Saturday 23 August 2008

Joe Biden: Επιλογή Obama για την Αντιπροεδρία


Σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα η επιλογή του Barack Obama για την αντιπροεδρία, που δεν θα είναι άλλος από τον Joseph Robinette Biden Jr. ο οποίος γεννήθηκε στο Scranton της Pennsylvania, στις 20 Νοεμβρίου του 1942 και είναι ο δημοκρατικός γερουσιαστής από το Delaware.

Ήδη οι υπηρεσίες ασφαλείας (Secret Service) κατασκήνωσαν στο σπίτι του Joe Biden, και αυτό το γεγονός, "πρόδωσε" το μυστικό του Obama.


Ο Joe Biden, εδώ και πολύ καιρό έχει πει ότι ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν λάθος αν και ψήφισε για τον πόλεμο όταν ζητήθηκε από τον George W. Bush.

Από το 1991 ο Joe Biden, διδάσκει Συνταγματικό δίκαιο στο Widener University School of Law, και έχει μεγάλη πείρα στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.

Ο γιος του Biden, ο Beau Biden, υπουργός δικαιοσύνης στο Delaware, ήδη έχει κληρωθεί και η μονάδα του πρόκειται να πάει στο Ιράκ.


Η μεγάλη χαμένη από την επιλογή του Barack Obama είναι η γερουσιαστής Hillary Clinton, η οποία κατά κύριο λόγο ήθελε να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Είναι σίγουρο ότι ο Barack Obama, θα βρεί μιά θεσούλα στη Hillary Clinton, όπως είναι το ανώτατο δικαστήριο της Αμερικής.


Ο John Edwards "κάηκε" για την αντιπροεδρία όταν έγινε γνωστή η ερωτική του περιπέτεια με την Rielle Hunter.

No comments: