Monday 21 September 2009

Γιώργος Παπανδρέου - Δεν θα Επιτρέψω Σκάνδαλα

Μπράβο Γιώργο, που είχες το θάρρος να πεις την λέξη Siemens.

Ουδείς άλλος μίλησε για αυτό το ζήτημα και πολύ σωστά έφερε και το Βατοπαίδιο στο τραπέζι...

Ούτε ένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε για τον Εφραίμ...

7 comments:

katia said...

και εσύ τον πίστεψες info press?
τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ ξεχάστηκαν επί Ανδρέα Παπανδρέου?
Μπορεί το πρόσωπο να αλλάζει κάθε φορά και να είναι πολλά υποσχόμενο, τίμιο και ηθικό αλλά αν περιστοιχίζεται απ' τα ίδια λαμόγια, μια απ΄τα ίδια θα κάνει.
Το ΠΑΣΟΚ "κακόμαθε" τους πολίτες στο εύκολο χρήμα, στις εύκολες και ιδανικές θέσεις κλειδιά χωρίς ιδιαίτερα προσόντα,στην ασυδοσία, το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε χρέη στο δημόσιο (έφτασα 25 χρονών να πάρω προικοδότητηση του ταμείου του πατέρα μου γιατί όλο αύξαναν το όριο ηλικίας αφού τα ταμεία ήταν άδεια) και από σκάνδαλα ουκ ολίγα. Ακόμα και τώρα ξελάφρωμα τσέπης υπόσχεται, σβήσιμο χρεών στην τράπεζα τα μεγαλύτερα χρέη όμως που θα δημιουργηθούν στο μέλλον δεν τα λέει...Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μια οικογένεια όταν έχει οικονομικά προβλήματα σφίγγεται με οικονομία και στέρηση για να μηδενίσει τα χρέη και να αρχίσει απ' την αρχή και δεν ξοδεύει μέχρι τελευταίας πεντάρας ότι έχει και δεν έχει και μετά βγαίνει στη ζητιανιά...Αυτό με έμαθαν οι γονείς μου σχετικά με το πως θα χειρίζομαι το χρήμα και ποτέ δάνειο δεν χρειάστηκε να πάρω..Δεν είναι οικονομική πολιτική αυτό που υπόσχεται ο Παπανδρέου, αυτό είναι τη βγαίνω στον αντίπαλο και παίρνω με το μέρος μου τους στριμωγμένους ανεγκέφαλους.
Καλημέρα!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Πες Φαίδρα τι να πιστέψουμε και ποιόν;

Πράγματι είναι έτσι όπως τα λες με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και εκτός από την ασυδοσία επί Σημίτη ήρθε και εξωφρενική διαφθορά.

Το θέμα με τον Γιώργο είναι αν θα τον αφήσουν οι καρεκλοκένταυροι και οι Βενιζελικοί, να κάνει δουλειά.

Όσον αφορά τις Τράπεζες και τα χρέη των πολιτών ας τους χαρίσει μερικά, δεν είναι κακό, έχουν πιει το αίμα του κόσμου που όμως κακώς πήρε τόσα δάνεια.

Τα μικρά κόμματα δεν μιλιούνται και ενώ υποτίθεται ότι είναι αριστερά, μιλάνε σαν να είναι συντηρητικοί.

Το ΚΚΕ είναι σαν να ήρθε από άλλο κόσμο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προβληματικός σε πολλά ζητήματα.
Οι Οικολόγοι είναι οι πλέον παράλογοι άσχετα αν χαμογελάνε όμορφα και αυτοί είναι εκείνοι που δεν επιτρέπουν στην Αφρική να έχουν ηλεκτρικό όπως εμείς οι υπόλοιποι, για να μην μολύνουν το περιβάλλον.
Ο ΛΑΟΣ έχει έρωτα με την αστυνομία και την εκκλησία.

Τον Καραμανλή δεν τον συζητάμε διότι η διαφθορά και οι παπάδες γιγαντώθηκαν.

Πριν 6 μήνες περίπου τους χάρισε άλλα 80 εκατ. και ξαφνικά θέλει να ρημάξει στους φόρους όλους τους υπόλοιπους, πράγμα που δεν είναι δίκαιο.

katia said...

το κόμμα "ΚΑΝΕΝΑΝ" το ξέρεις? αυτό θα ψηφίσω εγώ, αγνοώντας όλους τους δήθεν πολιτικοποιημένους φίλους μου που κατηγορούν εμένα και όλους τους όμοούς μου που δεν σεβόμαστε τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και το δικαίωμα της ψήφου..Σε τέτοιου είδους φιάσκο ποτέ δεν παίρνω μέρος για να είμαι αρεστή σε φίλους, κοινωνικοποιημένη, να ανήκω στο κοπάδι...δεν ψηφίζω κανέναν όσο εγώ θα πληρώνω φόρο, η αγγελοπούλου θα καπνίζει πούρο, ο ρέμος θα παίρνει 30.000 για να εκδοθεί το κωλο cd του σε εφημερίδα, η Σάσα Μπάστα να οδηγεί hammer και η Μενεγάκη 100.000 για να κάθεται σε έναν καναπέ και να χασκογελάει πουλώντας μου το πρότυπο της ευτυχισμένης μητέρας όταν ο ένας καναλάρχης την έκανε κάποτε πάσα στον άλλον!Κανένας πρωθυπουργός είτε ο ένας είτε ο άλλος δεν θα αλλάξουν τον κωλόκοσμο που όταν βρει τα σκούρα το ρίχνει στη θυματοποίηση ενώ όλοι θέλουν πραγματικά να γίνουν μεγιστάνες παίρνοντας δάνεια να αποκτήσουν αυτά που βλέπουν στους τηλε-αστέρες και "παίρνοντας" ο ένας τον άλλον..
Δεν έχω κάνει ανώτατες σπουδές και ούτε χρειάζεται να έχει κανείς υψηλό δείκτη ευφυίας για να ανακαλύψει στα 38 του πως ευτυχία δεν είναι η ύλη. Όταν τα ρεμάλια που λέγονται έλληνες και το παίζουν ανώτερη ράτσα απ' τους Αλβανούς το καταλάβουν αυτό και χαμηλώσουν τη μύτη που για αδιευκρίνιστο λόγο έχουν σηκώσει ίσως τότε ο υποψήφιος πρωθυπουργός να είναι ένα καινούργιο πρόσωπο...
Μέχρι τότε θα τρώμε σκατά!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Το "κανέναν" το γνωρίζουμε Φαίδρα και είναι απόλυτα σεβαστό.

Αντίθετα με αυτά που λένε η ψήφος μπορεί να είναι υποχρεωτική μεν αλλά οι κυρώσεις της Ε.Ε. (ο νόμος της Ε.Ε. υπερισχύει της Ελλάδας) είναι αστείες και δεν εφαρμόζονται.

Ο κόσμος της τηλεόρασης είναι σάπιος και κανένας Πρωθυπουργός δεν μπορεί να τους αλλάξει ότι και να κάνει.

katia said...

....η ψήφος δεν είναι υποχρεωτική! όπως είναι συνταγματικό σου δικαίωμα να ψηφίσεις, είναι και συναταγματικό σου δικαίωμα να μην ψηφίσεις!
Αυτά τα λένε για να φοβερίσουν τον αστοιχείωτο κόσμο για να ψηφίζουν τελευταία στιγμή αυτόν που ερχεται πρώτος.Ποτέ δεν έχω ψηφίσει σ'αυτήν τη χώρα παρά 2 φορές σε δημοτικές όπου όταν άρχισε και εκεί το παιχνιδάκι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ με τα ίδια πρόσωπα,το έκοψα κι αυτό.Κανείς δεν με έχει ενοχλήσει..αλλά και η φίλη μου που ζει στη Γερμανία μου δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να πάει καν...τον άντρα μου τον έχουν διαγράψει ήδη απ' τους εκλογικούς καταλόγους
Αν κανένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να αλλάξει την νοοτροπία μας, τη σαπίλα και την ποιότητα ζωής μας, για ποιόν λόγο να τον ψηφίσω?

GIORGOS said...

Αλήθεια κι εγώ ήθελα να ρωτήσω-επειδή συμμερίζομαι το θυμό της Φαίδρας για τις χαμένες ψήφους-ποιες ακριβώς κυρώσεις προβλέπονται σε περίπτωση μη συμμετοχής;
Δε λέω ότι θα το κάνω,αλλα θέλω να γνωρίζω βρε αδερφέ.

info press said...

@@@ GIORGOS



Στο παρελθόν αν δεν ψήφιζες δεν έπαιρνες διαβατήριο στην΅Ελλάδα.

Οι κυρώσεις της Ένωσης είναι μηδαμινές, π.χ. ένα χρηματικό πρόστιμο περίπου €20, που όμως δεν εφαρμόζεται ποτέ, διότι αυτοί που δεν ψηφίζουν είναι πολλοί και δεν επιθυμούν να τους εξαγριώσουν μήπως και ψηφίσουν το αντίθετο κόμμα, στις επόμενες εκλογές.

Αν δεν κάνεις κέφι να ψηφίσεις, δεν θα έχεις καμμία κύρωση και να μην φοβάσαι.

Καλό βράδυ Γιώργο.