Thursday 30 July 2009

Michael Jackson - Mama Mia... Katherine Is Here

Το 1990, η mama Katherine είχε εκδόσει ένα βιβλίο με την βοήθεια του Rich Wiseman, με τον τίτλο My Family, the Jacksons.

Έγραψε τότε η Katherine: Nowadays when you spank a child a bit too much, the public calls it child abuse.

However, I favor corporal punishment, even for a fifteen year old. God knows that when I misbehaved as a teenager, my mother didn’t hesitate to take me to the woodshed.

Αυτές τις ημέρες όταν δέρνεις ένα παιδί αρκετά, το ονομάζουν παιδική κακοποίηση.


Είμαι υπέρ της σωματικής τιμωρίας, ακόμα και για ένα παιδί που είναι 15 ετών.
Ο Θεός ξέρει ότι η μητέρα μου με πήγαινε στο "ξυλάδικο" όταν στην εφηβία μου έκανα αταξίες.

Η γυναίκα αυτή είχε γεννηθεί σχεδόν πριν 80 χρόνια και συγκρίνει την εποχή της με των παιδιών της για το ξύλο που και αυτή τους έδινε.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: Usually my children were good around me, and, since I have a mild temper anyway, it took blatant misbehavior to get me angry.

Συνήθως τα παιδιά μου συμπεριφερόταν καλά μπροστά μου και επειδή έχω ήρεμο χαρακτήρα, χρειαζόταν ιδιαίτερα κακή συμπεριφορά για να θυμώσω.

Συνεχίζει: Joe, by contrast, was excitable. Occasionally I felt that he hit the kids too hard, or too long. In those circumstances I would ask him to ease up.

Αντίθετα από εμένα ο Joe, νευρίαζε γρήγορα. Κάποιες φορές, αισθάνθηκα ότι χτυπάει τα παιδιά πολύ σκληρά ή για πολύ ώρα. Τότε του ζητούσα να ηρεμήσει.



Σε άλλα σημεία του βιβλίου λέει για τις απιστίες του άνδρα της και λέει πως ο άνδρας της τρομοκρατούσε τα παιδιά.

Τα έβαζε να πίνουν "Castor oil".

Είναι ένα λάδι που μπαίνει στις μηχανές των αυτοκινήτων και μάλιστα είχε βγεί μιά διαφήμιση που θυμόμαστε εμείς, με ένα μαφιόζο που φορούσε ένα άσπρο παλτό στους ώμους και έμπαινε σε ένα συνεργείο της BP και έλεγε "Oil ain't oil without Castor GTX".

Άλλες φορές ο σχιζοφρενής Joe, έμπαινε το βράδυ αργά από τα παρράθυρα των παιδιών με μάσκες και αυτά τρέχανε φοβισμένα στο σαλόνι διότι νόμιζαν ότι είναι κλέφτης.

Λέει σε κάποιο σημείο του βιβλίου, ότι ανεχόταν την τρομοκρατία των παιδιών της, επειδή δεν αντέχει κανένα sassy child.

One thing I can’t stand, is a sassy child!!!

Αυτά είναι τα "μικρά βασανηστήρια" που παραδέχεται η ίδια.

Σκεφτείτε λοιπόν αυτά τα οποία δεν λέει... η ανατριχιαστική mama Katherine...

Η Katherine πρέπει να αισθάνεται απελπισμένη που δεν έχει control επειδή ο γιος της δεν την όρισε εκτελέστρια της διαθήκης του, μιά και ο δικηγόρος της σήμερα διαρρέει ότι η διαθήκη δεν είναι νόμιμη αφού δεν υπάρχει συμβολαιογράφος.

Ο δικηγόρος της μάλλον τον ηλίθιο παριστάνει διότι στην Πολιτεία της California δεν χρειάζεται συμβολαιογράφος για να νομιμοποιήσει μιά διαθήκη.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson και τα Παιδιά του

11 comments:

GIORGOS said...

Ωραία τα λέει η γιαγιά.
Ειδικά αυτό με τα sassy childs δεν ξέρω αν απο εμμονή μου φέρνει συνέχεια στο μυαλό τους υποστηρικτές του αλήτη που σκότωσε τον Doujon.
Υποδειγματική σύζυγος,τρώει και δίνει ξύλο.
Τι αποκαλούμε τους Αμερικανούς αντίχριστους;
Ιδού το παράδειγμα της ιδανικής χριστιανικής οικογένειας.
Απορία:Ο Michael απο ποιον απο τους δυο κληρονόμησε την ευφυία να τους κλείσει την πόρτα στη διαθήκη;

Αθανασία said...

Καλησπέρα παιδιά...ε,τώρα ντάξει νομίζω εδώ ΔΕΝ χωρά καν κανένα σχόλιο....μα κανένα όμως...απορώ όμως π ως στο καλό, αυτά τα τέρατα (γιατί τέρατα,ήταν στην πραγματικότητα όμως)...για μένα ΔΕ τους άξιζε να γίνουν,γονείς αυτά τα διεστραμμένα,και ψυχοπαθή άτομα επειδή εδώ μιλάμε,για ανθρώπους άρρωστους ψυχικά,πραγματικά άρρωστους όμως κι ιδίως ο πα-τέρας Τζο Τζάκσον...)μα π ως όμως έβγαλαν αυτό το αγγελούδι,τον Μαικλ...επειδή ο Μάικλ αποκλείαιται να ήταν άνθρωπος...και σίγουρα ήταν άγγελος.....είχε και το θράσσος η σκατόψυχη,να γράψει και βιβλίο και να το εκδόσει,να εκθέσει και δημόσια αυτά που έκαναν στα παιδιά τους αυτή κι ο ανώμαλος ο άντρας της...ε,τι να πώ...πόσο σιχαμερό χαρακτήρα μπορεί να έχει,κάποιος γιανά τα κάνει αυτά,;;;και πόσο ανώμαλος μπορεί να είναι και γιανά τα βγάζει και σε 'δημόσια θέα';;;.....ε,απαράδεκτοι...καλά τους έκανε ο Μάικλ λοιπόν...τους άξιζε....και ΓΙΑΤΙ στο κάτω-κάτω να άφηνε τη περιουσία του σε αυτά τα τέρατα,ενώ μπορούσε να την αφήσει όπου ήθελε εκείνος;;;και σε όποιον ήθελε;;όπως κι πολύ καλά έκανε;;αφού είχε τη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει με τη περιουσία του...γιατί να την άφηνε στα ζώα τους γονείς του;;;είχε άδικο που δε την άφησε σ αυτούς;;..ευτυχώς είχε σωστο μυαλό,και σκέφτηκε πάααρα πολύ λογικά λίγο,πριν πεθάνει..και ΔΕΝ έκανε το λάθος (γιατί ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ..)ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Σ ΑΥΤΟΥΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ..ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ...ΠΟΥ ΈΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΈΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ....ΑΥΤΟ ΜΌΝΟ...ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.....

info press said...

@@@ GIORGOS



Ο Joe δεν είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά, μόνο η Katherine και η μεγάλη κόρη Rebbie.

Αν παρατήρησες λείπει η La Toya από την φωτογραφία, διότι τότε πριν το βιβλίο της Katherine είχε δικό της βιβλίο που έλεγε ότι την βίαζε ο πατέρας της.

info press said...

@@@ Αθανασία



Όπως λες διεστραμμένα και ψυχοπαθή άτομα.

Αν σκεφτείς ότι στην μάνα άφησε 40% το οποίο επιστρέφει στα παιδιά του αν μείνει κάτι από αυτό.

Στα τρία παιδιά άφησε λίγο παραπάνω από 13% στο καθένα που είναι 40%, ο Michael ήταν παραπάνω δίκαιος με την μαμά του.

Κανείς δεν μπορεί να ξοδεύει αδικαιολόγητα ότι ποσά θέλει και όλα περνάνε μέσα από το δικαστήριο.

Αν η μάνα ήταν εκτελεστής της διαθήκης ίσως να μπορούσε να εγκρίνει μεγαλύτερα ποσά.

Και την δική μας καλησπέρα Αθανασία.

katia said...

είναι φως φανάρι...ότι κακοποιούνταν και η ίδια η μητέρα του στα παιδικά της χρόνια, όπως και ο Joe.
Tο ύφος που γράφει αυτά για την κακοποίηση, το γεγονός ότι τη λέξη "κακοποίηση" τη θεωρεί δήθεν υπερβολική για όταν θες να περιγράψεις ξύλο σε παιδί, το "ξυλάδικο", για μένα δείχνουν τη ανάγκη της να δικαιολογήσει μια άσχημη πράξη που έχει υποστεί και εκείνη, προκειμένου να ξορκίσει τον δικό της κρυφό πόνο και τραύμα. Είναι πολύ συνηθισμένο ακόμα περισσότερο δυστυχώς και σε περιπτώσεις παιδεραστίας αυτοί που έχουν πέσει θύματα να γίνονται στην ενήλικη ζωή τους θύτες...Είναι τραγική αυτή η επανάληψη αλλά όσο κι αν μας τη δίνει, αυτή και ο άντρας της, είναι και αυτοί θύματα άλλων. Σ'αυτές τις περιπτώσεις αν δεν έχεις τη συναισθηματική εξυπνάδα και την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθείς σε ειδικό για να απαλύνεις όσο μπορείς το πρόβλημά σου, στρέφεσαι συνήθως σε άλλους και το επαναλαμβάνεις βλ.μαμά-μπαμπάς Michael ή στον ίδιο σου τον εαυτό και αυτοκαταστρέφεσαι βλ.Μichael.Μην είναι η μοίρα σου να γεννηθείς από άμυαλους, ανώριμους και επιπόλαιους ανθρώπους.
Γι αυτό το λόγο είμαι πολύ κατά του μότο "χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι και θέλω να γίνω μητέρα". Από βιολογικής άποψης το μόνο εύκολο είναι να αποκτήσεις παιδιά. Από ψυχολογικής? Ποιος ρώτησε όλα αυτά τα παιδιά θύματα ποικίλων τρόπων των ίδιων τους των γονιών, αν θα επέλεγαν αυτού του είδους τη ζωή απ'την ανυπαρξία..και ποιός βγάζει το πόρισμα ότι η ζωή όπως και να'ναι είναι καλύτερη απ' την ανυπαρξία, για λογαριασμό τους? Οι παπάδες? οι γυναικολόγοι? η κοινή γνώμη?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Και αυτή έπρεπε να έτρωγε ξύλο από τον Joe, αλλά δεν την βλέπουμε ως θύμα διότι όταν αυτός κακοποιούσε τα παιδιά της, δεν αντιδρούσε.

Ο κακορίζικος κύκλος αυτού που κακοποιείται είναι να κακοποιεί.

Ο Michael όμως δεν έγινε σαν κι αυτούς, ήταν πολύ τρυφερός άνθρωπος.

katia said...

τρυφερός....ξετρυφερός το θέμα είναι ότι μπορεί να έσπασε τον κύκλο της κακοποίησης αλλά τελικά οδήγησε τον εαυτό του στην καταστροφή και τελικά στο θάνατο. Σαν αργή αυτοκοτονία ένα πράγμα.Και εγώ λατρεύω τον Michael, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να υπερβάλλουμε και ηρωποιούμε (έτσι γράφεται?) ανθρώπους και καταστάσεις..Ο καθένας έχει τη μοίρα του στα χέρια του τη δύναμη και τη δυνατότητα αν λοξεύει να την ξαναισιώνει...όσο κι αν κατηγορώ τους γονείς του για το ότι και αυτοί σαν κακοποιημένα παιδιά συνέχισαν την παράδοση, έτσι και τον Michael που ενώ είχε τη δυνατότητα να έχει τους καλύτερους ψυχολόγους/ψυχιάτρους και να "τακτοποιήσει" την πίκρα του εγκλωβίστηκε στο είδωλο του Πίτερ Παν και αφέθηκε στην εκμετάλλευση πολλών περισσότερων ανθρώπων εκτός των οικείων του ανακυκλώνοντας την απελπισμένη άποψη ότι κανείς δεν τον αγαπούσε..
Κανένας άνθρωπος με τραύματα στην παιδική του ηλικία που δεν είχε το σθένος? την εξυπνάδα? τα χρήματα? δεν είναι φυσιολογικός ενήλικας.
Άλλο ο ταλαντούχος νομίζω, Michael jackson τραγουδιστής με ταλέντο που έχει αφήσει εποχές, που ξεμαλλιαζόμασταν τότε όλες πια θα πάρει την αφίσα του πρώτη, το χορευτικό του στυλ και το πόσο τον λατρεύουμε γι αυτά που μας χάρισε και άλλο το αν ήταν σωστός, τρυφερός, άγγελος και όλα αυτά που λέμε κάθε μέρα. Όλους τους άλλους μπορεί να τους αγαπούσε-πολλούς και χωρίς να το αξίζουν-αλλά τον σηματικότερο δεν αγάπησε. Τον εαυτό του!

info press said...

@@@ GIORGOS



Το ότι άντεξε αυτούς τους δύο διαβολικούς γονείς ήταν ήρωας.

Δεν μπορείς να έχεις και πολύ μεγάλη δύναμη όταν περνάς όσα πέρασε ο Michael.

Η δε δίκη της παιδεραστίας τον τσάκισε με τα κοράκια από τα ΜΜΕ, να τον χτυπάνε καθημερινά.

Από Δευτέρα θα ψάξουμε να βρούμε ρεπορτάζ από το 2005 για να δείτε τι συνέβαινε.

Η αιτία της αυτοκαταστροφής του Michael ήταν οι γονείς του, τα αδέλφια του και η δίκη του 2005.

katia said...

που διαφωνώ...κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συναναστρέφεται τους γονείς του όταν ενηλικιώνεται, μόνο και μόνο επειδή είναι οι γονείς του...
Ναι...μπορείς να έχεις δύναμη αρκεί να "βλέπεις" ότι είσαι καλύτερος απ' τους άλλους σε όλα τα επίπεδα και να μην αναλώνεσαι μαζί τους..
Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι ήταν θύμα κακών γονιών και ακόμα χειρότερων αδελφών και συνεργατών, αλλά ένας λόγος παραπάνω επειδή εγώ όπως και εσύ και οι υπόλοιποι αναγνώστες, δεν πιστέψαμε για την αλλαγή της φύσης του, τη μύτη του που σάπιζε, τη παιδεραστία και όλα αυτά που οι κακόβουλοι ήθελαν να βλέπουν μόνο, και πάντα σε σχέση με τη μεταμόρφωσή του στη σκηνή που έμοιαζε με το πιο σέξι αρσενικό με το πιο γλυκό χαμόγελο, αλλά και πάθος,ήλπιζα ότι θα ήταν πολύ περισσότερο δυνατός και έξυπνος να ζήσει μια πολύ καλύτερη αλλά και μακρόχρονη ζωή και να αναστρέψει την εικόνα των μουσικών ειδώλων που πεθαίνουν δυστυχισμένα.

GIORGOS said...

Φαίδρα
είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος και μου αρέσουν οι απόψεις σου.
Ναι είναι πολύ καλό ερώτημα γιατί ο Michael που δεν του έλειπε η οικονομική άνεση ούτε κυρίως το ταλέντο δεν μπόρεσε να απαγκιστρωθεί απο αυτούς που τον τραβούσαν στο βυθό.
Σκέψου ακόμα και άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους σε κλοπές είχαν το θράσος να τον συκοφαντήσουν.
Κι όμως δεν μπόρεσε να τους αντιμετωπίσει.
Εσύ Φαίδρα μου έχεις τη δύναμη να πεις στον εαυτό σου:"Αμάν πια με αυτό το μοτίβο του κάνε παιδί γιατί το βιολογικό ρολόι και τα ρέστα".
Πόσες όμως γυναίκες με του κόσμου τα απωθημένα σέρνουν παιδάκια απο πίσω σαν τα γαϊδούρια για να πληρώσουν κι αυτά το ρολόι τους;
Πολλοί τρώνε ξύλο απο τους γονείς τους και σαν ενήλικες λένε:"Καλά μου έκαναν.Θέλω κι άλλο".
Είναι κοινωνικός μηχανισμός ανωμαλίας απόλυτα κυρίαρχος.
Τουλάχιστον εμείς το σκεφτόμαστε.

info press said...

@@@ Hi all



Γιώργο, Αθανασία, φαίδρα,

Ευχόμαστε καλό Σ/Κ και καλό μήνα να έχετε.