Thursday 30 July 2009

Michael Jackson - Έκανε Συμφωνία ο Conrad Murray;

Εδώ και μερικές ημέρες ακούγεται ότι ο καρδιολόγος Conrad Murray, είπε στην αστυνομία ότι το προηγούμενο βράδυ έδωσε Diprivan στον Michael Jackson.

Εάν αυτό αληθεύει σημαίνει δύο πράγματα και το πρώτο είναι ότι ο καρδιολόγος και οι δικηγόροι του είναι παντελώς ηλίθιοι και επειδή ήταν παρόντες στην συζήτηση κακώς τον άφησαν και είπε κάτι που τον ενοχοποιεί, αφού ο νόμος επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παραμείνει σιωπηλός στις ερωτήσεις των αστυνομικών.



Το δεύτερο και θα λέγαμε λίγο πιο έξυπνο είναι το plea bargain, δηλαδή ότι μπορεί να έκλεισε συμφωνία για μικρότερη ποινή.

Αν υποτεθεί πράγματι ότι οι Αρχές, του πρόσφεραν την μικρότερη ποινή με αντάλαγμα να "δώσει" όλους τους άλλους που εμπλέκονται.

Βέβαια αν είχε γίνει συμφωνία γιατί να ψάχνουν τα σπίτια του και τα ιατρεία του;

Θεωρούμε, πως αν οι τοξικολογικές εξετάσεις αποδείξουν το Drivipan ως την πρωταρχική αιτία θανάτου, που προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή, το νομικό συμφέρον του Conrad Murray είναι να αποφύγει την ποινική δίκη και να διαλέξει το "plead no contest", δηλαδή ποινικά ένοχος, αλλά με επιφύλαξη όσον αφορά το αστικό σκέλος.

Αυτή είναι η πιο πιθανή εκδοχή, διότι αν πάει σε δίκη και καταδικαστεί έστω και με την μικρότερη ποινή από plea bargain, το κελί του δεν θα χωράει τις τόσες αγωγές που θα εισπράξει από τα κοράκια της οικογένειας Jackson.

Σε περίπτωση "plead no contest", με δεδομένο το Diprivan σαν αιτία θανάτου, είναι αμφίβολο ότι η ιατρική ασφάλεια του καρδιολόγου θα πληρώσει τα παιδιά του Michael Jackson για medical malpractice.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson και τα Παιδιά του

4 comments:

GL said...

Exo mia aporia edo.
Den toy exei afiarethei i adeia eksaskiseos epaggelmatos aytoy?

Simfona me ayto de mporei na katadikastei os giatros... afoy oysiastika... den einai...

info press said...

@@@ GL



Δεν του έχει αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος.

Δεν είναι registered, αλλά το ότι δεν είναι δηλωμένος στο Board, δεν του αφαιρεί την άδεια.

Έχει άδεια εξάσκησης καρδιολογίας στο Texas στην Nevada και στην California.

Επίσης του έχει αφαιρεθεί η άδεια να ασκεί το έπαγγελά του στο Doctor's Hospital του Texas.

GL said...

Μάλιστα...
Θενκς για την πληροφορία...

info press said...

@@@ GL




Να είσαι καλά GL και καλό Σ/Κ.