Saturday 18 July 2009

Michael Jackson - Η Μαμά Αμφισβητεί την Διαθήκη

Από την πρώτη στιγμή που πέθανε ο Michael Jackson, το μυαλό της Katherine Jackson, είναι στην περιουσία του, αν και πιστεύουμε ότι ο πατέρας του είναι πίσω από όλες τις κακές ενέργειες.

Το σπίτι που μένει άλλωστε και φροντίζει τα 5 εγγόνια της από τους άλλους γιους της, είναι του Michael και όχι δικό της.




Στο ίδιο σπίτι προστέθηκαν τα 3 παιδιά του Michael.

Η Katherine Jackson, κατάθεσε ερώτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο, που αναφέρεται στην διαθήκη του Michael, στο σημείο που λέει ότι "όποιος αφβισβητήσει την παρούσα διαθήκη, χάνει όλα του τα δικαιώματα στην κληρονομιά".

Η κυρία μαμά θέλει να γνωρίζει αν πράγματι θα χάσει τα δικαιώματα της αν αμφισβητήσει την διαθήκη.



Εικάζουμε πως οι εκτελεστές της διαθήκης ζήτησαν από την Katherine, να επιστρέψει όσα πράγματα πήραν τα παιδιά της από το σπίτι του Michael, αμέσως μετά τον θάνατο του.

Η δε ακρόαση για την κηδεμονία των παιδιών, μεταφέρθηκε για τις 3 Αυγούστου.

Όπως δείχνει η κατάσταση τώρα, η δήθεν θρησκευόμενη Katherine και ο βασανιστής άντρας της, θέλουν και τα λεφτά και τα παιδιά για να κάνουν ότι θέλουν, για αυτό τον λόγο άλλωστε είπαν και την ιστοριούλα ότι ήθελαν να σώσουν τον Michael.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

4 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ας μη σχολιάσω καλύτερα τη στάση,της απαράδεκτης γιανά μη πώ τίποτε άλλο ακόμη πιο πρόστυχο-'μάνας'...(άραγε αναρωτιέμαι της αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός της κυρίας αυτής;;),μάλλον όχι-του Μάικλ... κατά τ άλλα η ίδια δείχνει αρκετά καλοζωισμένη,και καλοβαλμένη-καλοθρεμένη σε αντίθεση με το παιδί της που είχε,καταντήσει ένα όρθιο πτώμα,και σερνόταν στα πόδια του και από τα 29 του χρόνια,ακόμα ακόμα...και όχι τώρα μόνο στα 50 του......και ήταν πολύυυ άρρωστο... η κυρία δείχνει πολύ καλά για 80χρονη....λυπάμαι πολύ για τη στάση της πραγματικά,επειδή αυτή ήταν που θα πρεπε,να στιρίξει το παιδί της στις δύσκολες,στιγμές του...και να του δίνει κουράγιο και αυτή έπρεπε να είναι,κοντά του στις τελευταίες ώρες της ζωής του, απαράδεκτη πραγματικά στάση μάνας....και δε δείχνει και τόσο ότι πονάει που έχασε,το ίδιο της το παιδί....ή καθόλου....τι να πώ λυπάμαι πραγματικά....γι αυτήν.... χαιρετώ.......

info press said...

@@@ Αθανασία



Μεγάλο μούτρο η κυρία.

Οι εκτελεστές της διαθήκης, ζητάνε 1) να επιστραφούν όλα όσα πήραν τα παιδιά της από την Neverland και 2) να φύγουν όλοι όσοι δεν έχουν δουλειά από το σπίτι που ζει η γιαγιά και τα παιδιά του.

Καλό βράδυ Αθανασία.

GIORGOS said...

Όλη η νομική διάνοια της κυρίας εξαντλείται στο να ληστέψει τη Neverland.
Όταν ο...πανέμορφος-εσωτερικά ΚΑΙ εξωτερικά-σύζυγός της σωφρόνιζε το Michael κρεμώντας τον ανάποδα,εκεί ήταν υποδειγματική σιωπηλή κυρία.
Η Αθανασία έχει απόλυτο δίκιο σε όσα παρατηρεί για το look της.

info press said...

@@@ GIORGOS



Η κυρία είναι μοναδική Γιώργο και να σκεφτείς ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν βρέθηκε μία υπηρεσία να κάνει μιά έρευνα.