Tuesday 29 September 2009

Μυρτώ Παντέλογλου - Δεν Έχω Καμμία Σχέση

Δεν έχω καμμία σχέση με την τρομοκρατία, λέει η Μυρτώ Παντέλογλου.

Ισχυρίζεται ότι έχει μόνο ερωτική σχέση με τον Εμμανουήλ Γιόσπα.


Επειδή η Μυρτώ σπουδάζει στην Βρετανία, το θέμα της, λογικά πρέπει να είναι λιγότερο περίπλοκο.

Και αν η ίδια, δεν έχει τα εισητήρια που πήγαινε και ερχόταν στο Λονδίνο, οι κινήσεις της μπορούν να διαπιστωθούν ανεξάρτητα από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εάν όταν έσκαγαν οι βόμβες που ισχυρίζεται η αστυνομία δεν ήταν στην Ελλάδα, γιατί κρατήθηκε και γιατί απολογείται για τόσα πολλά αδικήματα;

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασκευάζονταν στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.

Γιατί δεν έχει γίνει έρευνα εκεί;

Η αστυνομία πιπιλάει το άσυλο και πάλι, οι υπόλοιποι φιλολογούν με παρόμοιες σαχλαμάρες, ενώ ο νόμος είναι σαφής και μπορούν να γίνουν έρευνες, που έπρεπε να είχαν γίνει πριν απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Μέσα οι Τρεις και Έξω η Κοπέλα
Αντιγόνη Χελιώτη - Σύλληψη για Τρομοκρατία
Αντιγόνη Χελιώτη - Ένα Αποτύπωμα σε Κηροπήγιο
Αντιγόνη Χελιώτη - Το Αποτύπωμα το Χάσανε

6 comments:

katia said...

info press μήπως να την αποζημιώσουμε κιόλας αν κρατείται και απολογείται χωρίς να έχει ανάμειξη....έχει ανάμειξη εφόσον εμπλέκεται συναισθηματικά με κάποιον απ' αυτούς. Και αυτό σημαίνει ότι σου κάνουν πολύωρες ανακρίσεις και αν δεν έχουν αποδείξεις για να σε κατηγορήσουν, σε αφήνουν ελεύθερο.
Οκ! δεν είναι η καλύτερη αστυνομία που έχουμε, αλλά με το να την αμφισβητούμε συνέχεια το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να την κάνουμε πιο άχρηστη απ' ότι είναι...Άλλωστε του ΠΑΣΟΚ η Αστυνομία είναι ...τι περιμένεις να αλλάξει με πρωθυπουργό τον Παπανδρέου?

Anonymous said...

Φαίδρα, οτι και να κανει η κυβερνηση που υποστηριζεις δε θα ξαναβγει οπως φαινεται...Κανε υπομονη, θα ερθει παλι σιγουρα ο χρονος που θα γινετε "εξουσια" και θα συνεχισετε ο, τι κλοπη, ρουσφετι και μιζα αφησατε στη μεση..Ας φαει λιγο και ο Γιώργος με τα κορακια του τωρα!Οσο για τους 20χρονους "τρομακρατες" που κατασκευασε η τοσο "αδικημενη" και "πολυταλανισμενη" ΕΛΑΣ, δεν ξερεις τι λες...!

Φιλια
Κωστας

katia said...

....δεν υποστηρίζω την κυβέρνηση και λίγο μ'ενδιαφέρει τι νομίζεις, αγαπητέ Κώστα.
Στην ελπίδα σου να με αποστομώσεις, το μόνο που έχω να πω είναι ότι καλύτερα να σκεφτείς τις μίζες, τα ρουσφέτια, και τα σκάνδαλα του Αμερικανόφιλου πατέρα Παπανδρέου και τον γιο του που επίσης κοροιδεύει τον κόσμο...
Κανένας πολιτικός δεν είναι καλύτερος από τον άλλον. Ο Καραμανλής ηταν απλώς τσιγγούνης με τους ψηφοφόρους του, σε αντίθεση με τον Ανδρέα που μοιραζόταν την πίτα του με τα επίσης λαμόγια της παράταξής του, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμού και πρόσχαιρης ευτυχίας, χαλαρώνοντας όμως τις αξίες και τα ήθη κάνοντας έτσι τον κόσμο να συγχωρεί τις αμαρτίες του.
Όσο για την αστυνομία και τις αποτυχίες της θεωρώ την εξέλιξή της αναμενόμενη, αφού κανένας εργαζόμενος δεν αποδίδει σε αφεντικό που το αποδοκιμάζει, τον βρίζει και τον κακοπληρώνει.
Και ακόμα κατασκευασμένη να θεωρείς τη σύλληψη των 20χρονων, είμαι σίγουρη ότι είναι, γιατί η Αστυνομία όπως και η υπόλοιπη δημόσια διοίκηση ανήκει στο ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε 20 χρόνια(βλ.παραπάνω πίτα)και κάνουν το παν για να πάρουν τις εκλογές, και θα τις πάρουν!Δεν θα πρέπει να είσαι επιθετικός γιατί σε 4 ημέρες το κόμμα σου θα κυβερνά, και εγώ θα γελάω με τον κόσμο που έχει ακόμα την παραμικρή ελπίδα για την Ελλάδα!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Δυστυχώς η Ελληνική Αστυνομία είναι χαζή και αποτελείται από υψηλά ιστάμενους οι οποίοι είναι πολιτικάντηδες και για αυτό δεν έχει τον σεβασμό των πολιτών.

Όταν δεν μπορεί να σκεφτεί απλά και λογικά, τότε δεν είναι άξια αστυνομία αλλά υποχείριο των πολιτικών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας να πάρει κατάθεση από τον εκπρόσωπο τους για την παρακολούθηση.

Τολμάει ο Εισαγγελέας; Μάλλον όχι.

Αφού λοιπόν φτάσουν όλα αυτά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Ελληνικό κράτος θα πληρώσει αποζημίωση διότι οι αστυνομικοί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Η Ελλάδα ξευτιλίζεται ιδιαίτερα συχνά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τους δικαστές της και την αστυνομία της.

Απλά πράγματα, αντί να πάρουν τα χαρτιά από το αεροδρόμιο, χάνουν ώρες εργασίας σε ανούσιες αηδίες, διότι είναι πολιτικά επίκαιρο.

Όταν έρθει η ώρα θα κρίνουμε και τον Παπανδρέου Φαίδρα, δεν έχουμε ανοχή για κανέναν.

info press said...

@@@ anon



Μάλλον τα μπέρδεψες φίλε Κώστα, η Φαίδρα ψηφίζει τον κανένα.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Μας ενδιαφέρει περισσότερο η πάταξη της διαφθοράς παρά η οικονομική τσιγγουνιά του Καραμανλή.

Το ηθικό πλεονέκτημα που είχε το έχασε από τον Εφραίμ και αυτούς που είπε ο Ζαγορίτης προχθές να καταψηφίσουν οι οπαδοί της Ν.Δ.

Ο Καραμανλής είχε σηκώσει πολύ ψηλά το θέμα της διαφθοράς, αλλά η κυβέρνηση του έκατσε πάνω στη διαφθορά του ΠΑΣΟΚ.

Κανένας δεν πήγε φυλακή και ο Εφραίμ νόμιμος αλλά τα παιδιά του Καραβέλα που ήταν ανήλικα τότε ήταν συνεργοί.