Friday 28 November 2008

"Επιστήμων" το Επιχείρημα - Διαστροφή το Εγχείρημα

Για τους επιστήμονες» της διαστροφής, το πρόβλημα έχει λυθεί:

Θα επαναλάβουν τόσο ακούραστα με την γνωστή κομμουνιστικιά «καλωσύνη» προσφάτως την στρατευμένη ιδιότητα του «επιστήμονα» (ορέ για φαντάσου! Επιστήμων.. Με ποιούς μιλάμε τόσο καιρό!!! Προσoχή και σιωπή... Ειναι επιστήμων!!!!) και την ακένωτη επαναληπτική πολυλογία (χωρίς όμως κάποιο επιχείρημα) τα ίδια ψεύδη, που βάφτισαν αλήθεια...
Δηλαδή:
Ότι δεν υπήρξαν τα εκατομμύρια ΘΥΜΑΤΑ των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων (για τα οποία η Ευρώπη τα κατεδίκασε).
Ότι δεν υπήρξαν τα γκούλαγκ, τα δημόσια ψυχιατρεία 'οπου οι υγιείς τρελλαινόντουσαν από την «άψογη» κομμουνιστική ιατρική.
Ότι τα τανκς του ερυθρού στρατού στην Βουδαπέστη, στην Πράγα, ο αποκλεισμός του Βερολίνου, η εισβολή στο Αφγανιστάν ήσαν επίσημοι προσκεκλημένοι, ευπρόσδεκτοι φίλοι σαν πυθωνικές αγκαλιές αγάπης.
Ότι τα άθαφτα θύματα εδώ στην Ελλλάδα, στις πηγάδες, το παιδομάζωμα, δεν υπήρξαν, ήταν η νοσηρή μας η φαντασία (η δικιά μας, των δολοφονηθέντων, του ΟΗΕ του Γ. Παπανδρέου, του Λαζαρίδη, του Τζεφρώνη, του Κύρκου... του Σταυρίδη… του Φαράκου...)
Ότι δεν απέτυχε παταγωδώς, οπου εφηρμόσθη το σταλινικό πείραμα του ανύπαρκτου σοσιαλισμού...
Όλα αυτά ήσαν, ειναι «ψέμμα» και έρχεται η «επιστήμη» του φωτός με το σφυρί και το δρεπάνι (το σφυρί για να μας σπάσει το κεφάλι και το δρεπάνι για να μας το πάρει) να μας πει τι?
Ότι ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός, όταν ήταν υπαρκτός είχε κρίση διότι έφταιγε ο καπιταλισμός, αλλά και τώρα που δεν υπάρχει ο «επιστημονικός σοσιαλισμός» πάλι ο καπιταλισμός φταίει, γιατί δεν υπάρχει σοσιαλισμός...
Και βέβαια φταίει ο καπιταλισμός «σύντροφοι» εν Βαλακνοταλιμπανία...
Πρωτίστως δε, για την παχυσαρκία.
Εν συνεχεία για την τραγική μείωση των προλεταρίων (δεν μιλάμε για τα κακομαθημένα παιδιά του Κολωνακίου ή των βορείων προαστείων, όσα τυχόν υπάρχουν που με τα ρόβερ αγωνίζονται για τα ιδεώδη του καλωσυνάτου Αλαβάνου της διαφορετικότητας ή το ΠΑΜΕ και ΕΛΑ και ΦΥΓΑΜΕ της Παπαρήγα)... Μιλάμε για τους κανονικούς προλετάριους που οι «σύντροφοι» βλέπουν να συρρικνώνονται.
Και επειδή λοιπόν η πρωτογενής μάζα, μειώνεται, ας είναι καλά οι μετανάστες, που θα αντικαταστήσουν τους προλετάριους που μας φύγανε!!
Αλήθεια, «σύντροφοι»... Όταν το κατεψυγμένο μυαλό, η ψυχωτική εμμονή στο δόγμα των ανθρώπων της επανάστασης που χάθηκε, δεν μπορεί, δεν θέλει να σκεφθεί, να εξηγήσει, να δεχθεί, να δει ΤΙΠΟΤΑ άλλο πλην του κορανίου κατά Λένιν, πως θα υπάρξουν σ αυτό το χώρο της καταψύξεως, που δεν δέχεται την αμφισβήτηση των προφητών τους (κι ας έχουν διαψευσθεί όλοι) επιστήμονες?
Κομμουνιστές στρατευμένοι Ναι. Κομμουνιστές υδραυλικοί Ναι. Κομμουνιστές Γιατροι Ναι. Κομμουνιστές Μηχανικοί Ναι.
Κομμουνιστές Επιστήμονες Ναι.
ΑΛΛΑ Επιστήμονες και Κομμουνιστές ΟΧΙ.
Η κομμουνιστική ιδιότης καταργεί, υποβαθμίζει, επιστρατεύει όποια άλλη ιδιότητα του κομμουνιστή και υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί την Κομμουνιστική ιδεολογία...

ΙΑΣΩΝ

Υ.Γ Έτος 2346.
Η Εργασία είναι εν γένει προαιρετική, τα πρώτα 12 χρόνια μετά τις σπουδές, που είναι όλες κοινές για όλους. Εκείνοι που επιλέγουν να εργάζονται, αποτελούν το στελεχειακό δυναμικό των κυβερνητών. Όλα εκτελούνται από ρομποτικές μηχανές. Απόμακροι πλανήτες έχουν αποικισθεί. Το πρόβλημα της διιατροφής έχει λυθεί από την βελτίωση των σπόρων και την υπερπαραγωγή. Δεν υπάρχουν πλούσιοι και πτωχοί, διότι το χρήμα έχει καταργηθεί και όλα έχουν «μηδενικό» κόστος. Αφού ο ορυκτός πλούτος του Γαλαξιακού συστήματος παρέχει όλες τις πρώτες ύλες. Το ηλιακό φως μετατρεπόμενο σε ενέργεια έχει λύσει το ενεργειακό πρόβλημα, και οι ρομποτικές μηχανές εργάζονται χωρίς αμοιβή. Ασθένειες δεν υπάρχουν πια, διότι προανιχνεύονται στο DNA και τα εν δυνάμει ζημιογόνα κύτταρα νεκρώνονται...
Η επιλογή των κυβερνητών γίνεται μεταξύ των εχόντων το υψηλότερο συντελεστή ευφυίας, μέσο του διαδικτύου από τους πολίτες του κόσμου.

Υπάρχει όμως σε όλο αυτό το σύστημα μόνο στον πλανήτη γη, στη χώρα που έχει την ισόβιο συμμετοχή στην παγκόσμια διακυβέρνηση των πολιτών του κόσμου, λόγω της Ελληνικής Γλώσσας που μιλούν όλες οι ρομποτικές μηχανές και είναι η επίσημη γλώσσα του Γαλαξιακού συτήματος, ένα ιδιότυπο μεταλλικό κτήριο με ένα σύμβολο πρωτόγονης εποχής (το σφυρί και το δρεπάνι) και ομάδα πολιτών, που επιμένουν να φορούν ερυθρές στολές με τα σύμβολα αυτά.
Πιστευουν, ότι οι ρομποτικές μηχανές καταπιέζονται και ότι πρέπει να ανατρέψουν το σύστημα για να «ζήσουν» αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

No comments: