Friday 18 September 2009

Τα Μωρά Πέφτουν από τα Μπαλκόνια σαν Καρφίτσες

Το ένα παιδάκι 4 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι διότι πίστευε ότι υπήρχε το τζάμι.

Παράνομο το τζάμι αλλά τι πειράζει;

Συν η πλημμελής φύλαξη...

Το άλλο παιδάκι τριών ετών και έπαιζε με το πιο μεγάλο αδελφάκι του...

Πλημμελής φύλαξη δύο παιδιών...



Ένα 11χρονο έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε στη Θήβα.

Οι ανίκανοι και ηλίθιοι γονείς περιμένουν τον Παπαδάκη να τους δείξει πως να προφυλάξουν τα μωρά τους...

6 comments:

katia said...

...καλημέρα info press. Tην κουβέντα που είχαμε χτες.
Ξέρεις πόσες φορές έχω σώσει παιδάκια από ενδεχόμενο θάνατο ή τα έχω μαλώσει όταν κρεμιούνται στα μπλακόνια στη γειτονιά μου και βγαίνουν οι βαθιά νυχτωμένοι γονείς τους και με αγριοκοιτάνε με ύφος "άσε ήσυχο το παιδί μου...είναι κτήμα μου....το ξεγέννησα με πόνους και βάσανα και τώρα μου χρωστάει να κάνει αυτό που θέλω εγώ..." ή έχουν την εντύπωση ότι όταν τους αστράφτουν μια στα μούτρα με την τεράστια παλάμη τους μπροστά μου/μας δεν έχω/ουμε δικαίωμα να μιλήσω/ουμε γιατί το παιδί της ανήκει. Μέχρι και την Πρόνοια μπορώ να καλέσω αλλά τη σώζει ότι ζει στην Ελλάδα και οι ίδιοι κοινωνικοί λειτουργοί θα μου πουν "μα, είναι παιδί της...για μια σφαλιάρα? που ζείτε?"
Οι συγκεκριμένοι γονείς αν τιμωρηθούν με ποινή για την αμέλειά τους και δεν τους λυπηθούν γιατί τα δικαστήρια το θεωρούν και ταυτόχρονη τιμωρία των παιδιών τους, θα ξανακάνουν παιδί για να πείσουν τον εαυτό τους ότι ...μπορούν. Για τέτοια αγνά μητρικά και πατρικά συναισθήματα μιλάμε τώρα!

GIORGOS said...

Ναι σε όλα Φαίδρα,και δυστυχώς αυτές τις αντιλήψεις τις προσυπογράφει πρώτη απ' όλους η εκκλησία.
(θα με ακούσει ο μπουλούκος Άδωνις και θα ωρύεται ότι έχω εμμονές με το θέμα).
Χριστιανός της εκκλησίας δεν είμαι,αλλά πιστεύω ότι ο Χριστός είχε σεβασμό για τις γυναίκες.
Ο οποίος στη συνέχεια παρερμηνεύθηκε.
Όταν βλέπω ειδικά γυναίκες να υμνούν και να δοξάζουν τον εξευτελισμό τους,οπλίζομαι με γερές δόσεις γιαουρτιών.

katia said...

...καλά το ότι η εκκλησία έχει τρελάνει τον κόσμο αυτό είναι γεγονός. Γιατί όλα αυτά που εννοείται ότι μας διδάσκουν δεν έχουν να κάνουν με τη διδασκαλία του Χριστού που σύμφωνα με αυτή ευτυχία είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου με το πετσί σου, τη προσωπικότητα σου όπου κι αν ανήκεις, ότι κι αν είσαι, όπως κι αν είσαι και να αγαπάς χωρίς να κρίνεις και να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου.
Γενικώς πάντα ήμουν της άποψης ότι οι άνθρωποι και ειδικά αυτοί με αξιώματα π.χ. παπάδες πρέπει να είναι λιγότερο ακραίοι στο πέρασμα των χρόνων με αξίες π.χ. τύπου "ομοφυλοφιλος=αμαρτωλός" "γυναίκα=αναπαραγωγική μηχανή,αλλιώς=άχρηστη" ειδικά όταν πρώτοι και καλύτεροι το αντιστρέφουν και γίνονται ρόμπες.
Βλέπε, σκάνδαλα με gay παπάδες, παιδόφιλους/παιδεραστές, κι άλλα εξίσου ροζ.Ο άνθρωπος αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων, και η εκκλησία δεν μπορεί να εμμένει στις ίδιες προκαταλήψεις, στερεότυπα, ταμπού
Το μόνο που έχει πετύχει είναι η αλόγιστη τεκνοποίηση (αφού είναι θέλημα θεού και η αντισύλληψη αμαρτία)με αποτέλεσμα αυτό το μπάχαλο που βλέπεις, τη μοναξιά, την εγκατάλειψη, τη φτώχεια, την πείνα.(Βλ.Αφρική)
Όσο για τις γυναίκες που λες, η κατάντια τους και ο εξευτελισμός τους είναι δικαιολογημένος γιατί η γυναίκα ανά τα χρόνια ήταν μόνο σκεύος ηδονής, αναπαραγωγής, και δούλα...Η πολύ καταπίεση πάντα στα αντίθετα αποτελέσματα οδηγεί όποιοι κι αν είναι οι δέκτες της.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Πολύ σωστά τα λες και αυτός είναι ο λόγος που κακοποιούνται 6-7 χιλιάδες παιδά κάτω των 5 ετών.

Και οι δύο γονείς είναι υπεύθυνοι για την κακοποίηση.

Οι άνθρωποι της Πρόνοιας είναι για τον εαυτούλη τους όπως όλο το Δημόσιο.

Κάποιος μεγάλος νομικός της Ελλάδας, που τώρα έχει πεθάνει είχε ένα απέραντο μίσος στους Κοινωνικούς Λειτουργούς, επειδή στο παρελθόν βοηθούσαν στην πώληση των παιδιών.

Την καλημέρα μας Φαίδρα.

info press said...

@@@ GIORGOS



Άσε τον Άδωνι να λέει Γιώργο, οι εκκλησίες ανά τον κόσμο έχουν κάνει τις λαδιές τους, ανάλογα με την εξουσία και την δύναμη που έχουν.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Οι παιδεραστές παπάδες είναι πολλοί.

Στην Αμερική οι Καθολικοί πληρώνουν τα θύματα αλλά στην Ελλάδα τα κουκουλώνουν.

Καμία θρησκεία δεν σέβεται τις γυναίκες και οι χειρότεροι από όλους είναι οι Ισλαμιστές που κυβερνάνε με τον φόβο.

Η εκκλησία της Ελλάδας κυβερνάει με το χρήμα της και κανείς δεν αντιμιλάει.