Wednesday 26 November 2008

Και οι Τρείς ήταν... "Υπνωτισμένοι"

Τρεις φωνακλάδες βουλευτές που ο καθένας προσπαθούσε να "περάσει" τη δική του άποψη, αλλά πόρισμα δεν θα βγει...

Θα βγει αλλά θα είναι τρία ή τέσσερα ή πέντε... ανάλογα τα κέφια τους.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον Εφραίμ και τα "ανθρώπινα" δικαιώματα του για την άρνηση του να καταθέσει στη Βουλή.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έβλεπε παντού τις ευθύνες των υπουργών της Ν.Δ. ξεχνώντας τα του οίκου του, θαρρείς και όλοι οι "άγιοι" μεταφέρθηκαν στην οδό Χ. Τρικούπη.
Ο δε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πάρει το ρόλο του πολύ στα σοβαρά και νομίζει ότι είναι η υπερδύναμη της Ελληνικής κοινωνίας και αυτός θα "καθαρίσει" το τοπίο σε όλα τα ζητήματα.

Ο καυγάς για το αν οι βουλευτές της εξεταστικής έπρεπε να δουν το video του εκβιασμού, ή όχι κατέληξε σε αγριοφωνάρες από όλες τις πλευρές, ο δε Χαρδαβέλλας φανερά δυσαρεστημένος και για τις φωνές αλλά και για το γεγονός ότι είδαν το video, ούρλιαζε επειδή ούρλιαζαν οι καλεσμένοι του.

Γινόμαστε μάρτυρες αυτής της βρώμικης ιστορίας επειδή δύο ή τρεις ή τέσσερις ή πέντε αλητήριοι έκαναν χορό επάνω στις πλάτες των πολιτών και διότι οι φύλακες που έπρεπε να είχαν διασφαλίσει το θυσαυρό ήταν υπνωτισμένοι από το λιβάνι του διαόλου.

Ακόμα πιό άχρηστη όμως, είναι η δικαιοσύνη που αντί να συλλάβει μερικά καθάρματα, τους επιτρέπει να "λιβανίζουν" με χυδαιότητα και το κοινοβούλιο και τους πολίτες.

Για το κοινοβούλιο δεν χύνουμε δάκρυα διότι είναι άξιοι της τύχης τους.
Αντί να δείξουν ότι έχουν λίγη τσίπα, μας κάνουν μαθήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα του μεγαλοαπατεώνα Εφραίμ!!!

Κύριε βουλευτή συνήγορε του Εφραίμ... όποιο κι αν είναι το όνομα σου είσαι ένας ανάξιος άνθρωπος και θα έπρεπε να πας σπίτι σου και να κρυφτείς κάτω από το τραπέζι για να μη σε βλέπουν τα παιδιά σου και ντρέπονται για σένα!!!

4 comments:

GIORGOS said...

Πάντως δεν μπορώ να πω:
ο παππούλης με έχει κολλήσει στον τοίχο με την πραότητα και το χαμόγελο.Είναι πράγματι άνθρωπος του θεού,γεννημένος για το αγαθό.
Ακόμη και τις βρισιές του(αλιβάνιστοι,κτλ.)με καλοσύνη τις εκτόξευσε.
Οι κύριοι της ΝΔ δεν κρύβουν το θαυμασμό τους ή και τη ζήλεια τους γι' αυτόν(επειδή κάνει τη δουλειά τους καλύτερα απ' αυτούς,δηλ. το να λέει ψέματα).
Τι να πρωτοκαθαρίσει ο Χαρδαβέλλας;

info press said...

@@@ GIORGOS

Η πραότητα οφείλεται στο γεγονός ότι έχει στο χέρι κάποιους από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Τι τις ήθελαν τις επισκέψεις εκεί;

Anonymous said...

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

Καλό έ;

(Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

info press said...

@@@ anon

Έχεις μπερδευτεί.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, γι' αυτό άλωστε δεν έχει ουσιώδη δημοκρατία.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα χρήματα για να αγοράσεις κανάλι, αγοράζεις δημοσιογράφους και εν προκειμένω δεν μιλάμε για τον Χαρδαβέλλα.