Monday 24 November 2008

Η Κοινωνία της "Μεγάλης Αδελφής"

Οι τόσο ντροπαλοί εραστές του σταλινικού ολοκληρωτισμού λατρεύουν να παίζουν με τις κομμουνιστικές «εξισώσεις»…

Ονομάζουν άμυνα την επίθεση, αλήθεια το ψέμμα, δημοκρατία την τυραννία, αγάπη το μίσος της βίας, ταξικά συνδικάτα τα παραρτήματα του ΚΚΕ, δηλαδή τα γραφεία με το σφυροδρέπανο που εκπροσωπούν μόνο τα μέλη του ΚΚΕ.

Πανστρατιά, τα εγεγγραμμένα μέλη του..., Ελευθεροτυπία, τα άρθρα του Ριζοσπάστη..., Αγώνα την καταστροφή και την εκθεμελίωσι, τον εκβιασμό..., Απονομή δικαίου την λεηλασία και την βιαιοπραγία εν ονόματι του λακισμού.

Ταυτόχρονα, επιτίθενται απροκάλυπτα κατά της Δημοκρατίας που τους ανέχεται και τους πληρώνει αφελώς και επιεικώς ανόητα, ως εάν το ΚΚΕ ήτο κόμμα που σέβεται τους θεσμούς και το Δημοκρατικό πολιτευμα.
Ενώ όλοι μας γνωριζούμε και εκείνο δεν παύει να αποκαλύπτει ότι είναι επαναστατικός στρατός φανατικών δογματικών, που καιροφυλακτεί «να ανατρέψει το καθεστώς και τους μηχανισμούς του».
Αλήθεια. Δεν χρειάζεται ούτε αναλυτές ουτε ερμηνευτές.
Το δηλώνει στο πρόγραμμα του.

Μισητικά διαιρούν τους Έλληνες σε ταξικουύς αντιπάλους, ώστε να δικαιολογούν την εμφυλιοπολεμική τους καθημερινή ετοιμότητα. Διότι το ΚΚΕ είναι πάντοτε σε διαρκή πόλεμο... Όπως ο Δον Κιχώτης με ανεμόμυλους και με φανταστικούς ανύπαρκτους αντιπάλους.
Έτσι σκαρφίζονται τα «λαϊκά συμβούλια», τις «λαϊκές συνελεύσεις» τα «συντονιστικά», τους «ανεξάρτητους πολίτες» «τις επιτροπές αγώνα» που όλα αυτά είναι παλιομοδίτικες αφίσσες και δύο ντουντούκες που ξεμωραμένοι ογκανίζουν παλιοκαιρισμένα συνθήματα..
Επειδή δε καλώς γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός σε καθολικές ελεύθερες εκλογές τους κατατάσσει σε ένα μονοψήφιο ποσοστό που έχει γίνει παγκόσμια σταθερά, μισούν ακόμη περισσότερο την Δημοκρατία και θεοποιούν την βία...
Την μάμμη της «ιστορίας» τους.

Έτσι είναι αναπόφευκτο. Μιά οργανωμένη μειοψηφία με αφοσιωμένα στελέχη προσηλωμένα με θρησκευτική αυστηρότητα στην Κομμουνιστική λατρεία του σταλινικού δόγματος, πρόπλασμα-πρότυπο της κοινωνίας των σκλάβων που επαγγέλλεται να δημιουργήσει, πανέτοιμη για όλα, έχει πεισθεί, ότι αυτή και μόνον αυτή κατέχει την απόλυτη αλήθεια.
Αυτή μόνον προασπίζει το ένα και μόνο θεμιτό συμφέρον του ''προδομένου λαού'' της.
Φυσικό επόμενο λοιπόν να νιώθει αυτή η μειοψηφία, πως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και καθήκον να επιβάλλει με όλα τα μέσα την μονολιθική της πλάνη, όπως καθημερινά πράττει.
Ανεξαρτήτως απ' ότι σκέφτεται η κοινή γνώμη ή μάλλον ουσιαστικώς απ' ότι παρεμποδίζεται να σκεφθεί, ότι δηλαδή, κατέστη πλέον νόμος αδιάψευστος σε όλα τα πειράματα εφαρμογής του ενός και μοναδικού κομμουνισμού, του σταλινικοί, επί άτυχων πειραματανθρώπων... ο μοναδικής βαρβαρότητος κομμουνιστικός ολοκληρωτισμός, τα γκούλαγκ και τα δημόσια ψυχιατρεία για τους άπιστους του κομμουνιστικού παραδείσου με περισσότερα από 100 εκατομμύρια νεκρούς παγκοσμίως εν καιρώ ειρήνης, η δουλόφρων υποταγή, η ισότητα στην δυστυχία.
Και την τυραννική αποτροπαία αυτή εφιαλτική προσδοκία των, την βαφτίζουν οι δουλόφρονες δογματικοί «Δημοκρατία του Προλεταριάτου», όπου δεν υπάρχουν εκλογές, όπου δεν υπάρχουν κόμματα, όπου μιά γνώμη υπάρχει όλες οι άλλες απαγορεύονται γιατί είναι εχθρικές προς την «σοσιαλιστική»..

Είναι η κοινωνία της "Μεγάλης Αδελφής", όπου το έγκλημα της σκέψεως τιμωρείται...

ΙΑΣΩΝ

Τις ευχαριστίες μας στον Ιάσωνα για άρθρα του, που πάντα διαβάζουμε με ενδιαφέρον. Ζητάμε συγνώμη διότι κάποιες φορές καθυστερούμε την ανάρτηση, επειδή επεξεργαζόμαστε το κείμενο μόνο όσον αφορά τους τόνους.

No comments: