Monday 4 August 2008

Open letter to the Greek Prime Minister for the murder of Doujon Zammit


Ανοιχτή επιστολή στο Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή




Κύριε Πρωθυπουργέ

Η στυγνή δολοφονία του Doujon Zammit έχει συγκλονίσει την υφήλιο αλλά κυρίως την φιλήσυχη Αυστραλία.

Σε αυτή τη δολοφονία εμπλέκονται τέσσερις (4) άνθρωποι.

Η δικαιοσύνη προφυλάκισε τον πορτιέρη και άφησε τους τρεις συνεργούς της δολοφονίας ελεύθερους, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος
16-17 ετών.

Η ποινική δίωξη για όλους τους κατηγορούμενους, είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Χάθηκε μιά ζωή και οι τρεις είναι πίσω στα σπίτια τους.

Είναι σαν να λέτε στο κόσμο, δεν πειράζει καλέ, συνεργαστείτε σε μιά δολοφονία και οι "καλοί δικαστές" της Ελλάδας δεν θα σας φυλακίσουν, διότι εδώ πολιτικολογούμε και ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει!!!

Ε και!!! Σιγά!!! Ποιός νοιάζεται!!!

Τόσο φτηνή είναι η ζωή στην Ελλάδα;


Όσον αφορά τους γονείς του ανήλικου δράστη, θα έπρεπε να τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για πλημμελή επιτήρηση του παιδιού τους.

Γιατί δεν κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος των γονέων του ανηλίκου;

Ποιός αποφάσισε να μη γίνει αυτό;

Επίσης θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από τους υπεύθυνους του Κέντρου υγείας της Μυκόνου επειδή δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το ίδιο ισχύει και για το Τζάνειο νοσοκομείο.

Από εχθές το απόγευμα ακούγονται πολλά για τους τρεις (3) ενήλικες δράστες.

Αν αληθεύει το γεγονός ότι δούλευαν ως σεκιουρητάδες στο Καραϊσκάκη όπως ειπώθηκε και στο Info Press τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για το πως και γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι άλλοι δύο (2) ενήλικες δράστες.

Η Αυστραλοί πολίτες θα είναι αμείληκτοι με την Ελλάδα αν επαληθευθούν αυτές οι πληροφορίες, διότι δεν θα μιλάμε για δικαιοσύνη αλλά για πολιτικές αποφάσεις που απλά θα τις εκδόσουν οι δικαστές.

Η Ελλάδα φημίζεται διεθνώς για την ατιμωρησία της και δεν θα είναι η πρώτη φορά που δεν αποδίδεται δικαιοσύνη.

Το άρθρο που διαβάσαμε στο Law Net GR για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά στον οπλισμό των σεκιουρητάδων, μας ανησύχησε ιδιαίτερα, διότι οι Έλληνες δεν φημίζονται για την τήρηση της νομιμότητας.

Ευχόμαστε να κάνουμε λάθος.

Ελπίζουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο νεαρό Αυστραλό Doujon Zammit που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του.

Επειδή λοιπόν επαναλαμβάνεστε ότι δεν χαρίζεστε σε κανέναν, ζητάμε την παρέμβαση σας και please μην μας πείτε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη διότι καμία αρχή δεν είναι ανεξάρτητη στην Ελλάδα.

Καλή και η επιστολή του υπουργού τουρισμού προς τον υπουργό εσωτερικών για την πάταξη των κυκλωμάτων των μπράβων και των φουσκωτών αλλά δυστυχώς τα σχέδια τους θα ανατραπούν από τους δικαστικούς που αρνούνται να φυλακίσουν τα "καμάρια" της Ελλάδας.

Παρακολουθούμε πολύ στενά την υπόθεση και ελπίζουμε ότι οι δικαστικές και κυρίως οι πολιτικές αρχές θα συνετιστούν και θα αποδόσουν δικαιοσύνη.

No comments: