Thursday 30 July 2009

Νίκος Δένδιας - Δεν Όφειλα να Ζητήσω Γνώμη

Ο κ. Νίκος Δένδιας δικαιολογείται και ξαναδικαιολογείται για το γεγονός ότι αν και δεν όφειλε ζήτησε την γνώμη της Αρχής Προστασίας για τις κάμερες.




Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Ελευθεροτυπίας, η τροπολογία εστάλη στην Αρχή Προστασίας στις 24 Ιουνίου και ο Πρόεδρος της Χρ. Γεραρής ζήτησε να ετοιμαστεί η εισήγηση προς την ολομέλεια της Αρχής μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

Στις 20 και 21 Ιουλίου κλήθηκαν όλα τα μέλη της Αρχής για συζήτηση.

Στις 28 Ιουλίου εκδόθηκε η γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας.

Δεκατρείς ημέρες πιο πριν, η κυβερνητική πλειοψηφία πέρασε τη ρύθμιση.

Ο κ. Δένδιας απλά εκμεταλλεύτηκε την γραφειοκρατία της βλακείας που επικρατεί στην Αρχή Προστασίας.

Έχουμε στα χέρια μας υπόθεση στην οποία υπήρχαν και δικαστικές αποφάσεις οι οποίες είχαν δοθεί στην Αρχή και η κυρία Αρχή έκανε ένα χρόνο να βγάλει απόφαση και η απόφαση της ήταν κουτσουρεμένη διότι φρόντισαν να μην τιμωρηθούν άνθρωποι που δούλευαν σε κρατικό γραφείο.

Αυτή είναι η Αρχή, βγάζει κουτσουρεμένες και συμφέρουσες προς το Δημόσιο αποφάσεις επειδή είναι μιά διεφθαρμένη Αρχή.

Αν ήθελε ο κ. Γεραρής να προστατέψει τους πολίτες, θα είχε πει στους υπαλλήλους του να είναι έτοιμοι με εισηγήσεις σε 5 ημέρες και την 6η ημέρα θα είχε ορίσει την συνεδρίαση για την ολομέλεια και όχι μετά από 1 μήνα και.

Αλλά τι να πει κανείς όταν οι πολίτες περιμένουν πάνω από 1 έτος για μιά απόφαση και ας ληφθεί υπό όψη ότι υπάρχουν 4.000 υποθέσεις στα ράφια της Αρχής.

Κανένας υπουργός δεν είναι υποχρεωμένος να νομοθετεί αφού ειδοποιεί μιά Αρχή που ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη.

Με την ίδια λογική αν ήθελε ο κ. Δένδιας και η κυβέρνηση θα νομοθετούσε να δίνει τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των παιδεραστών στην δημοσιότητα.

Έλα που δεν θέλει όμως!!!

2 comments:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ said...

ΟΥΤΕ 4ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

info press said...

@@@ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ



Εμάς να ψηφίσεις;

Δεν ζητάμε ψήφο, εκτός κι αν εννοείς τον Δένδια.