Tuesday 21 July 2009

Michael Jackson - Η Sony Κάνει Ταινία τις Πρόβες

Η εταιρεία Sony Pictures αγόρασε τις πρόβες του Michael Jackson από την AEG, για την δημιουργία ταινίας.

Η Sony Pictures πλήρωσε $ 50 εκατ.!!!



Ο σκηνοθέτης Kenny Ortega, που τράβηξε τα videos, ήδη δουλεύει προς αυτό τον σκοπό και αν όλα πάνε καλά η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους πριν το τέλος του χρόνου.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

8 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας ρε παιδιά...αμάν καλέ τι γίνεται εδώ πέρα;;ακόμη δε πέθανε ο άνθρωπος και κοιτάνε οι πάντες πως θα πέσουνε στη 'μαρμίτα'που λένε κι βλάχοι να φάνε καλά...;; βέβαια ντάξει,από την άλλη καλό είναι να φτιαχτεί ένα καλό ντοκυμανταίρ (ένα καλό όμως έτσι;; από καλή εταιρία)..όχι της πλάκας και γεμάτο ανακρίβειες και λασπολογία,κιβδιλολογία και όλα τα σχετικά..ένα που να μιλάει με ειλικρίνεια και σεβασμό για τη ζωή του και τα όσο έκανε κι έδωσε στον κόσμο της μουσικής,και στον κόσμο γενικά αυτός ο άνθρωπος οκ;;)...και να το βλέπουν και οι επόμενες γενιές....που θα έρθουν.. επειδή όσο κι αν ΔΕΝ συμφέρει μερικούς να το λένε αυτό ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ....και νομίζω μόνο το ότι βοηθούσε,παιδάκια που είχαν ανάγκη και ότι έφτιαξε έναν χώρο τη Neverland γιανά πηγαίνουν εκεί παιδάκια....ε,είναι πολύ.....αυτή η αγάπη και η αφοσίωση,και η στοργή που έδειχνε στα παιδάκια... ήταν κάτι πολύ σημαντικό...ε,τι να πώ..άλλο έυχομαι αυτό το κανάλι να κάνει καλή δουλειά,με αυτό που θα φτιάξει..και να μη δούμε καμιά 'πατάτα'....από 'πατάτες'πήξαμε πιά.....κάτι καλό έχουμε καιρό να δούμε......χαιρετώ παιδιά..

Υσ-ρε παιδιά ξέρω εσείς,έχετε ιστολόγιο στον Μπλόγκερ όμως μήπως ξέρετε κανένα να μου πεί αν ξέρει κανένα καλό λίνκ με widgets για ιστολόγια Wordpress;;;θέλω εδώ και καιρό να βάλω κάτι widgets στο μπλόγκ μου και δε βρίσκω τίποτε που να κάνει ο κωδικός του για ιστολόγιο Wordpress...έχω απιυδίσει μιλάμε είμαι να σκάσω.. θέλω να βάλω ένα ημερολόγιο,ένα ρολόι,έναν counter και κάποιες εικόνες να το διακοσμήσω...και δε βρίσκω τίποτε...το μόνο που βρήκα είναι ένα mp3 για μουσική....θα το εκτιμούσα εάν μου έδινε κάποιος έστω κι ένα δύο λίνκ....χαιρετώ...

GIORGOS said...

Μπράβο Αθανασία που το επισημαίνεις για την προσφορά του Michael στα παιδάκια.
Γιατι αυτοί που μιλάνε για "μεσσίες" έπρεπε να γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζονται σαν τέτοιοι αλλά όταν έρθει η ώρα να παραδώσουν ψυχή θα δούμε τι θα παραδώσουν εκτός απο μάσες και χλιδή.

info press said...

@@@ Αθανασία



Να είσαι καλά Αθανασία, φανταζόμαστε ότι ο σκηνοθέτης δεν θα αφήσει να γίνουν βλακείες, θα είναι μόνο οι πρόβες και τίποτα άλλο σε αυτήν την φάση.

Τώρα για τα Widgets που θέλεις για το wordpress, θα πάς στο management panel και από εκεί στο design και μετά click στα Widgets.

Εάν δεν σου αρέσουν αυτά που έχεις εκεί, πήγαινε στο www.widgetbox.com και διάλεξε από εκεί.

Όποια άλλη βοήθεια χρειάζεσαι, εδώ είμαστε.

info press said...

@@@ GIORGOS



Είπες "ώρα να παραδώσουν ψυχή" Γιώργο;

Οι περισσότεροι θα σε ρωτήσουν "τι είναι αυτό, τρώγεται;".

Αθανασία said...

Καλησπέρα παιδιά...ευχαριστώ για το λίνκ αλλά φοβάμαι πολύ,ότι αυτό το λίνκ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ WORDPRESS....μπήκα το απόγευμα σε αυτό βρήκα ένα ωραίο ρολόι...αφού το φτιαξα στις διαστάσεις που ήθελα και πάτησα το κουμπί,για το κωδικό Wordpress..μου τον έδωσε ωραία και καλά τον έκανα copy...και μετά paste στον ειδικό χωρό του μπλόγκ μου....πάτησα 'αποθήκευση'πήγα να δώ το widget...και αντί γι αυτό είδα το κείμενο με τον κωδικό του και όχι το widget...έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με το θέμα των widgets τόσο που σκέφτομαι να διαγράψω το μπλόγκ μου..δεν αντέχω άλλο...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΕΧΩ ΑΠΙΥΔΙΣΕΙ ΠΙΑ....

info press said...

@@@ Αθανασία



Αθανασία, πρι σβήσεις το Blog, κοίταξε και αυτά τα δύο sites.

WordPress Widgets και εδώ περισσότερα.

Αθανασία said...

Καλημέρα παιδιά...ευχαριστώ αλλά κανένα από αυτά τα site δεν έχει αυτά που ζητάω...μ έχει απογοητέυσει πάρα πολύ αυτή η ιστορία με τα widgets...με νευριάζει να μπαίνω σε άλλα μπλόγκς και να έχουν τα πάντα και το δικό μου να μην έχει τίποτε...και με νευριάζει που δεν έχω τις γνώσεις να το φτιάξω όπως θέλω..και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ....ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ...νιώθω ανίκανη και άχρηστη...έχω κουραστεί να ζητάω συνεχώς βοήθεια από άλλους....ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ,για την ώρα πάντως είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά.....

info press said...

@@@ Αθανασία



Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας και να είμαστε στεναχωρημένοι για τέτοια θέματα.

Όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει, ρώτα με ένα email, δεν είναι κακό και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν.

Εδώ είμαστε για ότι θέλεις Αθανασία.