Saturday 9 August 2008

Γιώργος Πιπερόπουλος: Για τον Ollie Zammit

Πικράθηκα πολύ κ. Παπούλια!



Η παρέμβαση μου έχει ως αποκλειστικό αποδέκτη, με τον προσήκοντα σεβασμό στο Θεσμό και το πρόσωπο, τον πρώτο πολίτη της Ελλάδας, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, ακαδημαϊκό δάσκαλο και επίτημα διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δρ Κάρολο Παπούλια.

Πικράθηκα πολύ κ. Πρόεδρε, επειδή δεν δεχτήκατε να δείτε προσωπικά εκείνον τον μεγάθυμο Αυστραλό, τον μεγαλόψυχο Όλιβερ Ζάμιτ, που ενώ θρηνούσε τον άδικα δολοφονημένο στη Μύκονο 20χρονο γιο του, έδωσε σειρά μαθημάτων κατά κυρίαρχα σε μας τους Έλληνες και κατά επέκταση σε ολάκαιρη την παραπαίουσα μέσα στην απανθρωπιά του εγωκεντρισμού ανθρωπότητα.

Θα μπορούσε να μας βρίσει, να μας καταραστεί, να μας λοιδωρήσει, να μας ξεντροπιάσει ποικιλότροπα, και εμείς να είμαστε "υποχρεωμένοι" να τον συγχωρήσουμε εξαιτίας της οδύνης της δολοφονίας του παιδιού του από Έλληνες.

Δεν το έκανε!

Αντιθέτως μιλώντας μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς και τα δημοσιογραφικά κασετόφωνα Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων ο Όλιβερ Ζάμιτ ευχαρίστησε τον Ελληνικό λαό για τη θερμή συμπαράσταση στην οικογένεια του, παραδέχθηκε ότι είμαστε ωραίος, ιστορικός λαός με πλούσια παράδοση και πολιτισμό και δήλωσε ότι εφεξής η οικογένεια του θα είναι δεμένη με την Ελλάδα, τη χώρα όπου ο γιος του άφησε τη τελευταία του πνοή!

Το λόγιο του δεν έμειναν "λόγιο" όπως αυτά που έχουν συνηθίσει και συστηματικά μας σερβίρουν οι πολιτικοί μας άνδρες και γυναίκες...
Ο Όλιβερ Ζάμιτ στη συνέχεια σε μία πρόδηλα ανθρωπιστική πράξη ουραγό στη δωρεά οργάνων σώματος ανθρώπου όπως δυστυχώς είναι ακόμη η Ελλάδα μας, προχώρησε στη δωρεά ζωής σε συνανθρώπους μας προσφέροντας τους τα ζωτικά όργανα του σώματος του άγρια, αναμφισβήτητα και προφανώς άδικα δολοφονημένου παιδιού του.

Από τα ΜΜΕ στα οποία συμμετείχα, ως συνήθως, ερμηνεύοντας την ψυχοκοινωνική πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας και των παλινωδιών μας, σας ζήτησα, ταπεινά κ. Πρόεδρε, να τον δεχθείτε στο Προεδρικό Μέγαρο, να τον αγκαλιάσετε ως πρώτος Έλληνας πολίτης εκφράζοντας του την εκτίμηση ολάκερου του Ελληνικού λαού, για τον οποίο ο Όλιβερ Ζάμιτ εκφράστηκε τόσο υπέροχα.

Δεν μπορώ και δεν μου επιτρέπεται να μη θυμηθώ με πόση ταχύτητα είχατε δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την 15χρονη Βουλγάρα μαθήτρια (που δήλωσε θύμα βιασμού από Ελληνόπουλα συμμαθητές της στη Αμάρυνθο Εύβοιας) και την μητέρα της.

Θυμάμαι επίσης με πόσο συναισθηματισμό είχε αγκαλιάσει τον Αλβανό Οντίλ (Οδυσσέα) Τσενάη ο προκάτοχος σας κ. Κωστής Στεφανόπουλος, δηλώνοντας ότι δικαιούται να κρατά την ελληνική σημαία επειδή συμμετείχε στην ελληνική παιδεία...

Τον Όλιβερ Ζάμιτ είδαν οι υπουργοί κ.κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά αυτοί, ως κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης δεν εκφράζουν όλους τους Έλληνες καθώς μόνο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή μόσο εσείς κ. Παπούλια είστε ο θεσμικός εκφραστής όλων μας...

Τελικά αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Αυγούστου 2008 συνοδεύοντας τη σορό του παιδιού του (τι κρίμα αλήθεια που η μεταφορά της σορού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έγινε με όχημα της Αυστραλιανής Πρεσβείας και όχι της ελληνικής Πολιτείας) για τη μακρυνή του πατρίδα Αυστραλία, ο Όλιβερ Ζάμιτ που δικαίως είχε κερδίσει το προνόμιο να σας δει από κοντά, αλλά εσείς δεν βρήκατε τον χρόνο να τον δεχτείτε αυτοπροσώπως κ. Πρόεδρε...

Εμένα προσωπικά το γεγονός με πίκρανε βαθύτατα!


Το Info Press υπενθυμίζει ότι οι τρείς υπόλοιποι συνεργοί της δολοφονίας του Doujon Zammit είναι ακόμα ελεύθεροι και ότι αυτό το γεγονός πικραίνει ολόκληρη την οικογένεια του Αυστραλού και όλων των Αυστραλών πολιτών.

Η δικαοσύνη Greek Style πικραίνει όλους μας και όταν αποφασίσουν οι Έλληνες να απαιτήσουν δικαιοσύνη και να πατάξουν τη διαφθορά τους τότε θα είμαστε στο πλευρό τους.

Όπως είπε πρόσφατα ο
Νίκος Δήμου "το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος ο λαός είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία και διεφθαρμένος και αναποτελεσματικός γιατί έτσι τον μάθανε: η παράδοση, η οικογένεια, η παιδεία, το σύστημα".

No comments: