Tuesday 14 July 2009

Michael Jackson - Οι Αρχές Γνώριζαν από το 1993

Οι Αρχές γνώριζαν από το 1993 ότι ο Michael Jackson, έπαιρνε φάρμακα.

Το tmz.com πήρε την κατάθεση της Kristine Foumier που ήταν τότε η προσωπική του καθαρίστρια η οποία στην κατάθεση της είπε ότι "είχε καλές ημέρες και είχε κακές ημέρες, και οι κακές ήταν κακές".

Ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα αν είδε τον Michael να χρησιμοποιεί hypodermic needle.

Είπε όχι.


Η βελόνα αυτή, χρησιμοποιείται για να παίρνουν αίμα από τους ασθενείς.

Είπε επίσης ότι οι γιατροί μπαινόβγαιναν στην Neverland.

Αυτό γινόταν διότι ο Michael, είχε φοβία και δεν έκανε ποτέ ενέσεις μόνος του.

Αν παρατηρήσετε την πρώτη φωτογραφία θα δείτε ότι έχει σημάδι στον λαιμό του από ένεση.

Την είχε δώσει στην δημοσιότητα η AEG Live, η εταιρεία που είχε αναλάβει τις συναυλίες του Λονδίνου.

Όσον αφορά την δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε Vitiligo ή Λεύκη στα Ελληνικά.

Διότι όταν κάποιος κάνει ενέσεις για να "ασπρίσει", τότε ασπρίζει και στην παλάμη του.

Πιστεύουμε πως οι γκάφες των δικηγόρων του καρδιολόγου, έχουν επισπεύσει την σύλληψη του.

Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν τελειώσει οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Πάντως κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι τα ΜΜΕ έχουν πέσει με τα μούτρα στα γεγονότα της τότε εποχής.


Η ασφάλεια που ασφάλισε τον Michael για το Λονδίνο, έχει "πέσει από τα σύννεφα", διότι οι γιατροί που έκαναν τις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις που διέταξε, ήταν όλοι τυφλοί, σαν την La Toya και τους λοιπούς "καλούς", συγγενείς.

6 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ε,ναί πιστέυω το θέμα του Μάικλ..θα 'απασχολήσει'ή θα 'απασχολεί'για πολλάααα χρόνια ακόμη (ή ίσως και εσσαεί);;τα ΜΜΕ πρώτον επειδή είναι ένα αρκετά εμπορικό θέμα και μέχρι στιγμής τους έχει αποφέρει τεράστια κέρδη και αναμένεται ακόμη περισσότερα.. (στους όποιους εμπλεκόμενους),και μετά τους φάνς του Μάικλ...που τον στίριζαν όλα αυτά τα χρόνια,από την αρχή της καρίερας του έως και τώρα....και φυσικά τους δικούς του τα μέλη της οικογενείας του που αποβλέπουν κι αυτοί,σε πολλά..και κοιτάνε να 'φάνε' καλά και αυτοί από αυτό....ε,όπως και να το κάνει κανείς ΔΕΝ είναι ένα θέμα,που περνά αδιάφορο και απαρατήρητο... όπως δε περνούσε και ο ίδιος ο Μάικλ....τώρα όσο για το θέμα των φαρμάκων..ε,ο καθένας πιστέυω τηρεί ΄σιγή υχθίος'για δικούς του λόγους ίσως....δε θέλουν ίσως να μπλέξουν για αυτό δε λένε και τίποτε οι λοιποί ερωτηθέντες κατά καιρούς...και ποιός ξέρει για πόοοσους χίλιους δύο άλλους λόγους ΔΕΝ λένε τι ξέρουν....τώρα όσο για το Vitilingo...(το πρόβλημα στο δέρμα που είχε ο Μάικλ..)ε,νομίζω αυτό αναιρεί και κατά κάποιο τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει 40.000 πλαστικές (που λέει ο λόγος!!φυσικά!),και που έλεγαν και οι κακές γλώσσες τότε...γιανά γίνει ντέ και καλά λευκός...!ίσως;; αυτό ποτέ ΔΕΝ αποδείχτεικε με τεκμηριωμένα στοιχεία..ότι όντως έκανε κάτι τέτοιο...ότι προσπάθησε να αλλάξει το χρώμα του δέρματός του...και από μάυρος που ήταν να γίνει λευκός......τώρα βέβαια ντάξει..ποιός ξέρει και γύρευε τι άλλο ακόμη, έχει να βγεί στη φόρα......χαιρετώ.....

GIORGOS said...

Μπράβο σου Αθανασία που το επισημαίνεις το θέμα αν ήθελε ή όχι να...απαρνηθεί το χρώμα του ή όχι,γιατί κι αυτό συμπεριλαμβάνεται στο "πακέτο των αποκαλύψεων"-παιχνίδι στα χέρια του κάθε αστοιχείωτου εξυπνάκια:παιδεραστής,ομοφυλόφιλος(αυτό δε συνιστά κατηγορία εφόσον δεν διαπράττεται αδίκημα αλλά για αρκετούς ακόμα φαίνεται ότι συνιστά)και τώρα μαύρος με κρίση ταυτότητας!

info press said...

@@@ Αθανασία



Αθανασία για κάποιο λόγο έχεις κολλήσει στην οικογένεια του Michael και πολύ σωστά έκανες.

Αν σου πούμε ότι εντελώς τυχαία βρήκαμε ένα στοιχείο και αντιληφθήκαμε ότι δεν πέθανε από το χέρι του καρδιολόγου.

Ψάχνουμε κάτι ακόμα και θα αναφερθούμε στο ζήτημα.

info press said...

@@@ GIORGOS



Ο πατέρας του με ένα απατεώνα που κουβαλάει μαζί του, ήθελαν managerial κομμάτι από τις συναυλίες του Λονδίνου.

Ο Michael, είπε εγγράφως όχι στον απατεώνα και bingo, ο γιατρός που υπήρχε εκεί την βρίσκει μέσα του και άντε να ξεφύγεις από τα κοράκια Joe και La Toya.

katia said...

...λοιπόν και κάτι άλλο που θα ήθελα να προσθέσω..Πουθενά δεν αναφέρεται όσο πρέπει ότι έπασχε από λύκο. Το λέω και το ξαναλέω και έχω καταντήσει γραφική, γιατί ακόμα στην ελληνική ειδησεογραφία δεν υποστηρίζουν μεν την αλλαγή χρώματος από μαύρο σε άσπρο όπως είχαν λυσσάξει πριν χρόνια αλλά λένε και ξαναλένε για τις πολλαπλές εγχειρήσεις που είχε κάνει, μας πετάνε στη μούρη εκείνο το άθλιο σκίτσο του προσώπου του και μας κατατρομάζουν μέρα μεσημέρι...και μαντέψτε! Είχε εθισμό με τις πλαστικές εγχειρήσεις!(ένα πιστόλι...ένα πιστόλι...) Παρόλο που και ο δερματολόγος του ανέφερε ότι έπασχε από λύκο,και κάποιες επεμβάσεις ήταν διορθωτικές απ' τις παραμορφώσεις της αρρώστειας κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία, (και μου φαίνεται πολύ περίεργο)και έτσι οι περισσότεροι ασήμαντοατάλαντοι βλαχοδημοσιογράφοι της ελληνικής τηλεόρασης που είναι άσχετοι και το παίζουν σχετικοί,(βλ.Κατερίνα Καραβάτου που μιλούσε λες και της είχε δώσει συνέντευξη προ μηνός στη neverland) κανείς δεν γνωρίζει ότι η καραφλή μουτσούνα που μας δείχνουν όλο περηφάνεια είναι η ωραία εξέλιξη του λύκου μετά από κάμποσες πράγματι αισθητικές διορθωτικές επεμβάσεις. Την άσχημη έκδοση την έχετε δει? αυτών δηλ.που δεν έχουν τα χρήματα για πλαστική? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Αυτό που με πειράζει όμως περισσότερο σε αυτήν τη χώρα είναι η μετριότητα που βλέπω σε όλα κυρίως τα επαγγέλματα..που όλοι θέλουν μια αρπαχτή και δεν διστάζουν να σου αμαυρώσουν τη φήμη, να σε παραπλανήσουν, να σε εξαπατήσουν νοιώθοντας ότι έχουν και ήθος πάνω απ'όλα και καλώς κάνουν τη δουλειά τους.
Αν θυμηθείτε φωτογραφίες του Michael όταν ήταν ακόμα μαυρούλης, γύρω στα 29 περίπου, τότε που τραγουδούσε το Thriller, τα μαγουλάκια του ήταν κόκκινα και ερεθισμένα.Κι αυτό γιατί ο λύκος πρωτοεμφανίζεται με μια δερματική πάθηση στο πρόσωπο στην περιοχή της μύτης και του κούτελου σε σχήμα πεταλούδας.Αν η αρρώστεια εξελίσσεται ραγδαία κάτι που οφείλεται κυρίως στη κακή ψυχολογία του ασθενή και τον τρόπο ζωής του, έχει σύντομες παραμορφώσεις στο πρόσωπο που θυμίζουν λύκο. Τα πεταμένα ζυγωματικά του δεν οφείλονταν στο νυστέρι του χειρούργου όπως όλοι οι ηλίθιοι πιστεύουν (προσέξτε τα πρόσωπα εκείνων που έχουν κάνει πολλές επεμβάσεις, λίζα μινέλι, λιζ τέιλορ, μίκι ρουρκ)..δεν συνηθίζεται το πρόσωπο να αδειάζει από κρέας, αλλά να γεμίζει δίνοντας την αίσθηση του τσιτωμένου, αγέραστου και νεανικού προσώπου.
Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ο Jackson στα τραγούδια του αποτύπωνε τη ζωή του όπως στο Thriller που ακόμα νέος ακόμα ψιλοσατύριζε την αρρώστειά του, λέγοντας στην αγαπημένη του στο videoclip ότι πρέπει να της εξομολογηθεί το μυστικό του δηλ. ότι μεταμορφώνεται σε τι? κάτι μεταξύ λύκου και ζόμπι!
Αλλά και στο "leave me alone" που δείχνει τα αποσπάσματα των εφημερίδων που αναφέρουν τις μ......ς για την προσπωπική του ζωή και αυτός καβάλα στο αεροπλανάκι του περνάει από στόματα σπό δόντια, σκοτεινά τούνελ κλπ..
Έχει κανείς αμφιβολία ότι ήταν τόσο πληγωμένος και δυστυχισμένος και παρόλα τόσο χαπακωμένος αγκάλιαζε τους θαυμαστές του σαν να μην υπάρχει αύριο... με τόση λατρεία και περίσσιο απόθεμα αγάπης και χωρίς ίχνος έπαρσης και φυσικά της παρουσίας των σωματοφυλάκων του να προσπαθούν να τους απωθήσουν με βία?
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τους άθλιους τσίγγους, τους άχρηστους χωριατοντενεκέδες και τα ανήθικα τρωκτικά που έχουν τυφλωθεί απ' τη ζήλεια τους για τη δική τους ασημαντότητα.Όλοι οι ευφυείς πεθαίνουν δυστυχισμένοι!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που αναφέρεσαι.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κονή λογική σε τίποτα από αυτά που λέγονται για τον Michael.

Αυτοί στο Star, τρώνε τα μούτρα τους καθημερινά.

Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε ειδήσεις και δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.