Saturday, 12 September 2009

Ο Πατέρας Φονιάς Ελεύθερος μετά από 7 Χρόνια

Η διεφθαρμένη Δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο ένα πατέρα φονιά μόλις μετά από 7 χρόνια.
Η ζωή του 12χρονου κοριτσιού που το σκότωσε με 17 μαχαιριές, άξιζε μόνο 7 χρόνια φυλακής.

Οι Δικαστές παρέδωσαν αυτόν τον άγριο δολοφόνο στους Παπαροκάδες...

Δικαστές και Παπάδες... ούνα φάτσα ούνα ράτσα, διεφθαρμένοι και οι δύο...

Φτου σου Ελλάδα... είσαι ξευτίλα... δεν έχεις τσίπα...

Διαβάστε όλη την ιστορία στην Espresso

6 comments:

GIORGOS said...

Την υπόθεση δεν τη γνωρίζω,έφριξα αρκετά με τα λίγα που διάβασα.

Απλά αναρωτιέμαι οι σεβαστοί και μοντέρνοι ιερείς στην αγκαλιά των οποίων αναζήτησε καταφύγιο τι τον συμβούλευσαν να πράξει.

Ήξεραν με τους στίχους τους να περνάνε μπαμπούλες και τρομοκρατίες για όποιον δεν ήταν ορθόδοξος.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα,τι στάση τηρούν;

info press said...

@@@ GIORGOSΤη στάση που τηρούν πάντα, Γιώργο, κουκουλώνουν.

Η φρίκη είναι με τους δικαστές που αν ήταν δικό τους παιδί θα του έρριχναν τρεις ισόβια και δεν θα έβγαινε ποτέ από το μπουντρούμι.

Ας είναι καλά ο υπουργός Δένδιας που θα δίνει ισόβια σε ένα παιδί που σπάει ένα μαγαζί -και σαφώς κακώς το σπάει- και τολμάμε να πούμε ότι αυτός τους οπλίζει το χέρι, με τις αηδιαστικές αποφάσεις των δικαστικών του.

Νόμος και τάξη για ποιόν;

Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι η επιθεώρηση δικαστιρίων εκεί στον Άρειο Πάγο τους χαζεύει και ο υπουργός που τους διορίζει χτενίζεται.

Έχουμε ανατριχιάσει σκέφτοντας την μάνα του παιδιού.

Φαίδρα said...

....αυτό μόνο σας κάνει εντύπωση?το γεγονός ότι η απόκτηση παιδιού είναι ένα τόσο επιπόλαιο γεγονός δεν σας εκπλήσσει?Αυτή η εμμονή όλων να γίνουν γονείς (κουτσοί, στραβοί, (μεταφορικά) με σοβαρά ψυχολογικά/ψυχιατρικά και άλλα θέματα υγείας)δεν σας κάνει να θέλετε να τραβήξετε τα μαλλιά σας? Επειδή έχουμε όλοι αυτή την ικανότητα να γεννάμε.....άιντε γεμίσαμε τον κόσμο με προβληματικούς ανθρώπους? Μπορεί να ακούγεται κάπως φασιστικό αυτό που διαβάζεται αλλά έλεος που θα πρέπει να λυπηθώ την όποια καθυστερημένη που θέλει να γίνει μάνα και το κάνει με τον πρώτο τρελό που συναντάει και στο τέλος αν γλιτώσει αυτή, το παιδί της όχι. Ούτε αυτή λυπάμαι (επιλογή της ήταν ο ψυχάκιας που παντρεύτηκε), ούτε αυτόν αν είναι ψυχικά άρρωστος. Το κορίτσι μόνο λυπάμαι που είχε την ατυχία να γεννηθεί απ' αυτούς τους γονείς .

info press said...

@@@ ΦαίδραΠαντού υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι Φαίδρα.

Βέβαια οι Αρχές της Ελλάδας (από πολιτικοί, παπάδες, δικαστικοί), πουλούσαν τα παιδιά κάποτε, μόλις σταμάτησε το κράτος τις βρωμοδουλειές, έπιασαν δουλειά οι ιδώτες και καθένας πρέπει να έχει ένα παιδί, επειδή έχει ο διπλανός.

Είναι ένα αξεσουάρ, σαν την τσάντα το παιδί.

Ο τρόπος που το βλέπεις ως προς την μάνα είναι σκληρός, όχι φασιστικός.

free speech... first amendment...

Φαίδρα said...

αυτή επέλεξε τον πατέρα του παιδιού της γιατί να είμαι μαλακή? είναι και δική της ευθύνη η σφαγή της ανήλικης κόρης της. Κάτι είχε δει σ' αυτόν και τον χώρισε.Αυτή απομακρύνθηκε.Το παιδί της γιατί όχι?

info press said...

@@@ ΦαίδραΤο κοριτσάκι το έκανε όταν ήταν 15 ετών, πράγμα που ήταν βιασμός ανηλίκου στην ουσία και οι γονείς παρέα με το κράτος το συγκάλυψαν και προστάτεψαν τον παραβάτη.

Όταν συμβαίνουν τέτοιες χοντρές αδικίες θα καταλήξουν σε τραγωδία, όπως έγινε.

Η μάνα ήταν ανήλικη και ανώριμη για γέννες κτλ, αλλά κανείς δεν την προστάτεψε.