Friday 11 September 2009

September 11th - Victims Names are Read Now

CNN LIVE

5 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ίσως η μεγαλύτερη φρίκη που γνώρισε,η ανθρωπότητα;; μετά τη ρίψη των δύο βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι της Ιαπωνίας το '40;;..λέω εγώ...μάυρη μέρα σήμερα...μάυρη κ άραχνη..όχι μόνο για την Αμερική...μήπως ξανά-λέω εγώ θα πρεπε αυτή,η μέρα να μας κάνει να σκεφτούμε,πιό σοβαρά και να φοβόμαστε,ίσως για το τι έχουμε ακόμη,να δούμε στο άμεσο μέλλον;;(σε παγκόσμιο επίπεδο μιλάω πάντα έτσι;;)....μήπως λέω μήπως;;;;....χαιρετώ παιδιά...

info press said...

@@@ Αθανασία



Τους βάζεις δύσκολα Αθανασία μου.

Όταν σκότωνε η 17 Νοέμβρη, γίνονταν ήρωες τότε στην Ελλάδα.

Αφαίρεσαν ζωές αθώων ανθρώπων δίχως λόγο και ακόμα δίνουν συνεντεύξεις.

GIORGOS said...

Αν και το έχω ξαναπεί μάλλον,υπενθυμίζω ότι την εποχή εκείνη δούλευα σε δημόσια υπηρεσία και άκουσα τους "πολιτισμένους" να αποκαλούν τους εγκληματίες αυτούς "ήρωες",μπροστά μάλιστα στα μικρά παιδιά τους τα οποία μάταια προσπαθούσαν να αντιληφθούν τη σοφία των γονιών τους.
Τι ψάχνεις να βρεις Αθανασία μου;

info press said...

@@@ GIORGOS



Το ότι συνεχίζουν να δίνουν συνεντεύξεις για να μας μεταδώσουν τη "σοφία" τους είναι εξωφρενικό και ίσως αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζεται η τρομοκρατία και έχουν θράσσος να δημοσιεύουν προκυρήξεις.

Το δε ύφος των δημοσιογράφων στις συνεντεύξεις είναι θανατηφόρο Γιώργο.

Αθανασία said...

Καλησπέρα παιδιά...(Γιώργο μας)... ε,εμ ψάχνω τους ψύλλους στ άχυρα' ε;...ε,ναί..ίσως...αλλά εγώ ακόμη πιστέυω ότι θα πρέπει,να μας προβληματίζουν πάααρα πολύ αυτά που βλέπουμε να γίνονται,γενικώς.. να μας προβληματίζουν σχετικά με μας τους ίδιους,με μας σα κοινωνικό σύνολο...με το κατά πόσο φταίμε που ο κόσμος μας, έχει γίνει τόοοσο σκ...τά,με το που πάμε ως ανθρώπινο είδος,που θα καταλήξουν οι γενιές που έρχονται,τι θα δούν ακόμη με τα ματάκια τους αυτά τα άμοιρα τα παιδάκια που θα έρθουν..κι εμείς μαζί τους για όσο θα ζούμε...σχετικά με την ευθύνη που κουβαλάμε και που θα την κουβαλάμε κι ως τον τάφο μας,εμείς οι παλαιότερες γενιές για το χάλι,στο οποίο ζούμε ή έχουμε καταντήσει να ζούμε πλέον...(και μη μου πει κανείς ότι δε φέρουμε,καμία ευθύνη εμείς για το σκ...τόκοσμο στο οποίο ζούμε),γιατί θα σκάσω στα γέλια...επειδή φέρουμε ευθύνη και τεράστια οκ;;...και ούυυυφ! χίλια δύο άλλα που πρέπει να μας προβληματίζουν και επιτέλους,ας πάψουμε πιά να κρυβόμαστε,πίσω από το γμμένο το δάκτυλό,μας και να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε τη κατάσταση οκ;;....ας πάψουμε να το κάνουμε αυτό..δε μας παίρνει άλλο πιά.....έχει φτάσει εκεί που δε πάει άλλο πιά..ας ανοίξουμε επιτέλους τα γμμένα,τα μάτια μας.. και ας κάνουμε κάτι να σταματήσει αυτό το χάλι στο οποίο ζούμε..στο χέρι μας είναι....μπορούμε....αλλά δε θέλουμε ίσως;;.....καλησπέρες..