Wednesday 29 July 2009

Michael Jackson - Έρευνα στον Γιατρό & στο Vegas

Η έρευνα στο σπίτι του καρδιολόγου Conrad Murray και στο Las Vegas άρχισε στις 8 το πρωί και τελείωσε στις 2 το μεσημέρι.

Η δε έρευνα στο ιατρείο του στο Las Vegas, συνεχίζεται.


Το γραφείο του ιατροδικαστή ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων αυτήν την εβδομάδα.

Πιστεύουμε πως ο ιατροδικαστής έχει όλα τα τοξικολογικά στοιχεία στα χέρια του, αλλά θα καθυστερήσει επειδή προσπαθεί να συνδέσει τα φάρμακα απευθείας με τον Conrad Murray.

Ο Ed Chernoff, ένας εκ των Τεξανών δικηγόρων του Conrad Murray, αναφέρει στο Blog του, ότι δεν επιθυμεί να δοθεί μιά συγκεκριμένη σελίδα στη δημοσιότητα, για να μην ενοχληθούν οι ασθενείς που δημοσιοποιούν την σχέση τους με τον γιατρό.

Αυτή η γελοιότητα δείχνει και την απειρία του δικηγόρου του Conrad Murray, διότι όποιος πολίτης προσπαθήσει, θα βρει την σελίδα.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson και τα Παιδιά του

4 comments:

Αθανασία said...

Καλημέρα παιδιά,...ε,άντε να δούμε τι άλλο θα βρούν,ακόμη οι αρχές με τις έρευνές τους..κι έχω την εντύπωση ότι έχουν ακόμη,πολλά να βγάλουν στο φώς....παιδιά αληθέυει κάτι που ακούστηκε,όταν είχαν αρχίσει οι έρευνες,για την υπόθεση και οι εξετάσεις του ιστροδικαστή;;είχε 'ξεφυτρώσει'μιά φήμη ότι ο ιατροδικαστής,από χημικές;;εξετάσεις που έκανε βρήκε λέει στο στομάχι,του Μάικλ μόνο χάπια και τίποτε άλλο...ότι το στομάχι του ήταν γεμάτο χάπια....είναι αλήθεια αυτό;;;...καλημέρες και πάλι...

Anonymous said...

Αθανασία αυτό το άκουσα σε κανάλια. Ότι βρέθηκε με στομάχι γεμάτο χάπια, ότι ήταν φαλακρός και πολλά άλλα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αυτό που ξέρω είναι πως όσοι παρακολούθησαν την υπόθεση μόνο από την TV (βλέπε Star Channel) ξέρουν πως ο Michael Jackson πέθανε από χάπια στο στομάχι του και πώς δεν είχε τρίχα στο κεφάλι του. Ντροπή λέω εγώ.

info press said...

@@@ Αθανασία



Ερευνούν και τον δερματολόγο Arnold Klein διότι και αυτός του έδωσε Diprivan για μηδαμινές επεμβάσεις και σίγουρα δεν είναι αναισθησιολόγος Αθανασία.

Από τότε που κάηκαν τα μαλλιά του, σιγά-σιγά τα έχασε και φορούσε περούκα.

Αυτό που τον σκότωσε Αθανασία ήταν το Diprivan.

info press said...

@@@ anon



Φαίνεται πως το Star Channel, κάνει όρεξη για αγωγή πολλών εκατομμυρίων μήπως και βάλουν μυαλό οι άχρηστοι.