Thursday 28 August 2008

Τσίπρας - Μπάζει νερά η Ν.Δ.


Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

«Το κυβερνητικό σκάφος έχει χτυπήσει σε ξέρα και έχει προσαράξει. Μπάζει νερά από παντού. Και ο καπετάνιος περιφέρεται παριστάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα», δήλωσε χθες το βράδυ από την Ικαρία όπου περιοδεύει ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας. Απεθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

Και περιέγραψε στη συνέχεια τις κινήσεις του Κώστα Καραμανλή, μετά τις περυσινές εκλογές: «Η εντολή ανανεώθηκε. Η κυβέρνηση, χωρίς τον φόβο του εκλογικού κόστους, έβαλε χέρι στα ασφαλιστικά ταμεία, πούλησε τον ΟΤΕ, οδηγεί στη χρεοκοπία την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ, στοχεύει στα εργασιακά δικαιώματα. Αλλά προϋπολογισμό δεν κατάφερε να φτιάξει. Εχει πέσει έξω».

Και επιτέθηκε ο Αλέξης Τσίρπας και στην κυβέρνηση με αφορμή και τη Δικαιοσύνη, λέγοντας: Και στους δικαστικούς επίσης φροντίζουν να είναι χρήσιμοι και ευχάριστοι. Γιατί τους χρειάζονται. Προχθές βγήκαν στη φόρα τα δομημένα ομόλογα και οι κουμπάροι, εχθές ο κ. Κλαδάς, ο κ. Κουκοδήμος και οι μίζες της Siemens, σήμερα ο κ. Μανούσης, ο κ. Παυλίδης και η προσπάθεια της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να τα κουκουλώσει».

Να χαίρεται ο κ. Τσίπρας τον μονοπωλιακό ΟΤΕ με τους συνταξιούχους των
€ 2,500, που στέλνει λογαριασμούς των 4 Λεπτών.
Η καταγγελία αυτή έγινε διότι ο πολίτης είχε ενημερώσει τον ΟΤΕ για τη διακοπή 1,5 μήνα πριν την ημερομηνία που φαίνεται αλλά ο ΟΤΕ για να μην επιστρέψει πίσω το πάγιο δεν το έκανε και όταν οι άνθρωποι παραπονέθηκαν εκ νέου τότε και μόνο τότε ο ΟΤΕ έκοψε το τηλέφωνο και τους έστειλε τον λογαριασμό των 4 Λεπτών που βλέπετε στη φωτογραφία.

Damn moronic unethical bastards, you think people are so stupid!!!



No comments: