Monday 3 November 2008

Η ΝΕΤ "ξύπνησε" για τις Παράνομες Υιοθεσίες

Η ΝΕΤ, ο εθνικός κουτσομπόλης θυμήθηκε τις παράνομες υιοθεσίες, κι ευτυχώς διότι τι θα έκαναν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες δίχως την "συμπαράσταση" της.


Ουαί κι αλοίμονο όμως αν αναφέρουν τη λέξη "παράνομες".

Ο νόμος για την αναζήτηση των ριζών άλλαξε στις 31-12-1995, επί ΠΑΣΟΚ όταν υπουργός της δικαιοσύνης ήταν ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος.
Το γεγονός ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται από το 1995 είναι άλλο ζήτημα το οποίο ντροπιάζει όλες τις κυβερνήσεις, κι αυτό έπρεπε να είχαν εντοπίσει τα ΜΜΕ και ειδικότερα η δημόσια ΝΕΤ.
Το γεγονός ότι οι πολίτες προσφεύγουν ακόμα στην Αρχή, αποδεικνύει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εφαρμόζουν τη νομοθεσία.
Γνωρίζουμε τρείς αιτήσεις προς την Αρχή Προστασίας εναντίον υπαλλήλου του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Αθήνας και ακόμα δεν έχει βγεί απόφαση αν και κατατέθηκαν οι καταγγελίες -από τρεις πολίτες- από το Μάϊο του 2007 και όχι όπως της εν λόγω απόφασης που κατατέθηκε στις 7 Απριλίου 2008.
Όπως γνωρίζετε όμως κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και γι' αυτό η Αρχή Προστασίας δεν δίνει σημασία.

Οι τρείς ενδιαφερόμενοι που τις αιτήσεις τους έχουμε στα χέρια μας και θα δημοσιεύσουμε αν η Αρχή δεν ενεργήσει σύντομα για την απόφαση, και μας είπαν ότι και η δική τους υπόθεση ανατέθηκε στην κ. Κ. Καρβέλη, για τον έλεγχο.

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
Ας μην παρασυρθούν οι πολίτες, διότι στις νόμιμες υιοθεσίες εφαρμόζεται ο νόμος, το πρόβλημα όμως είναι οι παράνομες.
Σε αυτές δεν εφαρμόζεται ο νόμος από τους δυνάστες του δημοσίου, που πληρώνονται από τους Έλληνες πολίτες.

No comments: