Friday 10 July 2009

Michael Jackson - Είπε... ο Αστυνομικός Επιθεωρητής

Τι είπε τελικά ο αστυνομικός επιθεωρητής και μιλάνε όλοι για δολοφονία;

We are still awaiting corroboration from the coroner's office as to cause of death. That is going to be very dependent on the toxicology reports that are due to come back and based on those, we will have an idea of what it is we are dealing [with]: are we dealing with a homicide or are we dealing with accidental overdose?



Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ακόμα διότι ο ιατροδικαστής δεν έδωσε την αιτία θανάτου πράγμα που είναι αυτονόητο... αλλά όχι για τα ΜΜΕ.

Η αιτία θανάτου γεννάει τις κατηγορίες και όχι ο αστυνομικός.

Όχι μόνο αυτός ο γιατρός αλλά και άλλοι θα αντιμετωπίσουν κακουργηματική κατηγορία.

Σήμερα το tmz.com έχει ένα video που συνέδεσαν τις επισκέψεις στον γιατρό Arnold Klein και λένε ότι όταν έβγαινε ήταν high.

Δείτε το video και αποφασίστε μόνοι σας.

Λίγο πριν από αυτό όμως, η εφημερίδα New York Post αποκάλυψε ότι η σωρός του Michael Jackson, βρίσκεται σε μία κρύπτη που έχει στο ίδιο κοιμητήριο ο Berry Gordy.
Επίσης αναφέρουν, ότι ο πατέρας Jackson και ο Jermaine θέλουν να ταφεί στην έπαυλη Neverland για να βγάλουν κάνα φράγκο οι άπληστοι, ενώ γνωρίζουν ότι δεν ήθελε να ξαναπάει εκεί, αν και του ανήκει το μισό.



Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

4 comments:

GIORGOS said...

Aν αυτή ήταν η εικόνα του μετά απο τις επισκέψεις στο συγκεκριμένο γιατρό,τότε ναι,κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Ειδικά εκεί που απαντά στην ερώτηση για το moonwaliking,είναι τραγικό και σφίγγεται η καρδιά.

info press said...

@@@ GIORGOS



Ζήτησαν από 7 γιατρούς να δώσουν ότι έχουν στα αρχεία τους.

Ο Arnold Klein και ο Conrad Murray, έδωσαν ελάχιστα πράγματα και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Και οι δύο δεν πάνε καλά.

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...καλημέρα....βρέ τα ζώα...βρέ τα ζώα...μιλάω φυσικά για τον ηλίθιο πατέρα Τζάκσον,και για τον Ζερμέν Τζάκσον...μα πόσο ζώα είναι οι άνθρωποι!..καλά όσο για τους πανιηλίθιους γιατρούς ας μη σχολιάσω καλύτερα.....εμ,βέβαια φαίνεται έχουν τη 'φωλιά τους'πολύυυ λερωμένη οι κύριοι και δεν θέλουν αυτό,να βγεί και πάρα έξω ίσως!ε,μη διασυρθούν και εντελώς.......τι να πώ...ρε γαμώτο μου...τέτοια σκ...τοψυχιά δεν την περίμενα...ακόμη και τώρα που έφυγε ο Μάικλ...κοιτάνε πως θα τον εκμεταλευθούν οι πάντες!δεν μπορούν να δείξουν έστω λίιιγο τόσο δα σεβασμό στη μνήμη του;;;ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ...ΔΕ ΠΕΘΑΝΕ ΖΩΟ...αλλά εδώ και ένα σκυλί να πεθάνει του δείχνουμε και λίγο σεβασμό...αλλά αυτοί....τι να πώ...δε χωράνε λόγια....πραγματικά...απαίσιοι...

info press said...

@@@ Αθανασία



Έχεις απόλυτο δίκιο Αθανασία, οι συγγενείς του είναι τα χειρότερα κοράκια.

Οι δε γιατροί έβγαλαν πολύ χρήμα από τον Michael.

Καλό απόγευμα Αθανασία.