Wednesday 1 July 2009

Ελληνική Δικαιοσύνη - Το Μεγαλείο της Μικρότητας

Ο κ. Τσουκάτος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ η Σαλίνα Καραβέλα, είναι στη φυλακή για τα όποια εγκλήματα διέπραξε ο πατέρας της όταν αυτή ήταν ανήλικη.


Αυτή είναι η πολιτικοποιημένη δικαιοσύνη, είναι η δικαιοσύνη που προστατεύει την αλητεία ενός διεφθαρμένου συστήματος και κλειδώνει μέσα τους μη κατέχοντες το μέσον, όπως ήταν και ο τυφλός οφειλέτης του ΙΚΑ, που άφησε την τελευταία του πνοή στη φυλακή επειδή χρωστούσε € 1.750.

Αυτή είναι η διεφθαρμένη δικαιοσύνη της Ελλάδας και αν ήταν μόνο αυτές οι ολίγες "μικροπρέπειες" του συστήματος θα λέγαμε ότι ήταν τυχαίο.

Όμως δεν είναι.

Οι ίδιες "μικροπρέπειες" συμβαίνουν και με την ΕΛ.ΑΣ., διότι και εκεί υπάρχει η πολιτικοποίηση.

Ξεσχίζονται για να αποδείξουν ότι κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει, έλα που όμως τα κομματικά παιχνίδια των προαγωγών ή μη εξαρτώνται από τις δήθεν συλλήψεις των οφειλετών του δημοσίου για να φοβηθούν οι υπόλοιποι οφειλέτες.

Εχθές ένας γέροντας 77 ετών έλαβε έγγραφο για κατάσχεση της τηλεόρασης του και ενός επίπλου...

Αλλά ο Τσουκάτος έξω και ούτε λόγος να γίνεται για τον Εφραίμ διότι ο Γιώργος Σανιδάς κυνηγάει τα εγκλήματα των bloggers. και αν δεν έφευγε θα έκλεινε στη φυλακή και την γιαγιά του Χρήστου Καραβέλα.

Που ξέρετε μπορεί να το κάνουν οι παλαιοί καινούργιοι του συστήματος.

Οι κομματικοί Τσουκάτοι δεν προφυλακίζονται ποτέ, διότι όταν δεν παραπλανούνται, λαμβάνουν χορηγίες και το καλό Ελληνικό κράτος πιάνει τους χορηγούς... στην Γερμανία...

Ο Κώστας Καραμανλής, είχε κάνει σημαία του την πάταξη της διαφθοράς, αλλά έτσι όπως τα κατάφερε μέχρι τώρα, η Ελλάδα του Δημοσίου βρίσκεται στο βούρκο της διαφθοράς..., ενώ οι μη προνομιούχοι ιδιώτες, βρίσκουν τον διάολο τους, από τους αδέκαστους...

Τους ξέρετε αυτούς που ευνοούνται...
Είναι αυτοί που συνήθως δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στις Αρχές και σε μιά ανύπαρκτη και διεφθαρμένη δικαιοσύνη...

No comments: