Thursday 20 November 2008

Μιά "Λαϊκιά" Δημοκρατία εν... Δράσει

Επιλεκτική Μυωπία... Βουγκαμάρα και Κουφαμάρα.

Οι «φίλοι» της Δημοκρατίας, σπεύδουν κάθε φορά να διευκρινίσουν με την ολοστρόγγυλη λογική που διακρίνει τους ντροπαλούς εραστές του σταλινισμού, τα «θετικά» της «Λαϊκιάς» Δημοκρτατίας. Δηλαδή του ολοκληρωτικού συστήματος μιάς τραγελαφικής και τρομοκρατικής γραφειοκρατίας που απομυζά τους δουλοπάροικους, ενώ υποτίθεται ότι κυβερνούν οι «Προλετάριοι» και η οποία άπαξ «επικρατήσει» καταργεί τις εκλογές και τα άλλα κόμματα.
Φαντασθείτε δε προλετάριους τον κ. Βενιζέλο ή την κ. Κατσέλη ή την κ. Παπαρήγα (όμως ελαφρά αδυνατισμένους σε καθεστώς λαϊκιάς Δημοκρατίας) π.χ που ενδιφέρονται για την προώθηση του σοσιαλισμού την Ελλάδα.
Ο λόγος που αναφέρουμε αυτά είναι για την είδησι που πέρασε, ή μαλλον δεν πέρασε ούτε στα ψιλά των μέσων αποβλακώσεως και αριστερών απόψεων.
Ότι, όπως δήλωσε ο Προλετάριος κ. Τσάβες, «η σοσιαλιστική επανάσταση δεν μπορεί να καταλυθεί» λόγω των εκλογών που φέρουν επικρατέστερο το ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσεως Μανουέλ Ροζάλες, ο οποίος διεκδικεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας -αυτόν του Μαρακαΐμπο- και ότι «θα στείλει τανκς στις πόλεις όπου οι υποψήφιοι της κυβέρνησης υποστούν ήττα..»
Αυτή εινα η «Λαϊκιά» Δημοκρατία των Προλετάριων… Μόνιμη διαρκής, ειρηνική, Ανατικατάσταστη (κυριολεκτικώς).
Μόνο που τα τανκς εδώ είναι καλοδεχούμενα από τους προοδευτικούς που κοσμούν το στερέωμα της Βαλακνοταλιμπανίας αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετέχουν στον Λαϊκισμό και την Υποκρισία..
Να θυμίσουμε στους οπαδούς της επιλεκτικής λήθης οτι ο «Λαϊκός» ΣΤΡΑΤΟΣ της Βενεζουέλας στις 26/5 2007, κατέσχεσε τον εξοπλισμό του μοναδικού εναπομείναντος αντικαθεστωτικού τηλεοπτικού σταθμού, RCTV, κατέσχεσε τους αναμεταδότες του σταθμού, και αφήρεσε την άδεια λειτουργίας. Ενώ τον αντικατέστησε μ' ένα κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο προάγει «το Πιστεύω του Τσάβες»
Ζηλεύετε ???????

ΙΑΣΩΝ

2 comments:

GIORGOS said...

Μα καλά όλοι ίδιοι είναι τελικά;
Απο καιρό τον παρακολουθούσα αυτόν τον κύριο και ομολογουμένως κάποιες δηλώσεις του σε στυλ "θα ρίξουμε βελάκια δηλητηριασμένα στους Αμερικανούς"
μου έδειχναν ένα όχι ιδιαίτερα φιλελεύθερο προφίλ σαν κι αυτό που πλάσαρε για τον εαυτό του.
Αυτά που διαβάζω όμως κραυγάζουν απο μόνα τους.
Σαν τον συνάδελφό του στην Κούβα(όσοι επαινούν το εκεί σύστημα,ας αναλογιστούν τι παθαίνουν οι αντιφρονούντες),αγαπάμε τη δημοκρατία όσο δε μας πάει κόντρα.
Δε μας φταίνε λοιπόν μόνο οι φασίστες!

info press said...

@@@ GIORGOS

Ας μη γελιόμαστε η Λατινική Αμερική, δεν έχει δημοκρατία.