Thursday 9 July 2009

Michael Jackson - Οι Δυσλειτουργικοί Jacksons

Μέσα στα μαύρα σκοτάδια, έβαλαν μαύρα γυαλιά.

Το δε γάντι ήταν κι αυτό ένα κομμάτι του Michael, τον οποίον ευελπιστούν να κληρονομήσουν.



Το έπαιξαν και θλιμένοι...

Η αδελφή με το καπέλο πρέπει να είναι ευτυχής που την γλύτωσε και δεν έπεσε κάτω από το σκότος που της δημιούργησε.

Οι αδελφοί Jacksons, κυρίως τα αγόρια, δυσλειτουργικοί σε όλα τους.

Σχεδόν σχιζοφρενικά δυσλειτουργικοί.

Ο πατέρας πλάκωνε στο ξύλο τον πιο μικρό αδελφό τους και κανείς από αυτούς δεν τολμούσε να αντιμιλήσει.

Ο Joe Jackson ο πατήρ, είχε και τις εξωσυζυκές του σχέσεις έτσι για το αλατοπίπερο και με την σχέση του με την Cheryl Terrell απόκτησε ένα κορίτσι, την Joh'Vonnie Jackson που είναι 35 ετών και ζει μαζί του στο Las Vegas.

Ο Michael, δεν την είχε γνωρίσει.

Η Rebbie Jackson, 59 ετών, η μεγάλη αδελφή του Michael, έχει παντρευτεί έναν επιχειρηματία από το 1968 και ζει στο Las Vegas με τα τρία παιδιά τους.


Ο Jackie Jackson, 58 ετών, παντρεύτηκε μικρός και η γυναίκα του πέθανε στα 23 της. Έχει δύο παιδιά και ο Michael τους αφήνει και κάτι από την περιουσία του, διότι τα οικονομικά του πατέρα τους είναι χάλια. Ζει με την μαμά του.
Ο Tito Jackson, 55 ετών, έχει ένα μουσικό γκρουπ και βγάζει $ 500 με
$ 1.500 την βραδυά όταν παίζει.

Ο Jermaine Jackson, 54 ετών, ζει στο σπίτι της μαμάς του και μιάς φίλης του. Χρωστάει στην εφορία περισσότερα από $ 5 εκατ.!

Κατά την διάρκεια του πρώτου γάμου του, είχε σχέση και με άλλη γυναίκα.

Οι δύο γυναίκες γέννησαν με 4 μήνες διαφορά.
Έβγαλε διαζύγιο, έμεινε στο ίδιο σπίτι με την φίλη του και έκαναν άλλα δύο παιδιά.
Χωρίζει και με αυτήν και ξαφνικά παντρεύτηκε την πρώην σύζυγο του αδελφού του Randy.
Αφού τελείωσε και με αυτήν παντρεύτηκε μιά Αφγανή.
Συνολικά έχει 10 παιδιά... και το ένα από αυτά είναι αγνώστου μητρός.
Δεν δουλεύει και ζει με αυτά που του δίνει η μαμά του.

Η La Toya Jackson, 53 ετών, έχει ξεκόψει από όλους παντρεύτηκε μία φορά και χώρισε, δεν έχει παιδιά και ζει με τον πλούσιο φίλο της στο Beverly Hills.

Ο Marlon Jackson, 51 ετών, παντρεύτηκε στα 18 του και έχει τρία παιδιά. Ζει με την γυναίκα του στο San Diego και δουλεύει σε supermarket.

Ο Randy Jackson, 47 ετών, κάνει ότι δουλειά βρει μπροστά του ακόμα και σε συνεργεία αυτοκινήτων στο Los Angeles.
Ζει με την μαμά του.
Κατά την διάρκεια το πρώτου γάμου του, είχε μιά σχέση και έκανε ένα παιδί με την γυναίκα του και ένα με την σχέση.
Χώρισε και παντρεύτηκε τη σχέση, κάνει άλλα δύο παιδά, μετά αυτή τον παράτησε και παντρεύτηκε τον Jermaine.

H Janet Jackson, 43 ετών, είναι αυτή που συντηρεί την οικογένεια της τώρα. Αγόρασε στη μαμά της ένα σπίτι στο Las Vegas, διότι το πατρικό τους σπίτι που ονομάζουν Hayvenhurst -εκεί που βρίσκονται τα παιδιά του Michael-, θα πάει για πτώχευση.

Όταν γινόταν η δίκη για την παιδεραστία -στην οποία αθωώθηκε και επειδή την έχουμε διαβάσει όλη, απορούμε πως έφτασε στο δικαστήριο-, ο πατέρας Jackson, ζητούσε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς $ 50.000, για να δώσει μία συνέντευξη.
Οι σταθμοί δεν δέχτηκαν και τότε ο Jermaine, παράνομα και κρυφά έβγαζε videos στην δίκη αλλά και στο αυτοκίνητο την ώρα που πήγαινε και ερχόταν ο Michael στο δικαστήριο και ήλπιζε ότι θα τα πουλήσει σαν Reality Show.

Προφανώς ήθελε να καταδικαστεί για παιδεραστία ο αδελφός του, για να βρεθούν οι αγοραστές.

Αναρωτιέται κάποιος γιατί ο Michael Jackson, δεν διόρισε κάποιο συγγενή του για να εκτελέσει την διαθήκη του;

Αναρωτιέται κάποιος γιατί δεν διόρισε κάποιο από τα αδέλφια του σαν κηδεμόνα για τα παιδιά του;
Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

22 comments:

Anonymous said...

Αυτό είναι το θέμα φίλε μου...Όλη η οικογένεια του Michael Jackson, απο τότε που φάνηκε το άστρο του, τον έβλεπε σαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...Δεν πήρε απο κανέναν αληθινή αγάπη, παρά μόνο απο τους θαυμαστές του και τους πολύ φίλους του, οι οποίοι ήταν ήδη διάσημοι και πλούσιοι, άρα τον αγαπούσαν γι'αυτό που ήταν.
Όταν ένα παιδί δεν ζει αγάπη, δεν ζει παιχνίδια όπως ένα φυσιολογικό παιδί της ηλικίας των 7 κατα την οποία ο Michael βρισκόταν μονίμως μέσα σε ένα studio ηχογραφώντας τραγούδια για να κάνει πλούσιο τον αδίσταχτο πατέρα του, τι περιμένεις? Είναι δυνατόν αυτό το παιδί μεγαλώνοντας να μην είναι τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα και στα απωθημένα? Είναι δυνατόν να μην ξεσπάει στον εαυτό του? Είναι δυνατόν να μπορέσει να διαχειριστεί την τεράστια αγάπη και την υστερία των θαυμαστών του?
Πως να μην υποφέρει απο αυπνίες, όταν η ψυχή του δεν μπορούσε να ησυχάσει ποτέ απο τις σκέψεις και την απέραντη μοναξιά του???
Μπορεί να ακούγομαι μελό, αλλά δεν με νοιάζει. Αυτά πιστεύω.
Όταν παρακολουθούσα την κηδεία του, έκλαιγα κάθε φορά που έβλεπα το φέρετρό του και σκεφτόμουν ότι έφυγε το σώμα και η μορφή του πιο αγαπημένου μου καλλιτέχνη, αλλά απο την άλλη, ένιωθα και κάτι σαν ανακούφιση, ευχαρίστηση, που τώρα πια θα ησυχάσει και θα μπορεί να κοιμηθεί όσο του γουστάρει...
Καλύτερα να μην αναφερθώ στα συναισθήματα που μου δημιουργούσαν τα πλάνα της "πονεμένης" και "βαρυπενθούσας" οικογένειάς τους. Ένας πατέρας που ούτε το καπέλο δεν καταδέχτηκε να βγάλει, μια μάνα που το παιδί της υπέφερε στην πιο τρυφερή του ηλικία και δεν το προστάτευσε και τα αδέρφια που δεν έκαναν τίποτα για να τον βοηθήσουν, έστω και αργά, βλέποντάς τον να καταστρέφεται μέρα με την μέρα...
Ας είναι ευτυχισμένος και γαλήνιος εκεί που είναι...

Ευχαριστώ πολύ για το βήμα.
Νάνσυ

info press said...

@@@ Νάνσυ



Εκεί που είναι τώρα, δεν μπορεί να τον πειράξει κανένας πια.

Μόνο ο Marlon που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος του, κατάφερε να πει πως κακοποιούσε τον Michael, ο πατέρας τους.

Καλό βράδυ.

Αθανασία said...

Γειάσας και πάλι παιδιά...μα καλά αναρωτιέμαι...ΠΩΣ διάβολο ζούσε ο Μάικλ μέσα σε αυτό το...μπ.....έλο (ε,με συγχωρείτε αλλά)...γιατί μόνο οικογένεια ΔΕΝ θα μπορούσε να αποκαλείται αυτό...μιλάμε τι να πώ έχω μείνει άφωνη,με τα 'κατορθώματα'των συγγενών του... πάντως αυτός ο Ζερμέν ο αδελφός του...δεν μ αρέσει η φατσούλα του ΔΕΝ μ αρέσει σας λέω....και καθόλου.....το απόλυτο χάος....αυτό ΔΕΝ ήταν σπίτι!αυτό ήταν η βίλα των οργίων!....δε ξέρω τι άλλο να πώ πραγματικά...δικαιολογημένα ο άνθρωπος είχε τόοοσα και τόσα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως πιό πολύ...πως να μη τα είχε ο άμοιρος;;;μ αυτά που τραβούσε εκεί μέσα;;;.....χαιρετώ,καλό μεσημέρι παιδιά....

katia said...

....η οικογένεια είναι το α και το ω!
Αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι όσο πιο ακατάλληλοι μερικοί άνθρωποι είναι για να γίνουν γονείς, τόσα πιο πολλά παιδιά γεννούν..
Και η μητέρα του δεν θα είναι καλύτερη...μη φαντάζεστε!
Αλίμονο μια μητέρα που περιστοιχίζετε από τόσους γιους να μην μπορεί να πετάξει με τη βοήθειά τους έξω τον τύραννο προστατεύοντας τα παιδιά της και σίγουρα τον ίδιο της τον εαυτό. Πριν όμως καταδικάσουμε τον οποιονδήποτε, θα πρέπει να σκεφτούμε πόσο παρεξηγημένος και πόσο κοινωνικά "εξαναγκαστικός" είναι ο θεσμός της οικογένειας ...Ένας θεσμός και ένας δεσμός που αρκεί για να καταστρέψει ανθρώπινες ψυχές..Και πόσο δύσκολο είναι θεέ μου, να αποδεχτείς ότι ο γονιός σου αν δεν σε αγαπάει δεν είναι γιατί εσύ δεν είσαι άξιος της αγάπης του, αλλά γιατί αυτός είναι ανίκανος να αγαπήσει αφού κι αυτός από κάποιον άλλον γεννήθηκε....και ποιος ξέρει τι σκληρότητα αντιμετώπισε σαν παιδί..
Στην περίπτωση του Michael που λατρεύω, πιστεύω ότι ήταν αγαθός,καλόκαρδος και αφελής όπως ένα μικρό παιδί και χωρίς να είναι σε θέση να κρίνει και να επιλέξει σωστά-αφού κανείς δεν του το έμαθε-αφέθηκε στην πολλή συνάφεια και ευτέλεια των ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων και των δικών του ανθρώπων, αδύναμος να αποτινάξει τα δεσμά του, πιστεύοντας ίσως, ότι τους το οφείλει κιόλας γι αυτό που τον έκαναν...ακόμα και με το ξύλο..
Η αρρώστειά του λύκου που προκαλείται κυρίως από έντονα ψυχολογικά προβλήματα και εμφανίστηκε απ' τα πρώτα κιόλας επιτυχημένα βήματα της ενήλικης πλέον ζωής του ήταν η αυτοτιμώρησή του για το πόσο ανάξιο παιδί ήταν να αγαπηθεί απ΄τους γονείς του, ίσως λίγο και η υποσείνηδητη ανάγκη του να τραβήξει την προσοχή και αγάπη τους ακόμα και καθυστερημένα και η μετέπειτα πορεία της ζωής του όπως κακοδιαχείριση των οικονομικών του, κατάχρηση και εθισμός σε παυσίπονα, συμβόλαια για απόκτηση παιδιών, εσπευσμένοι γάμοι επισήμαναν το τραγικό τέλος που πλησίαζε. Ο michael όπως πολλά βασανισμένα παιδιά πλήρωσε το τίμημα της αναμφισβήτης ευφυίας και ταλέντου του στον μουσικό χώρο εξαιτίας της άγγουρης και απαίδευτης συναισθηματικής του νοημοσύνης..Για όλους αυτούς που τον κατακρίνουν, από εμάς τους κοινούς θνητούς ως ανώμαλο, φρικιό, παιδεραστή, ο μαύρος που απαρνήθηκε τη φυλή του και όλα αυτά πεπεισμένοι ότι ξέρουν την αλήθεια επειδή τα άκουσαν απ' το στόμα κάποιου στοιχείωτου/ης καθισμένου/ης στο κτις καναπεδάκι μεσημεριανής κουτσομπολίστικης εκπομπής, θα ήθελα να πω ότι ακόμα κι αν η ξεροκεφαλιά του αδαή και η έπαρση του ξερόλα σας καθιστά απαγορευτικό το να ανοίξετε κανένα βιβλίο ιατρικής και να ενημερωθείτε για το αν από 13 πλαστικές εγχειρήσεις παθαίνεις καρκίνο, ή αν προσπαθώντας να μεταλλαχτείς από μαύρος σε άσπρος σε καταντάει τέρας με φυσιογνωμία λύκου ή ακόμα κι αν πιστεύετε ότι η πλαστική απέτυχε γιατί δεν ήταν ο κατάλληλος γιατρός,....μπλα ...μπλα...ο Μichael Jackson άφησε πίσω του ένα σημαντικό έργο στα χρόνια της μουσικής, ένα απαράμιλλο ταλέντο αυτοδίδακτου χορού και ενός δικού του αξεπέραστου στυλ. Εσάς, μαύρα κοράκια γιατί θα σας θυμούνται όταν πεθάνετε που κομπάζετε?

Anonymous said...

Αχ Φαίδρα...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου...
Ο καθένας βγαίνει στην τηλεόραση και λέι το μακρύ του και το κοντό του παρασύροντας και κάποιους αδαείς που καταπίνουν ότι και να τους σερβιριστεί μπροστά απο το τηλεοπτικό του πιάτο, αλλά όλοι ξεχνάνε τον παράγοντα άνθρωπο....

Nάνσυ

info press said...

@@@ Αθανασία



Ο Jermaine (το φρικιό) έγινε Μουσουλμάνος και προσπάθησε να παρασύρει τον Michael ο οποίος είχε πει ότι άλλαξε θρησκεία αλλά τελεικά ήταν αγνωστικός.

Καλό μεσημέρι και σε σένα Αθανασία.

katia said...

...γι αυτό Νάνσυ και εγώ σε όποιο blog μου δίνεται η δυνατότητα να εκφέρω την άποψή μου, στέλνω στοιχεία ιατρικά για τον λύκο που έπασχε, φωτογραφίες και άλλα πολλά άρθρα που κατεβάζω και μεταφράζω απ' το Ιnternet και ενημερώνω τους ντενεκέδες που παίζουν "χαλασμένο τηλέφωνο" αν δεν ξέρουν ή ακόμα κι όταν δεν έχουν στοιχεία παρά μόνο "το άκουσα εκεί" "μου το είπε ένας φίλος μου" κ.λ.π. καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε και να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σαν τους παλιοχωριάτες (συνήθεια του χωριού και των κλειστών κοινωνιών είναι, και οι Έλληνες όσο μοντέρνοι και Ευρωπαίοι κι αν θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους.....το έτος 2009 ακόμα χωριάτες παραμένουν με παλαιωμένες συνήθειες πασπαλισμένες με χρυσόσκόνη και glamour)...Αυτός είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορώ να αποφέρω στον Michael Jackson γιατί με τα τραγούδια του χρωμάτισε τα σημαντικά εφηβικά μου χρόνια,μου χάρισε ρυθμό,στυλ με έμαθε να χορεύω,να ερωτεύομαι, και νοερά να ταξιδεύω....Τον θαύμαζα και τον θαυμάζω γιατί παρά τα βίαια παιδικά του χρόνια ήταν φιλάνθρωπος, και η μόνη καταστροφή που επέφερε τουλάχιστον, ήταν αυτή του εαυτού του σταματώντας την αναπαραγωγή της κακοποίησης στα δικά του παιδιά..όσο για τα αδέλφια του...παιδιά των ίδιων γονιών είναι κι αυτά στο ίδιο περιβάλλον έχουν μεγαλώσει με επιβαρυντικό γι αυτούς στοιχείο έναν αδελφό αστέρι που ξεχώριζε και τους έφαγε η ζήλια. Πόσο καλύτερης πάστας έχουμε την αξίωση αυτοί να είναι?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Η ίδια λέει ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο αλλά οι Μάρτυρες του Ιεχωβά την συμβούλεψαν να παραμείνει στο σπίτι της.

Γελοία πράγματα αν σκεφτούμε ως γονείς και αν θα επιτρέπαμε το άλλο μας μισό να βασανίζει το παιδί μας.

Από όλα όσα λέγονται Φαίδρα δεν ισχύει απολύτως τίποτα.

Τα παιδιά του τα έκρυβε διότι όταν γεννήθηκε το πρώτο αγόρι έγιναν απίστευτες δολοφονικές απειλές εις βάρος του παιδιού.

Μην ξεχνάς επίσης με πόση εξυπνάδα επένδυσε στα τραγούδια των Beatles και αυτό το "πραξικόπημα", δεν το συγχωρούν οι εταιρείες.

Τα είπες πολύ ωραία, να είσαι καλά.

katia said...

Παρεπιπτόντως, το μικρό αγοράκι του Michael Jackson ο Blanket δεν του μοιάζει η μου φαίνεται?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Στο τρίτο πιδί δεν έχει εμφανιστεί η μητέρα ακόμα και η ληξξιαρχική πράξη δεν έχει όνομα.

Το ψάχνουμε το θέμα.

Πάντως τα δύο μεγαλύτερα είναι του δερματολόγου, τώρα που έχουμε καλύτερες φωτογραφίες των παιδιών, φαίνεται καθαρά.

Έχουμε και φωτογραφία του γιατρού όταν ήταν νεώτερος και πολύ πιο αδύνατος.

katia said...

...επιτέλους, βρήκα ένα blog που αγαπάνε το Michael Jackson και θα βγάλω τα απωθημένα μου..
Μια ηλίθια δημοσιογράφος της καθημερινής έγραφε ότι τα πλούτη και η δόξα του τον τρέλαναν και νόμιζε ότι ήταν θεός και εξαιτίας αυτού ήθελε να αλλάξει μέχρι και το χρώμα του...καλά τα ζωντόβολα της τηλεόρασης αλλά και δημοσιογράφοι σοβαρών εφημερίδων?Μία έρευνα πριν? κάτι? και στο κάτω κάτω όταν υπάρχει και άλλη μία εκδοχή που λέει ότι έπασχε από λύκο και λεύκη πως αποφασίζεις να αναπαράγεις τη φήμη του μαύρου/άσπρου? πουλάει περισσότερο? έχει ίντριγκα και μυστήριο? ένας φίλος μου ομοφυλόφιλος έπασχε από καρκίνο αλλά η κοινωνία που μενω σχειτκά κλειστή -επειδή φυσικά ήταν gay, έβγαλε τη φήμη ότι είχε AIDS. (ένας gay όταν αρρωστήσει μόνο από AIDS μπορεί να πεθάνει, όχι από άλλη αρρώστεια..έλεος δηλ.)όταν πέθανε εγώ ήξερα απ' τους οικείους του ότι πέθανε από καρκίνο....ο κόσμος επέμενε στην εκδοχή του AIDS.Οκ!δεν είδα τις εξετάσεις υπογεγραμμένες από τον θεράποντα ιατρό,(αλλά και τι σημασία είχε?) αλλά όταν ο ίδιος λέει ότι πάσχει απ' αυτή την αρρώστεια δεν οφείλουμε να τον πιστέψουμε? Τι νόημα έχει αυτή η αμφισβήτηση? καλή ώρα όπως με τον Michael...Πόσο κακεντρεχείς, χαιρέκακοι, άπληστοι και ζηλιάρηδες είμαστε πια οι άνθρωποι όταν βλέπουμε κάποιον που ξεχωρίζει και αντί να τον θαυμάζουμε να τον ενθαρρύνουμε και να προσπαθούμε να του μοιάσουμε, εμείς παλεύουμε να τον εξαφανίσουμε?
Έτσι εξαφανίσαμε και τον Michael Jackson από το πρόσωπο της γης!
Rest in Peace beloved Michael Jackson!
Καλό απόγευμα

Anonymous said...

Φαίδρα μου, δυστυχώς είναι μεγάλες αλήθειες αυτά που λες.
Οι άνθρωποι πια είναι ένα είδος που το μεγαλύτερο του μέρος αποτελείται απο αδηφάγα όρνια. Όλες αυτές τις ημέρες που παρακολουθώ τηλεόραση έχω αηδιάσει...Θα μου πεις τώρα σε έπιασε ο πόνος? Και θα σου απαντήσω ότι ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Μόνο με τον θάνατο του Michael Jackson είδα πολλές ώρες τηλεόραση, προσπαθώντας βλέποντας τους βαρύγδουπους τίτλους στην οθόνη, να ΧΩΝΕΨΩ ότι έφυγε απο την ζωή...
Δεν άκουσα ούτε ένα ρεπορταζ που να αναφέρεται ΜΟΝΟ στο έργο του. Το βιολί βιολάκι τους ακόμα και μετά θάνατον να συνεχίζουν την γνωστή καραμέλα με τις κατηγορίες εις βάρος του. Αυτό πουλάει Φαίδρα μου. Ο Jacko έφυγε και δεν θα ξανακάνει καινούριες επιτυχίες. Ενώ αυτές οι παπάτζες θα πουλάνε μια ζωή...Λες και ήταν μέσα στο σπίτι του και βλέπανε. Λες και ήταν μέσα στο μυαλό του για να ξέρουν.
Πολλές φορές πίστευα ότι ο Michael ήταν απο άλλο πλανήτη. Ο τρόπος που μιλούσε η χροιά της φωνής του και οι αντιδράσεις του ακόμα και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μου έδινε την εντύπωση ενός αφελούς και αγαθού παιδιού. Ε όχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ αυτοί που έχουν θεοποιήσει τον εαυτό τους!!!! Ακόμα και την δραματική να είχαν τελειώσει, η έπαρση δεν θα τους άφηνε να δείξουν ό,τι έμαθαν!
Αυτό που με προβληματίζει τώρα, είναι τι αντιμετώπιση θα έχουν τα παιδιά του... Εχει να γίνει χαμός με το ποιος θα τα "αναλάβει"...Δικαστήρια επι δικαστηρίων και δηλώσεις επί δηλώσεων. Και σκέψου μόνο ότι κανένας απο όλους αυτούς δεν τα πονάει πραγματικά...
(κι εμένα μου φάνηκε ότι ο μικρός του φέρνει του πατέρα του. Ειδικά στην φωτογραφία που είναι τα τρία τους στην κηδεία και ο πιτσιρίκος κρατούσε μια κούκλα ομοίωμα του πατέρα του και ίσα που φαίνεται το μουτράκι του)

Νάνσυ

GIORGOS said...

Aυτό με το καπέλο της αδελφής με έριξε στο πάτωμα απο τα γέλια.Την ευχή μου να έχετε!
Ναι,η Αθανασία έχει απόλυτο δίκιο,τέτοιο και χειρότερο ήταν το περιβάλλον του ανθρώπου.
Κι όμως,ενώ τον έτρωγε μέσα του,δεν έφαγε άλλους για να πατσίσει παρα έδωσε τρυφερότητα,καλοσύνη και αγάπη.
Που την βρήκε αφού δεν την εισέπραξε ποτέ;
Γι'αυτό ορισμένοι-ξέρουν ποιοί-ας δείχνουν έναν στοιχειώδη σεβασμό κι ας μην μιλούν χυδαία για έναν απελπισμένο νεκρό άνθρωπο.
Εγώ θα ευχόμουν αν είχα γιο να έχει την ψυχή του Michael.
Κι ο Jermaine μουσουλμάνος;
Γιατι όχι,έχει όλα τα προσόντα.
Κρίμα που κάνει και το λυπημένο στις τηλεοράσεις.
Νομίζω επιχείρησε κάτι κάποτε ως τραγουδιστής αλλά πάτωσε.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Αν και αυτή τη στιγμή έτυχε να έχουμε επισκέπτες, παρακολουθήσαμε τις μεσημεριανές εκπομπές που δεν είχαμε ξανακάνει ποτέ.

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας τις σαχλαμάρες που είπαν.

Ο Michael είχε Λεύκη και Λύκο, δεν τον τρέλαναν τα χρήματα διότι αν ήταν έτσι δεν θα μοίραζε τα εκατομύρια που έδωσε.

info press said...

@@@ Νάνσυ



Σύμφωνα με τον νόμο της California, η μητέρα προηγείται για την κηδεμονία των παιδιών.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα κάνει την αίτηση να τα πάρει.

Η οικογένεια διέρευσε την πρώτη φορά ότι δεν είναι βιολογικά της παιδιά και την δεύτερη ότι θέλει 100 εκατ., για να μην κάνει αίτηση.

Είναι ψέμματα και τα δύο αυτά.

Η γιαγιά Jackson είναι 79 ετών και είναι δύσκολο να της δώσουν παιδιά.

Το Δικαστήριο σε όποιον δώσει την κηδεμονία θα βάλει και επιτήρηση στα παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσει έτσι σκέτα.

Την περιουσία θα την ελέχγει ο φίλος και δικηγόρος του Michael ο John Branca.

Πάντως υπάρχουν μη δημοσιευμένα τραγούδια, που ο Michael είχε σε θυρίδα.

info press said...

@@@ GIORGOS



Οι Jacksons πρέπει να έσπασαν και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τα μαύρα γυαλιά σε κλειστό και σκοτεινό χώρο.

Δεν θέλανε να μας δείξουν το "κλάμα" που κάνανε για τον Michael.

Η οικογένεια γνώριζε τι γινόταν και απόδειξη τούτου είναι ότι προχτές έδωσαν 5 ονόματα γιατρών στις Αρχές.

Το Μουσουλμανικό όνομα του Jermaine είναι Muhammad Abdul-Aziz.

Πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια του αλλά προφανώς ήταν ανίκανος διαχειρηστής.

katia said...

καλημέρα σε όλους!
Αυτό πάλι που ακούστηκε χτες ότι ο 18χρονος γιος της Diana Ross πρέπει να είναι του Michael Jackson τι σοκ ήταν πάλι?οκ! στις φωτογραφίες που έδειξε πραγματι του μοιάζει αν και η Ross υποστήριξε ότι πατέρας του είναι ένας Νορβηγός επιχειρηματίας που διατηρούσε σχέση;δεσμό;θα σας γελάσω!
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που γεννούν παιδιά άσκεφτα καθαρά και μόνο να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες και πολλές φορές προβαίνουν σε τέτοιου είδους συλλήψεις σπέρμα από τράπεζα με ωάριο συντρόφου και παρένθετη μητέρα ή άλλους συνδυασμούς. Πραγματικά, λυπάμαι αυτά τα παιδάκια που θα καλεστούν κάποια στιγμή να χωριστούν, ή να ζήσουν όλα μαζί με κάποια που θεωρούν ξένη.Κι όλα τα παιδιά λυπάμαι που γεννιούνται όχι από τη συνέρευση 2 ανθρώπων που αγαπιούνται αλλά τόσο κλινικά και υπολογισμένα...και δεν ξέρουν ή πολλές φορές δεν μαθαίνουν που ανήκουν!Ο λόγος ύπαρξής τους οφείλεται μόνο στην ένωση ενός ανώνυμου ωαρίου με ένα ανώνυμο σπέρμα..ΜΠΠΠΠΠΠΡΡΡΡΡ!
Σίγουρα, όμως δεν έχω και την απαίτηση από έναν άνθρωπο κακοποιημένο στην παιδική του ηλικία απ' το κάθαρμα πατέρα του,(η μούρη του δεν δείχνει κακό/τρελό άνθρωπο?) που τον ξεπουλάνε τα αδέλφια του και ο ρόλος του στην οικογένεια είναι καθαρά χρηστικός και συμφεροντολογικός χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος και αγάπης έστω για λόγους ανταπόδοσης για όσα έκανε γι' αυτούς...να είναι "φυσιολογικός"(Η Λατόγια άκουσα χτες στο star ότι σε πολύ παλαιότερή της συνέντευξη είχε κατηγορήσει τον αδελφό της για παιδεραστία).Τα παιδιά είναι από μόνα τους μια αστείρευτη πηγή αθώας και άνευ όρων αγάπης και αυτό εκείνος αποζητούσε απεγνωσμένα..
Εγώ πάλι, ακούγοντας όλα τα δεδομένα πιο πολύ μου φαίνεται σαν προσχεδιασμένο αργό έγκλημα της Ντέπι Ρόου, του δερματολόγου του και της οργανώτριας εταιρείας των 50 συναυλιών για οικονομικούς φυσικά λόγους παρά οτιδήποτε άλλο. Σ'αυτό φυσικά βοήθησε και ο ίδιος αφού είχε παραιτηθεί και αφεθεί στον χειρισμό και έλεγχο των άλλων.Όπως, επίσης, δεν χρειάστηκε να ακούσω πολλά για να καταλάβω ότι προέρχεται από μια άθλια αδιάφορη οικογένεια αρκεί που ήξερα από χρόνια ότι είναι εθισμένος στα παυσίπονα, και την παραμόρφωση του προσώπου του.Σκεφτόμουν τότε...Καλά δεν βρέθηκε κανένας δικος του άνθρωπος που να τον αγαπάει, να τον σταματήσει? Γιατί ποιο μέλος της οικογένειας σας θα αφήνατε να βουλιάζει στο βούρκο και δεν θα το βάζατε σκοπό της ζωής σας να σώσετε?Κάτι που φυσικά προυποθέτει αγάπη. Ο μόνος δεσμός που ενώνει τα μέλη της οικογένειας Jackson είναι βιολογικός.Κατά τα άλλα είναι ολότελα ξένοι.Και κάτι άλλο..ένας άνθρωπος που πάσχει από χρόνια αρρώστεια, πονάει φρικτά, και παράλληλα επειδή είναι διάσημος διασύρεται, εκτείθεται με τέτοιο οικογενειακό ιστορικό, εθισμό σε παυσίπονα και κατάρευση του ειδώλου του από λαμπερό αστέρι στο έκτρωμα που είχε καταντήσει μη νομίζετε ότι θα επέτρεπε ακόμα και σε ανθρώπους που πραγματικά τον νοιάζονταν να τον πλησιάσουν περισσότερο ή αν ακόμα και να το κατάφερναν...να έμεναν μαζί του για πολύ. Μπορεί να τον αγαπάμε σαν τραγουδιστή αλλά η αλήθεια είναι ότι κρίνοντας απ' τον εαυτό μας όταν έχουμε θέματα που μας απασχολούν, υγείας, ερωτικά, επαγγελματικά, άλλα ή στη χειρότερη και όλα μαζί, πως είναι η διάθεσή μας και πως συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας ακόμα και αυτούς που αγαπάμε.ε....τώρα αυτό μεγεθυνετέ το, και προσθέστε, κακοποίηση,διασημότητα, έκθεση της προσωπικής ζωής, διασυρμός, κατάθλιψη, μοναξιά, αρρώστεια,εθισμό σε φάρμακα...
Πόσο υγιή νου να είχε μετά από όλα αυτά? Νομίζω ότι έκανε ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει.ΠΕΘΑΝΕ & ΗΣΥΧΑΣΕ!

info press said...

@@@ Φαίδρα

Καλημέρα Φαίδρα, θα ακούσουμε πολλές ηλιθιότητες ακόμα.

Αυτά είναι δύο από τα παιδιά της Diana Roos και άσε να γελοιοποιηθούν οι βλάκες.

Evan Ross

Tracee Ellis Ross

katia said...

...όλα θέλουν να τα ξεφτιλίσουν ...μια σχέση φιλική έως μητρική με την Ross η οποία τον φιλοξενούσε και τον φρόντιζε όταν δραπέτευε μικρός απ' τα ξύλο του πατέρα του, το μετέτρεψαν σε μυστήριο ερωτικής σχέσης και ύπαρξης παιδιού. Όποιον μαύρο βρουν τώρα που θα του μοιάζει στα νιάτα του θα τον υποπτεύονται για γιο του. Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως είναι μάλλον ελληνικό κατασκεύασμα αφού σε μηχανή αναζήτησης που ζήτησα πληροφορίες δεν έβγαλε κάτι σχετικό...τώρα χρεώνουν τον εθισμό του στα χάπια στη Λιζ τέιλορ..Έλεος πια!η Τέιλορ έχει ευθύνη ή οι παλιογιατροί που τα υπέγραφαν και τα έδιναν αλόγιστα?
Εμένα, πάντως κάτι μου βρωμάει σ'αυτήν την υπόθεση και επειδή έχω φοβερή διαίσθηση και έντονο ένστικτο απλώς και μόνο διαβάζοντας πρόσωπα και παρατηρώντας τη γλώσσα σώματος, κάτι πέρα από ανακοπή καρδιάς υποψιάζομαι και φοβάμαι πως για ακόμη μία φορά θα δικαιωθώ.
Ο μικρός γιος του Michael δεν είναι μια michael jacksons μινιατούρα?πόσο τα λυπάμαι αυτά τα παιδάκια...

info press said...

@@@ Φαίδρα



Η Diana Ross, δεν πήγε στο Memorial επειδή δεν μιλάει με τον πατέρα Jackson εδώ και πολλά χρόνια.

Η Liz Taylor δεν πήγε διότι έχει γεράσει πολύ και δεν θέλει να την βλέπουν έτσι.

Είναι δυνατόν να φταίει αυτή που οι γιατροί έδιναν τόσες συνταγές;

Αν δεις στο σημερινό post, πιστοποιήθηκε ότι το 2002 ήταν πολύ μέσα στις συνταγές για Demerol και Buprenex, επομένως το θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι παιδί του ο μικρός.

Ο Michael δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον το παιδί του.

katia said...

τον αγαπούσαμε, τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε!
Όταν ακούω το "One day in your life" θέλω να κλαίω για μια εβδομάδα. Λυπάμαι πολύ για τις προσωπικές τραγωδίες που περνάμε μερικοί από εμάς, για τους συναισθηματικούς μας πόνους και τη μοναξιά που βιώνουμε Είναι τόσο κρίμα να σε θαυμάζει όλη η γη για το ταλέντο σου και την προσφορά σου και εσύ να μην έχεις εσωτερική ηρεμία και να νοιώθεις πως δεν σ' αγαπάει κανείς!Πόσο μάλλον να καταστρέφεις την πηγή πλούτου που σου έχει δοθεί για 2 παλιανθρώπους που λέγονται γονείς...
Είναι τόσο ειρωνικό και άδικο
Σας αφιερώνω το "Easy as life" Tina turner
"Nothing in life is ever easy
nothing in love will ever run true
my heart will never stop believing
I still believe in what love can do"

info press said...

@@@ Φαίδρα



Ευχαριστούμε πολύ, να είσαι καλά Φαίδρα.