Friday 1 August 2008

Doujon Zammit - Only The Good Die Young

R.I.P. Doujon



Ο Doujon Zammit ήταν ένα 20χρονο καλό και χαρούμενο παιδί από το Cecil Hills, κοντά στο Sydney.

Ο πατέρας του από τη Μάλτα και η μητέρα του από την Ιταλία.

Μαζί με τον αγαπημένο του ξάδελφο Cameron Tabone από το Blakehurst, πήγαν διακοπές. Πριν έρθουν στην Ελλάδα είχαν περάσει από τη Μάλτα.

Χαρούμενοι που είχαν φτάσει επί τέλους στην φημισμένη Μύκονο.

Το βράδυ καθώς επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους, δέχθηκαν αναίτια επίθεση από 4 μπράβους.

Δύο από αυτούς δήλωσαν αστυνομικοί και "έστησαν" τους δύο νεαρούς στο τοίχο για σωματικό έλεγχο.

Ο σωματικός έλεγχος συνεχίστηκε με μπουνιές γροθιές και χτυπήματα κλομπ στο κεφάλι του Doujon.

Κάποια στιγμή πέρασε με τη μηχανή του ένας άλλος Αυστραλός από το Brighton Le Sands, ο οποίος κατέβηκε από τη μηχανή κι άρχισε να κυνηγάει τους μπράβους.

Ο Cameron στάθηκε τυχερός.

Ο νεαρός αυτός, έσωσε τη ζωή του Cameron.

Θα ξαναπάει πίσω στη δουλειά του στο Brighton Le Sands και όπως είπε ο διευθυντής του ο Ross Theodosatos είναι ένα καλό παιδί που δουλεύει στη ίδια δουλειά τα τελευταία 2 χρόνια.

Τα ερωτηματικά για τους ιθύνοντες είναι πολλά και γνωρίζοντας την προχειρότητα που τους διακρίνει, καλούνται να απαντήσουν.

Για ποιό λόγο το Τζάνειο νοσοκομείο δεν ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, αμέσως μετά το χειρουργείο που έγινε στις 7 το πρωί.

Δεν ντρέπεται κανείς υπεύθυνος, που η Ελληνική Αστυνομία, ενημερώθηκε από την Πρεσβεία της Αυστραλίας για το θανατηφόρο επεισόδιο;

Δεν φτάνει που δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα οι υπουργοί και ο δήμαρχος της Μυκόνου δεν γνώριζαν οι άνθρωποι ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία και μπράβοι (bouncers) στα διάφορα κέντρα.

Πέσανε από τα σύννεφα οι καημένοι!!!

Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός διότι όλοι αυτοί ζουν στα σύνεφα και συχνά πυκνά πέφτουν από αυτά.

Ο Ollie Zammit ο πατέρας του Doujon συγκλόνησε όλους αλλά πολύ περισσότερο τα ΜΜΕ και τους "εθνικιστές" που δεν είπε τίποτα κακό για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Μα Έλληνες σκότωσαν το παιδί του και τα ΜΜΕ φροντίζουν ώστε να ακούγονται μόνο αυτά που είπε ο πατέρας όταν ακόμα δεν είχε καταλάβει καλά-καλά τι τον είχε χτυπήσει τον άνθρωπο.

Συγκλόνησε ακόμα περισσότερο τους Έλληνες η δωρεά των οργάνων του Doujon.

Η καρδιά του Doujon μεταμοσχεύεται σε 30χρονο Αυστραλό πολίτη που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο.

Τα υπόλοιπα όργανα του Doujon θα μεταμοσχευθούν σε Έλληνες.

Προφανώς ο κ. Ollie Zammit δεν θέλει να ξαναδεί τα ΜΜΕ και καλά θα κάνει.

Όταν αντιληφθεί πως δεν πρόκειται να αποδοθεί δικαιοσύνη διότι ο ένας κατηγορούμενος θα βγει τρελός, ο άλλος ψυχοπαθής και ο παράλλος με αυτοκτονικό ιδεασμό, τότε όλη η Ελλάδα θα καταλάβει τι εστί Αυστραλία, Αυστραλοί και πραγματική δικαιοσύνη, χωρίς φόβο και πάθος.

Τη Κυριακή το απόγευμα στις 6, στη λίμνη στο Cecil Hills θα γίνει ένα Memorial για τον Doujon Zammit για να γιορτάσουν τη ζωή του και το οποίο οργανώθηκε από την οικογένεια του.

Και τα δύο μικρότερα αδέλφια του Doujon ο Zeake και ο Laurent θα είναι εκεί.

Κανένα ΜΜΕ δεν θα είναι ευπρόσδεκτο.

Facebook Doujon Zammit

Το Info Press, θα συνεχίσει την έρευνα.

Rest In Peace Dear Doujon

May your family and friends, find the strength to celebrate your short life.


5 comments:

Anonymous said...

maaa giati??to logo den katalavaino...etsi epeidi den arese ston portieri i fatsa tou to skotose to paidi?????exoume ki emeis paidia.....ti na peis tetoies ores..apla an exeis tixi diavaine........

Anonymous said...

Πουθενά δεν αναφέρθηκε ότι ο νεαρός ήταν στο Τζάνειο. Έπεσε βαθιά σιωπή και σ' αυτό το θέμα; Περισσότερο ντρέπομαι για το σύστημα που κουκούλωσε παρά για τους δολοφόνους.

info press said...

@@@ anon

Το γιατί τον σκότωσαν το ξέρουν μόνο οι δολοφόνοι του νεαρού.


@@@ tasos

Τα ΜΜΕ ως συνήθως κουκουλώνουν, τα του συστήματος. Το Τζάνειο εμπεριέχεται στο σύστημα. Δολοφόνοι υπάρχουν παντού, σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Ο εξοργιστικός δήμαρχος Μυκόνου δεν ξέρει τίποτα για το πως λειτουργούν αυτοί στο χωριό του και ο ανίδεος υπουργός τώρα θυμήθηκε να κάνει συσκέψεις για την εγκληματικότητα στις τουριστικές περιοχές.

Anonymous said...

Έγινε ολόκληρη αερομεταφορά και κανείς υπεύθυνος δεν ήξερε τίποτα;

info press said...

@@@ anon

Δεν τα έμαθες; Ο πιλότος είχε "έμπνευση" από "κληρονομικό χάρισμα" και μετάφερε το παιδί στο Τζάνειο, όπου και έγινε η πρώτη επέμβαση.

Το κέντρο Υγείας του κ. Αβραμόπουλου "ξέχασε" να ειδοποιήσει την στυνομία, για να μη πιαστούν οι δολοφόνοι το ίδιο βράδυ ώστε να μη τους γίνουν τα απαραίτητα test για αλκοόλ... κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Μη περιμένεις να αποδοθούν ευθύνες, διότι τα ΜΜΕ έχουν "ξεχαστεί" λόγω συγκίνησης.