κτήνος.
Προέχει να σωθούν και τα παιδάκια γιατι ο Michael που τα αγαπούσε θα υποφέρει απο κει πάνω.

info press said...

@@@ GIORGOS



Αθανασία, έχει δίκιο ο Γιώργος, πιο κτηνώδες υποκείμενο από τον πατέρα αυτόν, δεν γίνεται.

Anonymous said...

οταν λενε ολοι οτι τον εφαγαν κατι ξερουν...
ο michael ειχε πολλα χρηματα.ναι ειναι αληθεια.
αλλα ΔΟΥΛΕΨΕ πολυ για αυτο και τα εβγαλε με πολυ κοπο και ιδρωτα.και τωρα εχουν μαζευτει ολα τα κορακια να βγαλουν οσα περισσοτερα μπορουν στο ονομα του...
κατα την γνωμη μου πολλοι πιστευαν οτι πιο πολυ θα πουλουσε νεκρος παρα ζωντανος!! οπως και εγινε....
παιδια ολα αυτα ειναι σχεδιασμενα. ναι οντως ειχε προβληματα ο ανθρωπος(που του δημιουργηθηκαν απο ενα σωρο συκοφαντιες και αδικιες εις βαρος του) αλλα δεν "φευγεις" με αυτο το τροπο απο τη ζωη.τοσο αδικα και με τοσο πονο..
και τοσο ξαφνικα!
ελεος

info press said...

@@@ anon



Αυτό που είχε ειπωθεί ότι ο Michael βρήκε τον καρδιολόγο διότι έψαχνε γιατρό για τα παιδιά του στο Las Vegas είναι ψέμματα τελικά.

Το ζήτημα εδώ είναι ποιός του πάσαρε αυτόν τον άχρηστο τον καρδιολόγο.