Monday 13 July 2009

Michael Jackson - La Toya: Ο Michael Δολοφονήθηκε

Μετά τον daddy Jackson που έβγαλε τα πρώτα $ 200.000 από τον θάνατο του γιου του και μετά την Janet Jackson, ήρθε η σειρά της La Toya της άλλης αδελφής του Michael Jackson, να βγάλει το κάτι τις και μίλησε στην εφημερίδα Mail On Sunday που πληρώνει πολύ καλά.

Είπε λοιπόν ότι ο Michael δολοφονήθηκε από τους παρατρεχάμενους που είχαν μαζευτεί στο σπίτι του και δεν τους άφηναν να τον δουν.




Όπως είπε ο Michael, βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του γιατρού και όχι στο δικό του.

Επίσης είπε ότι τελευταία φορά που είδε τον Michael ήταν πριν τρεις εβδομάδες στο πάρτυ των γονέων τους για την 60η επαίτειο του γάμου της, στο εστιατόριο Chakra, πράγμα που σημαίνει ότι αναιρεί το παραπάνω.

Επειδή η La Toya, είναι αμόρφωτο ον και έχει μικρή μνήμη, λέμε ότι οι πρώτοι δολοφόνοι του Michael, ήταν οι γονείς του.
Όπως η ίδια είπε στη Σουηδική τηλεόραση, στα χέρια των γονέων της υπέφεραν από physical abuse, mental abuse, και sexual abuse.

Την στιγμή που υπέφεραν τόσο πολύ στα χέρια των γονιών τους και εφόσον οι γονείς ζουν χωριστά εδώ και τόσα χρόνια, τι διάολο πάρτυ 60ης επαιτείου ήταν αυτό;

Η οικογένεια Jackson πρέπει να κάνει ένα reality check με τον εαυτό της και να πάνε να κοιταχτούν σε ψυχίατρο, διότι εκτρέπονται βλακωδώς...

12 comments:

Αθανασία said...

Καλημέρα παιδιά...ε,και να δούμε τι κοτσάνες έχουμε ακόμη να ακούσουμε από τα μέλη της οικογένειας του Μάικλ...και γενικώς...πάντως μέχρι στιγμής έχουν διαρρέυσει του κόσμου τις μαλακίες (μετά συγχωρήσεως,κιόλας πρωινιάτικα),αλλά δε μπορώ με εκνευρίζει που προσβάλουν έτσι οι πάντες όμως από το μικρότερο στο μεγαλύτερο την μνήμη ενός από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα οκ;;;;....και κυρίως τα άτομα της ίδιας του της οικογένειας...έτσι;;αυτοί τουλάχιστον θα πρεπε να έχουν μια πιό συγκρατημένη εικόνα,και όχι να παίρνουν σβάρνα όλα τα κανάλια και πηγαίνουν σε διάφορες αμφιβόλου ποιότητας εκπομπές και να λένε διάφορες αηδίες...μιλάμε πέθανε ο Α ΔΕ Λ ΦΟΣ ΤΟΥΣ... Ε ΛΕ ΟΣ ΠΙΑ.... έλεος...αλλά θα μου πείτε τον σεβότουσαν όσο ήταν ζωντανός γιανά τον σεβαστούν και τώρα;;;..καλά η Λατόγια Τζάκσον..ε,μιά ζωή ηλίθια ήταν αυτή τώρα θα έπαυε;;;....και π ως έβγαλε αυτή το συμπέρασμα αυτό και α π ό που;;μου λέτε;;έχει αποδείξεις γιανά λέει ό,τι λέει (περί δολοφονίας ή....),τη χτύπησε κι αυτήν η...'στενοχώρια' για το χαμό του Μάικλ..κατάκέφαλα και δε ξέρει τι λέει μήπως;;...καλό θα ήταν για μένα,να προσέχουν τί λένε πολύ...επειδή αυτά τα ακούνε κ αι οι φανς του Μάικλ...και ίσως και τα παιδάκια του τα άμοιρα,και δεν ξέρει κανείς που μπορεί,να οδηγήσουν στο τέλος οκ;;;....δεν είναι δυνατό να βγαίνει,ο κάθε άσχετος είτε αυτός είναι από το οικογενειακό περιββάλον του Μάικλ ή από αλλού και να λέει ότι χαζομάρα του κατέβει....ε,άμα πιά...χαιρετώ παιδιά....

info press said...

@@@ Αθανασία



Να είσαι καλά Αθανασία, με το μαλακίες γέλασα.

Η La Toya που ακούγεται σαν την toyota, την έπιασε ο πόνος τώρα και έκανε την δεύτερη νεκροψία.

Υποπτευόμαστε και το έχεις διαβάσει ότι ο καρδιολόγος θα βρει άσχημο μπελά και καλά θα πάθει.

Η οικογένεια όμως δεν πρέπει να μιλάει διότι τα παιδάκια στεναχωριούνται, δεν είναι σωστό.

GIORGOS said...

Έτσι όπως τα λέει το infopress,Αθανασία μου.
Τα παιδάκια-σαν το κοριτσάκι που ξέσπασε στο μικρόφωνο και οι ηλίθιοι το παρότρυναν "speak up,speak up"-τα συλλογίστηκε κανείς απο αυτούς τους εμπειρογνώμονες;

info press said...

@@@ GIORGOS




Ξέρεις Γιώργο κάποιος Καναδός Ian Halperin, που το Δεκέμβριο του 2008 είχε πει ότι ο Michael θα πεθάνει σε 6 μήνες, έβγαλε και ένα βιβλίο που μάλλον κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες και λέει ότι ήταν gay.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Joe Jackson, κανόνιζε να πάει τα τρία παιδιά ανά τον κόσμο για να τραγουδάνε.

GIORGOS said...

Δηλαδή τώρα είναι υποψήφια τα παιδάκια για να τραβήξουν τα πάθη του Χριστού που τράβηξε ο Michael;
Άιντεεε....
Για το θέμα του gay,πολλοί άντρακλες το φέρνουν στην επιφάνεια,αλλά μήπως δεν υπήρξε αποδεδειγμένα καλός πατέρας ακόμη και να ήταν;

info press said...

@@@ GIORGOS



Ναι ήθελε λέει να τα πάει σε world tour και έστειλε επίσημο γράμμα ο ανώμαλος και ακόμα δεν έχει θάψει το παιδί του.

Δεν πιστεύουμε απολύτως τίποτα Γιώργο και αν ήταν άντρας ο Halperin, θα έβγαζε το βιβλίο όσο ζούσε ο Michael.

Αθανασία said...

Γειάσας και πάλι παιδιά...μα τι διαβάζω πάλι;;;..ότι ο κ....λόγερος ο πατέρας του Μάικλ,έκανε συμβόλαιο να πάει τα παιδάκια του σε world tour;;;καλά πόοοοσο μλκας είναι ο άνθρωπος πιά πόοοοοσο ζώον;;δηλαδή πάει να κάνει και στα εγγονάκια του το ίδιο κακό που έκανε και στο γιό του;;;καλά τι να πώ.....τόοοσο αδίστακτος πιά;;;...θα φάει που θα φάει από τη περιουσία του γιού του να φάει και από τα εγγόνια του τώρα;;;πάει αν φτιάξει και δέυτερη γενιά από ανθρώπους αρρώστους που θα ζούν μόνο γιανά χορέυουν και να τραγουδάνε;;;από παιδιά που δε θα ζήσουν τη παιδική τους ηλικία,και που κάποτε θα καταντήσουν κι αυτά σαν τον πατέρα τους όρθια πτώματα;;....και που θα έχουν κι αυτά το τραγικό τέλος του πατέρα τους;;;;...κάποιος να τον σταματήσει αυτόν ρεεεεεεεεεε!....

info press said...

@@@ Αθανασία




Αχ Αθανασία, τι πάθανε τα παιδιά του από αυτόν τον αδίστακτο, όπως πολύ σωστά τον είπες.

Η μαμά τους είναι σε διαπραγματεύσεις να μην μπορεί να τα πλησιάσει αυτός, είπε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Θα ακουστούν πολλά ακόμα.

Καλό βράδυ Αθανασία.

katia said...

Εγώ αν ήμουν συγγραφέας, θα διάβαζα πρώτα το βιβλίο του μαλακ....ένου καναδού, και μετά θα έγραφα ένα νέο που θα αναιρούσα ότι είχε γράψει πρωτύτερα ο μ.....ς αυτός και τα κέρδη θα τα διέθετα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τώρα, σαν απλή θαυμάστρια που είμαι και μόνο δυστυχώς, δεν θα αγοράσω ποτέ αυτό το βιβλίο και το ίδιο θα συνιστούσα σε όποιον διαβάζει αυτό το blog....όχι γιατί είμαι τόσο εθισμένη σε αυτόν που δεν πιστεύω ότι ήταν ομοφυλόφιλος αλλά γιατί δεν είμαι τόσο άρρωστη να μάθω τις γαργαλιστικές και πιπεράτες λεπτομέρειες της ζωής του, τις άσχημες πλευρές του χαρακτήρα του και τις ανθρώπινες αδυναμίες του γιατί έχω και εγώ απ' αυτές και ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλειος ακόμα κι αν είναι τέλειος στη δουλειά του και όλοι τον θαυμάζουν γι αυτό.Μάλιστα, προτείνω για δεύτερα αντίποινα να γράψουμε ένα ελεεινό βιβλίο για τη ζωή αυτού του ξενέρωτου καναδού συγγραφέα (που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του)Ian Halperin με τις δικές του αδυναμίες (δεν μπορεί..κάποιο διχτυωτό καλτσον θα'χει φορέσει και αυτός στα νιάτα του ψάχνοντας τη σεξουαλική του ταυτότητα)όπως κάτι παρόμοιο είχα σκεφτεί για όλους αυτούς τους νεφελίμ του star που έχουν ανέβει απ' τα έγκατα της γης, και αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι να γίνω δηλ.παπαράτσι των δικών τους ασήμαντων ζωών και να τους κάνω τη ζωή δύσκολη με κριτική τόσο για την άθλια εμφάνισή τους, όσο και για την θλιβερή/φελένια ζωή τους.ΑΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Πίσω από τέτοια καθάρματα σαν τον Ian Halperin, υπάρχουν οι δικηγόροι οι οποίοι περιμένουν να δουν ποιό θα είναι το καθεστώς της περιουσίας του Michael, για να προχωρήσουν.

Δεν θα προλάβει, διότι ο John Branca, ο εκτελεστής της διαθήκης, θα τους ρημάξει νομικά.

Φαίδρα, να του στείλουμε ένα μήνυμα να ρημάξει και μερικούς εδώ;

katia said...

ναι...ναι...infopress..να του στείλουμε...Επιτέλους, θέλω να έρθει η ημέρα εκείνη που θα αποδοθεί δικαιοσύνη για όλους τους αδικημένους, περιθωριοποιημένους, φτωχούς και κατατρεγμένους....ή μήπως είμαι αθεράπευτα ρομαντική? Βαρέθηκα να βλέπω "βρώμικο", αστοιχείωτο κόσμο να διαμορφώνει συνειδήσεις, να επηρεάζει απόψεις και να διαστρεβλώνει αλήθειες..
Και για ένα σχόλιο ειρωνικό που διάβασα κάπου από μια κατσιβέλα ότι ο Michael το'παιζε κάτι σαν Μεσσίας, θα ήθελα να της πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υπομένουν την τυρρανία, την κακοποίηση, τον εξευτελισμό, τη δυστυχία με τέτοια καρτερία και καλοσύνη που αγγίζει την αγιότητα, κάτι που γι αυτή τη ξεπουλημένη για λίγα παραπάνω ευρώπουλα, ενα ακριβό αυτοκίνητο και μια βόλτα σε νησί των κυκλάδων με σκάφος και τον κοιλαρά παντρεμένο δ/ντή της, φαντάζει φυσικά γελοίο.Πιστεύω φανατικά στη Θεία Δίκη!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Αστοιχείωτοι και ανίδεοι άνθρωποι λένε ότι τους κατεβαίνει ή αντιγράφουν όποιον βλάκα βρουν μπροστά τους.

Προγραμματίσαμε να καταγράφουμε τις ειδήσεις Φαίδρα και στο τέλος, θα τα στείλουμε εκεί που πρέπει και ότι στραβό λένε θα το πληρώσουν ακριβά.

Τους χρειάζεται ένα χοντρό μάθημα.