Thursday 17 September 2009

Josef Fritzl of Australia - Josef Fritzl της Αυστραλίας

In a shocking case revealed by the Herald Sun similar to that of Josef Fritzl, that also smells of a cover up, a man is accused of keeping his daughter a virtual prisoner, raping her almost daily from when she was 11 years old.

The man was arrested and charged last February after DNA tests reveiled that he was the father of the three children.

A fourth child has died.




All the children were born in major public hospitals and the three who are alive have major health problems.

The woman and her three children are in a safe house and cared for by authorities.

The mongrel's wife, has denied any knowledge, but that's not to be believed and she ought to be charged as well.

The minister for Human Services Ms. Lisa Neville, said she had not been told of the case and would make it a priority to look into it.

We think it is a monumental mishap that the Minister has no knowlegde of a major case, like this one and she ought to fire her subordinates.


Σε μιά σοκαριστική υπόθεση όπως αυτή του Josef Fritzl της Αυστρίας, που μυρίζει συγκάλυψη, η Αυστραλία ξύπνησε το πρωί για να μάθει ότι ένας πατέρας στην Μελβούρνη κρατούσε την κόρη του αποκλεισμένη στο σπίτι και την βίαζε καθημερινά από τότε που ήταν 11 ετών.

Ο πατέρας συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο και απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες μετά που έγινε το DNA και αποδείχτηκε ότι τα τρία παιδιά της κόρης του είναι δικά του.

Το τέταρτο παιδί της έχει πεθάνει.

Όλα τα παιδιά γεννήθηκαν σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία και έχουν προβλήματα υγείας.

Η γυναίκα και τα παιδιά της βρίσκονται σε ασφαλές σπίτι και τους φροντίζουν οι Αρχές.

Η σύζυγος του τέρατος αρνήθηκε πως είχε γνώση, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πιστευτό και πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες και σε αυτήν.

Η Lisa Neville υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Πολιτεία της Victoria στην Αυστραλία, δήλωσε πως δεν ενημερώθηκε για την υπόθεση και ότι θα φροντίσει να μάθει.

Θεωρούμε πως είναι μνημειώδης παράλειψη ότι η υπουργός δεν ενημερώθηκε για μιά τέτοια μεγάλη υπόθεση και πρέπει να απολύσει τους υφισταμένους της.

No comments: