Sunday 19 July 2009

Michael Jackson - Οι Γονείς Ρουφούσαν το Αίμα του

Πράγματι, ρουφούσαν όλοι μαζί το αίμα του Michael.

Την 1 Μαρτίου 1999, οι δύο γονείς Jacksons είχαν καταθέσει αίτηση πτώχευσης.

Είχαν καταγράψει την περιουσία τους ότι αξίζει μεταξύ $100.000 - $500.000!


Σε ιδιώτες χρωστάνε $34.916 για μία Mercedes Benz του 1994, $60.130 σε Land Rover του 1998 και $36,368.29 σε μία Land Rover Discovery.

Στην εφορία της California, χρωστάνε $32.561 και στην ομοσπονδιακή εφορία IRS χρωστάνε $117.871!!!

Χρωστάνε επίσης $18 εκατ. από δικαστική απόφαση ενδιαφερόμενου και άλλα $4 εκατ. σε άλλον ενδιαφερόμενο.

Χρωστάνε πολλά εκατομμύρια σε δικηγόρους, για δουλειές που έκαναν. Στα χαρτιά της πτώχευσης γράφουν ότι ζουν με μηνιαία μίσθωση στο σπίτι του γιου τους.
Τον Αύγουστο του 2007, η μάνα Jackson, είχε οριστεί από δικαστήριο να πληρώνει για τα παιδιά του Jermaine μετά από αίτηση που είχε κάνει η γυναίκα του κατά του ιδίου.


Το Δικαστήριο παράνομα δεν είχε ενημερωθεί για την πτώχευση του ζεύγους Jackson και επειδή ο Jermaine δεν δηλώνει ακόμα κάποιο εισόδημα, ο καϋμένος ο Michael πλήρωνε και για τα παιδιά του άχρηστου αδελφού του, μέσω της μαμάκας του.

Η μάνα που έκανε την αίτηση για τα χρήματα, είναι αυτή που είχαν παντρευτεί τα δύο αδέλφια, Randy και Jermaine, η οποία ζει ακόμα και σήμερα στο ίδιο σπίτι με τους Jacksons.

Όλα τα Posts για τον Michael Jackson, τα Παιδιά του και το Memorial

7 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...άι σιχτίρι με τους ηλίθιους πιά....πολύυυυ ζώα μιλάμε οι άνθρωποι...μα πολύυυ ζώα όμως..ε,το γνωστό 'δουλέυει ο ένας και τρώνε πολλοί'....άκου να δείς τα ζώα ρε...ε, τι να πώ....δεν του φτανε η δικιά του οικογένεια του ανθρώπου (είχε κι αυτός,τρία παιδιά να θρέψει)...έπρεπε να κοιτάει και τ...'μούλικα'του Ζερμέν....ωραία!...εμ,γι αυτό κατάντησε έτσι ο άνθρωπος...ε,πως να μην αρρώσταινε ο κακομοίρης.... πως να μη γινόταν έτσι;;;και είχε και τα δικά του προβλήματα από πάνω υγείας...που έχω την εντύπωση ότι έχουν τεράαααστια σχέση,με όοολη αυτή τη φοβερή,ψυχολογική πίεση που του ασκούσαν,οι δικοί του....κι αυτό δε μου το βγάζει κανείς από το μυαλό..ότι έπαιξε σε μεγάλο ποσοστό και το άγχος,που τραβούσε μ αυτούς,με τη δουλειά του,και με ένα σωρό άααλλα που είχε, και ότι σε μεγάλο ποσοστό αρρώστησε από άγχος.......αυτο δε μου το βγάζει κανείς από το μυαλό πάντως...ότι φταίει το άγχος που είχε (και πρέπει,να είχε πάααρα πολύ)για τις ασθένειες και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε και τελικά τον σκώτοσαν.....έυχομαι όσο κακία κι αν ακούγεται αυτό,να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει για ότι του έκαναν.......όσο ζούσε.....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...χαιρετώ παιδιά....

GIORGOS said...

Πολλοί γονείς Αθανασία ζητάνε απο τα βλαστάρια τους-μάλλον απαιτούν-να τους πάνε "ένα ποτήρι νερό",έτσι το βαφτίζουν.
Και τα παιδιά θέλοντας και μη,θα κάνουν τα πάντα γι'αυτούς που τους έφεραν στον κόσμο(είναι δώρο αυτό;και αν ναι,τι σόι δώρα είναι αυτά που τα κάνεις περιμένοντας ανταπόδοση;).
Ο καημένος απλά ήταν ανήμπορος να αντισταθεί σε αυτούς τους ευεργέτες.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου,έρχεται αργά ή γρήγορα η ώρα του payback.

info press said...

@@@ Αθανασία



Τα μούλικα του Jermaine είναι 10 τα καϋμένα και θέλουν το φαγητό τους και η μία μαμά μένει μαζί με τους Jacksons.

Δεν καταλαβαίνουμε τι τρέλα κουβαλάνε όλοι αυτοί, αλλά ο κοινός παρανομαστής είναι το χρήμα.

Να είσαι καλά Αθανασία.

info press said...

@@@ GIORGOS



Στις ειδήσεις του Star, σε λίγο βγαίνουν με θέμα ότι ο Arnold Klein παραδέχεται σε φίλους ότι τα δύο παιδιά είναι δικά του.

Αντιγράφουν από την Βρετανική εφημερίδα Mirror που λέει ότι το λένε οι φίλοι του.

A custody application filed with Los Angeles Superior Court in which Klein formally acknowledges he is Prince Michael and Paris’s father would be one of the most sensational developments yet in the entire Michael Jackson saga.

Στο παραπάνω κομμάτι λέει αν καταθέσει αίτηση πατρότητας στο δικαστήριο, θα ήταν one of the most sensational...

Anonymous said...

Γεια σας παίδες. Σήμερα για πρώτη φορά μπήκα στο info press. Διάβασα όλα τα σχετικά για τον MJ άρθρα. Πραγματικά έπαθα σοκ. Ήξερα ότι δεν τα είχε καλά με την οικογένειά του αλλά όλα αυτά που διάβασα με έχουν αφήσει άφωνη. Δεν υπάρχει λέξη να χαρακτηρίσει αυτούς τους "ανθρώπους" (ούτε αξίζει να ονομάζονται άνθρωποι). Όλα για το χρήμα, όλα. Καμία αξία, καμιά ηθική, κανένας φραγμός. Όλα για το χρήμα...όλα για αυτά τα πολύχρωμα κοινά χαρτιά που τυπώνονται χιλιάδες κάθε μέρα, χάθηκε ένας τόσο σπάνιος άνθρωπος. Αυτή είναι δυστυχώς η κοινωνία μας. Φώναζε ο άνθρωπος, φώναζε μέσα από τα τραγούδια του για όλα αυτά..."money, morphine, jam, earth song..." και πόσα άλλα κομμάτια. Είναι ειρωνεία να έχει βοηθήσει τόσο κόσμο και να φύγει τόσο μόνος και αβοήθητος. Είναι τόσο άδικο μα τόσο άδικο. Πάντα πίστευα ότι είχε κοντά του λάθος ανθρώπους και να τώρα πώς φαίνεται ολοκάθαρα. Ακόμα και στην τελετή κατά την άποψή μου τα πράγματα πάλι δεν ήταν σωστά. Δεν τον άφησαν για τελευταία φορά να πάρει την αγάπη. Την αγάπη του κόσμου που τον στήριξε. Έπρεπε να αφήσουν όλο τον κόσμο να είναι κοντά του για τελευταία φορά, να τραγουδήσουν τα τραγούδια του και όχι να βγάζουν συγκεκριμένο αριθμό "εισιτήριων". Και επιτρέψτε μου να πω αυτό, ότι ακόμα και πεθαμένο τον λάκκο του έσκαβαν. Τίποτα καλό δεν έκαναν, ακόμα και στον θάνατο του. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο η άδικο απλά έτσι μου φάνηκε και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος. Πραγματικά δεν άντεξα να δω την τελετή, παρά μόνο μερικά αποσπάσματα. Νόμιζα ότι θα εμφανιστεί στην σκηνή, δεν δεχόμουν εκείνο το φέρετρο και μάλιστα κάτω από τη σκηνή τοποθετημένο. Και έβλεπες κάποιους να μιλάνε και αναρωτήθηκα που ήταν όλοι αυτοί όταν δέχτηκε πόλεμο από τα media, όταν κατηγορήθηκε για παιδεραστία, όταν βούλιαζε στα χάπια για να σταματάει το μυαλό του να βρεί λίγη ηρεμία που ήταν ρε παιδιά όλοι αυτοί; Έλεγα μέσα μου "δεν υπάρχει ένας με ένα παλούκι να κατέβει στην σκηνή να τους σπάσει τα κεφάλια και να τους πετάξει έξω?"...συγχωρέστε που το λέω αυτό αλλά πραγματικά για μερικούς στην τελετή ένοιωσα οργή. Μακάρι παίδες, εύχομαι ολόψυχα μαζί σας να πληρώσουν όλοι μα όλοι. Όλοι κάτι κέρδισαν από αυτόν και αυτός τίποτα, μόνο κακό πήρε πίσω. Εύχομαι να πλήρωσουν όλοι.

Σας ευχαριστώ

info press said...

@@@ indavao




Thanks indavao

info press said...

@@@ anon



Πολύ καλά τα λες, ένα παλούκι χρειάζονται οι δικοί του.

Να είσαι καλά.