Monday 21 September 2009

Michael Jackson - Speaks About his Family

Tito is boring, Randy is the laughing stock, Jackie is stubborn and argumentative, Marlon is an ugly copycat, Jermaine is a womaniser, Janet is a tomboy, La Toya is nice and nasty.



He also said that his mother has disappointed him and about his dad he said "I would suffer if I had to spend a whole day with him".

Michael Jackson Posts and Michael Jackson Videos

Ο Tito είναι βαρετός, ο Randy είναι περίγελος, ο Jackie είναι πεισματάρης και λογομαχεί, ο Marlon είναι άσχημος μιμιτής, ο Jermaine είναι γυναικάς, η Janet είναι αγοροκόριτσο, η La Toya είναι καλή και κακοήθης.



Είπε επίσης ότι η μαμά του τον απαγοήτευσε και για τον πατέρα του είπε ότι θα υπέφερε αν περνούσε μιά ολόκληρη ημέρα μαζί του.

2 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...καλέεε;;πότε τα πε αυτά ο Μάικλ;;πολλές φορές έχετε πεί,ότι φοβόταν πολύ να μιλάει για τα χάλια,της οικογένειάς του δημόσια..και κυρίως για το μλκα το πατέρα του... κ τώρα....περίεργο..πάντως είχε πολύ δίκιο..σε ότι είπε...και...ο 'κόσμος το χε τούμπανο,κι ο Μάικλ κρυφό καμάρι' είμαι σίγουρη ότι θα γελούσε κι εκείνος πολύ θα ξεκαρδιζόταν ίσως αν διάβαζε αυτή τη παράφρασμένη μου παροιμία! ως γνωστόν ο Μάικλ ήταν πολύ γελαστό παιδί κι αστειευόταν πολύ...ε,όλη η υφήλιος ήξερε για το τι τέρατα,ήταν οι άνθρωποι της οικογενείας του..κοινώς το σόι του οπότε κ να μη το λεγε...Υσ-παιδιά δοκίμασα το κωδικό αλλά μου τον απέρριψε κι αυτόν...έτσι ακαδημαικά το λέω αυτό ε;;;...πληροφοριακά....χαιρετώ....

info press said...

@@@ Φαίδρα



Το πότε τα είπε Αθανασία δεν είναι γνωστό, αλλά η φωνή ακούγεται πρόσφατη Αθανασία.

Τον κωδικό πρέπει να τον βάλεις σε κουτάκι HTML.

Την καλημέρα μας.