Thursday 16 July 2009

Michael Jackson - Η Νταντά & το Ερωτικό Τρίο

Η Grace Rwaramba νταντά των παιδιών του Michael Jackson, έχει ένα παρελθόν που τουλάχιστον αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Παντρεύτηκε τον Stacey M. Adair στο Las Vegas στις 26 Φεβρουαρίου 1995 και κάποια στιγμή τον χώρισε αφού είχε εξασφαλίσει την μόνιμη παραμονή της στην Αμερική.

Κατόπιν παντρεύτηκε τον Joseph Kisembo στις 4 Δεκεμβρίου 2008 και πάλι στο Las Vegas.


Ανάμεσα στους γάμους της είχε ερωτική σχέση με τον Μουσουλμάνο Jermaine και τον Randy, τα αδέλφια του Michael και δεν πιστεύουμε ότι γνώριζε για τις σχέσεις πολύ περισσότερο για τους γάμους της.

Ο Randy δίνει ως διεύθυνση του αυτήν της μαμάς του, όμως ήταν τακτικός θαμώνας στο σπίτι του Michael και μάλιστα ήταν εκεί όταν πέθανε.

Η ίδια διέδιδε ότι ο πρώτος άντρας της είχε πεθάνει, πράγμα που δεν ήταν αληθές.

Λέγεται ότι έχει σχέσεις με τον οργανισμό The Nation Of Islam και ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον θρησκομανή Deepak Chopra.

12 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...μα καλά πόοοσα ακόμη έχουμε να δούμε και να ακούσουμε για τη ζωή του Μάικλ;;.. αλλά κάπου αυτό πιστέυω είναι και δικαιολογημένο επειδή ο Μάικλ είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που δε θα κλείσει ίσως ποτέ...ε,τι να πώ τώρα..ας μη σχολιάσω καλύτερα για την αμφιβόλου ήθους και αξιοπρέπειας αυτή γυναίκα που είχε μέσα στο σπίτι του,και την είχε και να φυλάει το παιδιά του κιόλας αλλά μήπως ήξερε κι αυτός ο κακομοίρης τι γινόταν στη ζωή του;; αυτή όμως δε μπορούσε να δείξει λίιγο σεβασμό στον άνθρωπο αυτόν;;λίιιγο;;...ήταν ανάγκη να τα κάνει αυτά μέσα στο ίδιο του το σπίτι;;και με τα δύο αδέλφια του κιόλας;;;..ε,τι να πώ άλλο..απαράδεκτη πραγματικά...αλλά δε ξέρω ρε παιδιά,αυτός ο άνθρωπος λες κι το γραψε η μοίρα του,από την κούνια του ακόμη,να περιβάλεται και να περιστιχίζεται από ανώμαλους,ηλίθιους,βλάκες,κομπλεξικούς...και μη πάμε μακριά...τα άτομα της οικογενείας του πρώτα απ όλα....και όλους τους ανισσόροπους ανθρώπους της γης..ούτε ένας καλός ΔΕΝ βρέθηκε στο δρόμο του...μα ούτε ένας..;;.......πολύ άδικο πραγματικά.....

info press said...

@@@ Αθανασία



Πέστα παιδάκι μου, γεια στο στόμα σου, με τους ανώμαλους.

katia said...

ναι!Αθανασία...ούτε ένας και ξέρεις γιατί? γιατί όταν όλοι σε "γλύφουν"για να πάρουν από εσένα και μετά σε προδίδουν πως νομίζεις θα συνεχίσεις να έχεις ακλόνητη την κρίση σου, ώστε να αναγνωρίσεις αυτόν που σε "γλύφει" αληθινά?όλους το ίδιο τους βλέπεις..και τελικά παραδίνεσαι στους κακούς, γιατί αυτοί μην έχοντας τσίπα, ψυχή, ήθος, ηθική αλλά σημαντικό στόχο να πάρουν μόνο από εσένα, είναι τόσο επίμονοι που σαρώνουν ότι παρουσιαστεί μπροστά τους που θα τους εμποδίσει στη συντέλεση του έργου τους.Και το καλό είναι πάντα υποχωρητικό. Πάρε παράδειγμα τον εαυτό σου και φαντάσου ότι ήσουν η μοναδική καλή αδελφή που είχε που θα μπορούσες να τον σώσεις...νομίζεις ότι θα σε άφηναν οι σατανάδες να τον βοηθήσεις κόντρα σ' αυτό που ήθελαν? ή δεν θα φρόντιζαν να τον επηρεάσουν ώστε να στραφεί εναντίον σου? Σκέψου το και θα δεις πόσο μάταιο και άδικο είναι να γιεννιέσαι από τέτοιους ανθρώπους και να μην μπορείς ποτέ να κόψεις τους δεσμούς σου μαζί τους, να τους απαρνηθείς και να συνεχίσεις τη ζωή σου με ισορροπία και εσωτερική γαλήνη..Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι παρόμοιο.Πρέπει το άτομο να είναι ευφυές, τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά, κάτι πολύ δύσκολο όταν προέρχεται από γονίδια και διαπαιδαγώγηση ανάλογων γονέων. Φαύλος κύκλος.
Ο Jackson ζούσε στην κόλαση, τη δική του κόλαση και τώρα θα είναι γαλήνιος και ευτυχισμένος. Κι όσο κι αν νομίζεις ότι οι υπόλοιποι θα χαρούν τα λεφτά του στα οποία αποσκοπούν, κάνεις λάθος. Στην ίδια κόλαση είναι, απλώς δεν το γνωρίζουν

GIORGOS said...

Έχει δίκιο η Φαίδρα,
ο Michael ήταν η κότα με το χρυσό αυγό για όλους αυτούς.
Αλλά ο δύστυχος ζούσε τη δική του κόλαση και τριγύρω του βρισκόντουσαν ή καθάρματα ή ψεύτες ή δειλοί.
Πράγματι για να βοηθήσεις κάποιον σε τέτοια κατάσταση θέλει αγάπη,επιμονή,θάρρος και κάποια ισχύ που δεν είναι εύκολο να βρεθεί.
Κι ας καταλάβουμε ότι αυτά μπορεί να αφορούν και άλλες οικογένειες λιγότερο επώνυμες απο τους Jacksons και αυτή τη στιγμή να παίζονται παρόμοια δράματα δίπλα μας.

Αθανασία said...

Καλη μου Φαίδρα,(κι ευαίσθητη)!με το ωραίο όνομα!ε,ναί λοιπόν δεν πόοοοοσο θα θελα να ήμουν αδελφή του ή έστω μια πολύ καλή του φίλη και να μπορούσα να το βοηθήσω...και να μη ήταν τώρα στον άλλο κόσμο...κοίταζα το πρωί κάτι βιντεάκια στο youtube,από τη ζωή του Μάικλ..και έτσι συγκινήθηκα.. και έτσι είδα ότι ήταν ένας απίστευτα όμορφος άνθρωπος (κ εξωτερικά...),από θέμα εμφάνισης αλλά κι από θέμα ψυχής περισσότερο....ήταν τόσο απλός,τόσο γλυκός με τους άλλους,ευγενέστατος...συνεχώς χαμογελούσε...και τους έδειχνε με κάθε τρόπο ότι τους ΑΓΑΠΑ...ακόμη και σε αγνώστους ανθρώπους που δεν τους ήξερε...που τους έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή του,φάνς...άλλους άσχετους...αυτή τη καλοσύνη κι αυτή την ευαισθησία πολύ λίγοι άνθρωποι την έχουν...σ αυτή τη ζωή...ήταν σπάνιος άνθρωπος ο Μάικλ.....κι έτσι μου κανε εντύπωση ο τρόπος που αντιμέτωπιζε τους άλλους..κι ίσως να ήταν αυτό που τον κατέστρεψε στη ζωή του,το ότι αγαπούσε τόσο πολύ..κι έβλεπε τους άλλους αθώα,σα παιδάκι,με αφέλια..και όχι με καχυποψία,συστολή...κλπ,κλπ..υποψιασμένα...νόμιζε ότι ήταν αγγελούδια σαν αυτόν...αλλά...αλλά...πολύ λυπηρό...πραγματικά...να δεχτεί τέτοιο πόνο στη ζωή του,αυτός ο άνθρωπος που δε του άξιζε επειδή δε πείραξε κανέναν,και δεν έκανε κακό σε κανέναν...κι όμως του έκαναν κακό οι πάντες.....κρίμα...

info press said...

@@@ Φαίδρα, Γιώργο, Αθανασία


Καλά τα λέτε και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες.

Χάθηκαν από το σπίτι, τα videos ασφαλείας, που είχαν καταγράψει και τον θάνατο του Michael.

Υπήρχαν κάμερες έξω και μέσα στα δωμάτια του σπιτιού.

GIORGOS said...

Ας ευχηθούμε να γλυτώσουν τα παιδάκια που είναι αγγελούδια και συμπαθέστατα.Αυτό προέχει.Οι κακούργοι έπραξαν κατα..ασυνειδησία!
Αλλά το πιο κάτω post με τους Ιεχωβάδες με απέλπισε...

info press said...

@@@ GIORGOS



Και η Rebbie, η μεγάλη κόρη είναι με την θρησκεία της μάνας.

Όλοι οι άλλοι απέχουν.

Όποιος και να πάρει τα παιδιά θα τα πάρει με επιτήρηση, διότι δεν νομίζω να θέλει να ρισκάρει ο δικαστής, επειδή είναι high profile case.

katia said...

άδικο...ξε-άδικο αθανασία μου, αυτή είναι η ζωή και ευτυχισμένος (ας πούμε)είναι εκείνος που στην παιδική του ηλικία έχει μάθει να αναπτύσσει άμυνες και έχει ατσαλωθεί να αντέξει τις αδικίες της κοινωνίας.Φαντάσου αυτόν όμως ανέτοιμο και απροετοίμαστο που πριν "κακοποιηθεί" απ' την κοινωνία, κακοποιείται απ΄την προηγούμενη μικρότερη κοινωνία, αυτή της οικογένειας?
Τον λατρεύω τον Jackson αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι θεώρησα μεγάλη επιπολαιότητα του να "γεννήσει" ανθρώπους κάτω από τέτοιες συνθήκες (ωάριο νοσοκόμας, σπέρμα άγνωστου ή του δερματολόγου) με συμβόλαια και αστρονομικά ποσά, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να υιοθετήσει παιδιά που ήδη ζούσαν μόνα, αποφεύγοντας όλα αυτά τα σκάνδαλα και πιθανούς εκβιασμούς.Μπορεί να ήταν καλής πάστας άνθρωπος, ευαίσθητος και πονεμένος αλλά μην τρελαθούμε! Ένας άνθρωπος με στερημένα παιδικά χρόνια, σκληρή δουλειά και εκπαίδευση, ξύλο και έλλειψη αγάπης, φορτωμένος με 2 αρρώστειες ψυχολογικής κυρίως αιτίας, λεύκη και λύκο που παραμόρφωναν το σημαντικότερο εργαλείο της δουλειάς του, την εμφάνισή του, τα χάπια και ο εθισμός του, ακόμα και η στενή του παρέα με την Ελίζαμπεθ τέιλορ που έσερνε τα δικά της προσωπικά δράματα, μόνο φυσιολογικό δεν σε κάνουν. Καμμιά φορά θυμάμαι τη μητέρα μου που αν έβλεπε να συναναστρέφομαι παιδιά που το μυαλό το είχαν περισσότερο στο αλήτεμα της εποχής,κανά τσιγάρο, μπύρα στο χέρι, καθόλου σχολείο μου' κανε πάντα σεμινάριο γιατί θεωρούσε και δίκιο έχει ότι το κακό παρασύρει πιο εύκολα γιατί έχει μυστήριο, ίντριγκα κάτι το σκανδαλώδες που όλους μας εξιτάρει, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαθείς και στα σκοτεινά της μονοπάτια..
Την τύχη μας μόνοι μας την κάνουμε. Ο αγαπημένος Michael, μπορούσε με τα λεφτά που διέθετε να επενδύσει στους καλύτερους ψυχολόγους που θα τον βοηθούσαν να αγαπήσει ξανά τον εαυτό του,να νοιώσει δυνατός και να ξεπεράσει τις ενοχές του για το δικαιολογημένο μίσος που θα ένοιωθε για τον δαίμονα πατέρα του.Αντ' αυτού έκανε φιλίες με τελειωμένους ανθρώπους ή εκείνους τους εκμεταλλευτές που τον έβλεπαν με περίβλημα χρυσής κρούστας..
Τα παιδάκια είναι τα θύματα όλης της υπόθεσης που θα γίνουν έρμαια του κάθε τυχάρπαστου, δεν ξέρουν ποια έχουν μαμά, ποιον μπαμπά και από νωρίς δυστυχώς, θα νοιώσουν τη δυστυχία του να ανήκεις (?) σε διάσημη οικογένεια.
Infopress, εγώ απ' την αρχή ήμουν σίγουρη ότι ήταν ανθρωποκτονία αν όχι εκ προθέσεως σίγουρα εξ'αμελείας.Για να μην σου πω ότι υποψιάζομαι και τον αδελφό του που βρισκόταν την ώρα θανάτου του στο σπίτι...μήπως του έκανε την ένεση για να τον ανακουφίσει...και τον έστειλε...

info press said...

@@@ Φαίδρα



Την Elizabeth Taylor την έβλεπε σαν μαμά του.

Σε καμμία περίπτωση δεν φταίει αυτή η γυναίκα, αλλά βέβαια δεν μπορούσε να του αλλάξει γνώμη για τα φάρμακα διότι είχε φοβερούς πόνους.

Έχουμε συγγενή με Λύκο που υποφέρει θανάσιμα και παίρνει σκληρά φάρμακα.

Υπάρχει υποψία ότι μετά από αυτή την επιστολή, ο πατέρας είχε φέρει εγκάθετο υπάλληλο στην έπαυλη, για να τον ξαποστείλει.

Δεν είδες πόσο γρήγορα πήγε η La Toya στην έπαυλη, για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα;

Η βλακώδης αστυνομία δεν είχε αποκλείσει το σπίτι ως χώρο εγκλήματος.

Υπάρχει και άλλη πληροφορία από δημοσιογράφο καθόλου φιλικό προς τον Michael που επιμένει ότι η οικογένεια γνώριζε ότι πέθανε από τις 10 το πρωϊ.

Καλό απόγευμα Φαίδρα.

info press said...

επιστολή εδώ

katia said...

να σου πω infopress...σε καμία περίπτωση δεν θα κατηγορούσα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ για την κατάντια του Μichael όταν υπήρχε μέσα στη ζωή του το γαλλικό μπουλτόγκ εκείνο που λέγεται Joe Jackson! Παρόλα αυτά, κι όσο κι αν γνωρίζω ότι συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις σε μαγνητίζουν άνθρωποι που νοιώθεις ότι έχεις κοινά, (τη δυστυχία και τη μοναξιά της δημοσιότητας π.χ. που είχαν και οι δυό τους, όπως και το νάζι της Λιζ που θύμιζε το κοριτσόπουλο που ήταν όταν έπαιζε, με την παιδικότητα του Michael)η αλήθεια είναι ότι δεν πας μπροστά και εγκλωβίζεσαι στη δυστυχία σου αφού μιλάς γι αυτήν και ανταλάσσεις απόψεις με τον άλλο που είναι κι εκείνος δυστυχής..Η Ελίζαμπεθ τέιλορ αν φέρει ευθύνη για κάτι είναι για τη δική της ζωή, που στην τελική ήταν και πιο μεγάλη απ' του Michael, όσο κι αν προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο πάνω της για να ενισχύσουν την ίντριγκα και να πουλήσουν τις κωλοφυλλάδες τους. Ας ήταν όλοι οι υπόλοιποι δίπλα του να τον στηρίζουν και τότε ας μιλούσαν για την υποτιθέμενη κακή επιροή της ηθοποιού επάνω του.
Πάντως, για μένα φταίνε οι δημοσιογράφοι/παπαράτσι και όλα αυτά τα γελοία αδηφάγα υποκείμενα των ΜΜΕ που παρόλα αυτά που ακούστηκαν για τον πατέρα του, του δίνουν την ευκαιρία να πλουτίζει απ' το θάνατο του γιου του..γιατί συγνώμη..ποιος ήξερε τη μούρη του πριν?και δεν μιλάω για όταν προβάλλεται σε ειδήσεις που τον κατηγορούν για όλα τα κακά που προξένησε στον γιο του, αλλά που τον πληρώνουν για να δίνει συνεντεύξεις, και όλο αυτό το κλιμάκιο που τον υπηρετεί αυτή τη στιγμή προκειμένου να του βρει τον τρόπο να βγάλει λεφτά απ' την ταφή του παιδιού του στη Neverland.Που είναι το ήθος?Αυτός είναι ένας άνθρωπος που τυραννούσε τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, σκληρός, άτιμος, απατεώνας που πιθανόν κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του....και του δίνουν βήμα να μιλάει, αντί να μαζευτούν οι θαυμαστές του και να του πετάνε πέτρες...ενώ αντίθετα τον δερματολόγο του που είναι άμεσα ύποπτος τον απειλούν με τηλεφωνήματα...Γιατί? επειδή είναι πατέρας και σέβονται τον πόνο του?
Οι υποκριτές όλοι!Έπρεπε κανείς να μην αγοράζει περιοδικό, εφημερίδα με συνέντευξη ή τη μούρη του μόστρα.Αλλά είδες ότι και αυτή η παλιοφάρα έχει βρει εύφορο έδαφος τελικά και τα κάνει?
Τώρα, τόσο η οικογένεια όσο και τα φιλάργυρα και κομπλεξικά αδέλφια του μπορεί να μάζεψαν τα πράγματά του για να μην τα σαβουρώσει κανείς άλλος, (φαντάζομαι θα έχουν αξία σε χρήμα) όπως πιστεύω ότι η Toyota τότε που έδωσε συνέντευξη κατηγορώντας τον αδελφό της για παιδεραστία, την είχε φάει αυτήν και τους υπόλοιπους η ζήλεια που έδινε επιταγές με μεγάλα ποσά σε παιδιά και γονείς και όχι σε αυτήν να παίρνει αυτά τα ηλίθια ταψοκαπέλα σαν αυτό που φορούσε στην κηδεία. Μπες στο μυαλό της και προσπάθησε να καταλάβεις το συλλογισμό της αδικημένης αδελφής (ειρωνεύομαι): " δίνει χρήματα σε ξένους ανθρώπους που τον εκμεταλλεύονται αντί να τα δίνει στους συγγενείς του που τον εκμεταλλεύονται"
Η γιαγιά μου έλεγε: "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά"....Χμμ! θα πρέπει να έχει μεταλλαχτεί πολύ το κλίμα γιατί το έτος 2009 μόνο χλωρά βλέπω να καίγονται