Monday 21 September 2009

Κώστας Καραμανλής - Όταν Πεθαίνει ένα Παιδί...

Για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ο λόγος...

Ο κ. Καραμανλής είπε "όταν πεθαίνει ένα παιδί..."

Όταν δολοφονείται ένα παιδί... από ένα όργανο του κράτους... κ. Καραμανλή...

10 comments:

GIORGOS said...

Ναι αλήθεια,γιατι κύριε Καραμανλή φοβάστε τις λέξεις;
Τόσο πολύ έγνοια πια μη σας κακιώσουν οι φίλοι του Κορκονέα;

katia said...

....βολεμένος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Κορκονέας, giorgo αν θέλεις να μάθεις. Τώρα γιατί ο ανώτερός του στο τμήμα του δεν κίνησε διαδικασία να μείνει εκτός υπηρεσίας, σκέψου το μόνος σου..Στην καλύτερη περίπτωση ήταν και αυτός βολεμένος του ΠΑΣΟΚ και δεν θάβουμε συνάδελφο από αλληλεγγύη και φυσικά να μην γίνουμε κακοί....στην χειρότερη περίπτωση βολεμένος της ΝΔ που δεν μίλησε για ευνόητους λόγους...Κανένας καινούργιος πρωθυπουργός δεν αλλάζει την νοοτροπία που έχει υιοθετήσει ο έλληνας..του τεμπελοχανά που τα θέλει όλα έτοιμα..και μη μου πείτε ότι οι πολιτικοί μόνο διαφθείρουν τον λαό και ο λαός δεν θέλει...όταν σε προσεγγίζουν για τη ψήφο και σου υπόσχονται δουλειά μπορείς να πεις και όχι και να μην γίνεις δέσμιος κανενός...Άντε όλοι τραβάτε με κι ας κλαίω!Κανέναν τους δεν θα ψηφίσω!

info press said...

@@@ GIORGOS



Οι φίλοι του Κορκονέα είναι μπάτσοι Γιώργο και θα έχανε ψήφους αν έλεγε την λέξη δολοφονία.

Και επειδή τα θύματα αφήνονται στη τύχη τους για να καλοπερνάνε οι δολοφόνοι με συντροφιά τους παπάδες, έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε ότι αν δεν τα έσπαγαν τα παιδιά, το κάθαρμα ίσως να ήταν και αυτός με τους παπαροκάδες.

Την καλημέρα μας Γιώργο.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Ο ανώτερος του Κορκονέα είναι ΝΔ.

Όμως αυτό είναι το λάθος Φαίδρα, το ότι αυτοί οι βολεμένοι από όποιο κόμμα και αν προέρχονται είναι ακατάλληλοι.

Ο Κορκονέας ήταν έτοιμος για χωρισμό από την γυναίκα του και το ξέρουν όλοι οι φίλοι του αστυνομικοί είτε είναι ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ, επειδή έγιναν χοντρά επισόδεια μεταξύ τους.

Τα νεύρα του Κορκονέα με την γυναίκα του τα πλήρωσε ο Αλέξης με την ζωούλα του.

Την καλημέρα μας Φαίδρα.

katia said...

....ναι info press γιατί κανένας κατάλληλος δεν δέχεται να μπει σε δουλειά με βουλευτικό μέσο. Κι αν το αποδεχτούμε αυτό μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το μεγαλύτερο μέρος της δημόσιας διοίκησης είναι ακατάλληλο και άχρηστο. Δεν σου κάνει εντύπωση όμως το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν? τις περισσότερες φορές είναι άχρηστοι και ακατάλληλοι...λες όμως με το πέρασμα των χρόνων να μη μαθαίνουν? παρόλα αυτά έχουν φτιάξει το δικό τους σύστημα...
Υπάρχει μια μυστική συναλλαγή με τον βουλευτή που τους υπόσχεται τη δουλειά. Εσύ μου δίνεις τη ψήφο, εγώ σου δίνω τη θέση. Ο πονηρός πολίτης όμως τη ψήφο τη πουλάει πιο ακριβά. Έτσι όταν κατοχυρώνει τη θέση, κάνει όσο λιγότερη δουλειά μπορεί τη μέρα έτσι ώστε να αποσβέσει και να ισορροπήσει τη ψήφο. (λόγια δημ.υπαλλήλου-φίλης μου)
Επειδή στην προσπάθειά μου να φανώ αντικειμενική, μάλλον έδειξα πως κλείνω προς τους πολιτικούς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιστεύω στη δύναμη που έχουμε εμείς με τη ψήφο και χωρίς αυτή, αλλά αηδιάζω όταν την εξαντλούμε στην κουτοπονηριά και απατεωνιά χρησιμοποιώντας και εμείς ανάλογα τους βουλευτές όταν μας έχουν ανάγκη.π.χ.οικοδόμος πιέζει βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ότι αν δεν τον βάλει σε κάποιο γραφείο, το μακρύ του σόι δεν θα τον ψηφίσει..
Ο ανώτερος του κορκονέα ήταν Ν.Δ. αλλά για φαντάσου σε αυτόν τον δίκαιο κόσμο που ζεις αν πατήσεις το "reward" πριν γίνει η δολοφονία του μικρού αν προσπαθούσε να τον ξηλώσει αντίθετου κόμματος συνάδελφο πως όλα αυτά τα οικογενειακά του προβλήματα θα λειτουργούσαν διαφορετικά? ίσως έκαναν απεργία οι αστυνομικοί, συνδικαλιστές να τον υπερασπίζονται και εμείς οι ίδιοι να μιλούσαμε διαφορετικά... εκτός αυτού κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι και οι δύο ήταν απλά άχρηστοι βολεμένοι απ' τα 2 διαφορετικά κόμματα.
Είμαστε τρελοί για δέσιμο...όσο ανήθικους όμως και εκβιαστές θεωρώ τους πολιτικούς άλλο τόσο θεωρώ και τους κατοίκους αυτής της χώρας.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Οι ακατάλληλοι είναι σε ακατάλληλες θέσεις.

Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται τέτοιο μακελειό για να μπουν στο Δημόσιο.

Παλαιότερα σε μία επίσκεψη μας στην Ελλάδα είχαμε μιά διαφορά με δημόσια υπηρεσία.

Όταν υποδείξαμε τον εύκολο τρόπο για να επιλυθεί το πρόβλημα, ο υπάλληλος είπε: Αν γίνει αυτό που λες, εμείς πως θα δικαιολογήσουμε τόσες καρέκλες εδώ;

Μαθαίνουν Φαίδρα αλλά αυτό μειώνει τις θέσεις εργασίας.

Αν ο Παπανδρέου έβαζε στα ψηφοδέλτια του άνθρωπο που εμείς γνωρίζουμε πως έπαιρνε μισθό ενώ δεν δούλευε θα λέγαμε το όνομα του δημόσια.

Η δε Ν.Δ., γνωρίζει τι έγινε και δεν τον έστειλε στον Εισαγγελέα και δεν κατάθεσε αγωγή για να πάρει τα χρήματα πίσω.

katia said...

κάπου σ' έχασα στο τέλος. πια λεφτά? και ποια εισαγγελία?
εμένα το θέμα του κορκονέα που κακώς χρησιμοποίησε ο καραμανλής στο debate που δεν είδα, έχει ως εξής: αστυνομικός με προβλήματα ελέγχου θυμού, οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, μικροοαστός σαν όλους μας, βολεύεται όπως οι περισσότεροι πολίτες αυτού του τόπου με τη βοήθεια βουλευτή του κόμματός του + ελλειπής εκπαίδευση+αδιάφορος ή ανάξιος ή βολεμένος επίσης διοικητής ή όλα αυτά μαζί+ανύπαρκτο σχέδιο δράσης, προγραμματισμός, οργάνωση τμήματος=κάποιος αθώος την πληρώνει.
Αν αυτή την εξίσωση την κάνετε σε οποιαδήποτε άλλο τομέα εκτός του αστυνομικού τομέα που υποβόσκει και ένα έμφυτο να πω?κληρονομικό? να πω?ζόρι θα δεις ότι πάντα σε ένα ανοργάνωτο κράτος σαν το δικό μας (να χαρώ εγώ)κάποιος αθώος την πληρώνει..
Διπλωμαοδήγησης+υπουργείο+δημ.υπάλληλος+βαριέμαι να διαβάσω σήματα+βαριέται να δουλέψει+λάδωμα=
κάποιος αθώος την πληρώνει...
γιατί οι έλληνες δεν βγαίνουν με τα πλακάτ στους δρόμους, να αντιδράσουν για τους υπαλλήλους του υπουργείου μεταφορών που μας στέλνουν στον τάφο κι αν όχι στην αναπηρική καρέκλα με γοργούς ρυθμούς?Ξεπουλημένοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί που δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, που έχει να κάνει με την ασφάλειά μας στο δρόμο, και επιπλέον βγάζουν μαύρο χρήμα....γιατί κανείς δεν μιλάει άραγε?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Η κατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο είναι ρεμούλα, κλεψιά και ανεπάσρκεια, διότι το πελατειακό κράτος δεν επιτρέπει την απόλυση τους.

Ο Έλληνας διαδηλώνει για κάτι άδικο που συμβαίνει στο εξωτερικό αλλά όχι για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα διότι κάθε σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα δημόσιο υπάλληλο.

Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα αλλά δεν τους διώχνει κανείς, διότι στα συμβούλια είναι υπάλληλοι και αυτοί είναι υπεράνω όλων.

Όσο για αυτό που είπαμε έχει ως εξής.

Επί ΠΑΣΟΚ, υπήρχε ένας συνδικαλιστής που πήρε μετάθεση σε κάποιο υπουργείο.

Αυτός ο τύπος διόρισε και το παιδί του εκεί.

Όταν το παιδί πήγε να σπουδάσει εκτός Αθηνών, ο πατέρας συνέχισε να κχυπάει την κάρτα για να παίρνει τον μισθό ο νεαρός.

Η υπόθεση αυτή είναι ευρέως γνωστή στους πρώην ανώτατους κύκλους του ΠΑΣΟΚ.

Κάπου έφτασε και στα αυτιά του Γιώργου ο οποίος δεν τον έβαλε υποψήφιο αντίθετα με τον Σημίτη που τον είχε αλλά έχασε και ευτυχώς το τομάρι δεν μπήκε στην Βουλή.

Η κυβέρνηση που έκανε έρευνα σε όλα τα υπουργεία γνωρίζει για την υπεξαίρεση.

Ο Καραμανλής έδιωξε τότε τον Τσιτουρίδη για μικρότερο ζήτημα αλλά δεν έγινε δίωξη στον ΠΑΣΟΚο.

Αυτό γίνεται πάντοτε για να μην κινούνται οι νόμιμες διαδικασίες κατά των αντιπάλων και έτσι την γλιτώνουν όλα τα καθάρματα που υπαιξερούν χρήματα.

Το θέμα έχει παραγραφεί τώρα, αλλά αν ο Γιώργος χρησιμοποιήσει τον πρώην συνδικαλιστή σε κάποια θέση, θα πούμε το όνομα του.

Από τον κάθε πατέρα στο κάθε γιο η διαφθορά κάνει τον κύκλο της Φαίδρα και έτσι έχουν μάθει όλοι στην ατιμωρησία και λένε εις υγείαν στα κορόϊδα.

katia said...

....να σου πω εγώ τι ξέρω! μπαμπάς φίλης μου επί ΠΑΣΟΚ και ψηφοφόρος του είχε βγάλει σύνταξη αναπηρίας (ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος...μέχρι και ξανθιά ερωμένη είχε) και παράνομα χωρίς άδεια είχε ανοίξει πρακτορείο προπο.Ήδη είχα σταματήσει να πιστεύω σε κόμματα και ανέμενα καρτερικά την κατρακύλα, όταν τη χαρακτηριστική βολή μου την έδωσε ο Τσοχατζόπουλος με το γάμο του στο Παρίσι. Τι να σου πω! ξέρω γω ...κάπως μου χτύπησε αυτός ο γάμος..ίσως γιατί ήταν πολύ βλάχοι και οι δύο και δεν ταίριαζαν με το περιβάλλον...? ίσως γιατί σηματοδοτούσε μια εποχή που ερχόταν που όλα τα χαμηλά στρώματα θα επιδίδονταν στην απόκτηση μαύρου χρήματος με ποικίλους τρόπους μόνο και μόνο για να αποκτήσουν αγαθά και να νοιώσουν "αγγελοπούλες/οι"? ήταν κάπως προκλητικός κατά τη γνώμη μου..
Μετά στο δημαρχείο της πόλης μου επί Νεοδημοκράτη δημάρχου,επί ΠΑΣΟΚ όμως κυβέρνηση η παιδική μου φίλη που ανήκει στην Ν.Δ. παλεύει να νομιμοποιηθεί μετά από δεν ξέρω και εγώ πόσες ανανεώσεις στη σύμβασή της, ενώ μονιμοποιούν 2 κοπέλες στην ίδια φάση με εκείνην που ανήκαν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ με τη δικαιολογία κατοχής πτυχίου (ποιο ΑΣΕΠ?)αλλά η πραγματικότητα ήταν ότι οι οικογένειές τους ήταν πιο πολυπληθείς... Πως σου φαίνεται αυτό?Και μετά από όλα αυτά μου λένε εμένα για δημοκρατία, συνταγματικό δικαίωμα και μ....... τούμπανα!Η όλη υπόθεση είναι σαν διαγωνισμός καλλιστείων του ΑΝΤ1, σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι χωρίς suspense..Συγνώμη αν είμαι ισοπεδωτική, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι είανι λιγότερο ωμοί και αρνητικοί από εμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...ήμουν κοντά σε πολιτικό στέλεχος πριν πολλά χρόνια και έχω δει όλες τις πλευρές των κομμάτων απ' την καλή και την ανάποδη!
καλημέρα info press!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Πολύ καλά τα λες, δεν είναι ωμά, η καθημερινή πραγματικότητα είναι ωμή και σε ευχαριστούμε για τις σκέψεις σου.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως με τόσα χαρτιά που ζητάνε οι υπηρεσίες, καταφέρνουν και παίρνουν συντάξεις αναπηρίας.

Οι Δημόσιοι υπάλληλοι βγάζουν χοντρά χρήματα για να σφραγίζουν δίχως καμμία ερώτηση.

Μεγάλη κατάντια Φαίδρα.