Sunday 27 September 2009

Σοφία Λουκέρη - Είμαι Περήφανη για το Burgas

Η κ. Σοφία Λουκέρη είπε ότι αισθάνθηκε εθνικά υπερήφανη για το έργο Burgas-Αλεξανδρούπολη.





Για την διαφθορά πως αισθάνεσαι κ. Λουκέρη, που ο πολίτης πρέπει να πληρώσει τον υπάλληλο για να πάρει το πιστοποιητικό άμεσα;

Για τον Εφραίμ πως αισθάνεσαι κ. Λουκέρη;

Για τα ομόλογα πως αισθάνεσαι κ. Λουκέρη;

Η κ. Λουκέρη απαγοητεύτηκε που ο κόσμος δεν αγκάλιασε το φυσικό αέριο του Putin, δίχως να σκεφτεί βέβαια ότι δεν έχει και μεγάλη διαφορά τιμής από το ηλεκτρικό συν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα...

Κάνε έμπλαστρο την υπηρηφάνεια σου κ. Λουκέρη... μη σου βάζουμε δύσκολα...

13 comments:

katia said...

εεε...συγγνώμη...μήπως και επί ΠΑΣΟΚ δεν "λαδώναμε" για να κάνουμε τη δουλειά μας? ή μήπως ο Παπανδρέου θα φέρει την κάθαρση στο δημόσιο, απολύοντας άχρηστους που είναι ψηφοφόροι και βολεμένοι του πατέρα του?
Σαν πολύ υπέρ ΠΑΣΟΚ δεν μας τα λες Info press?
Απ' τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχει κυβερνήσει 20 χρόνια τη χώρα, δημιουργώντας έναν σύστημα που είχαμε την απαίτηση απ' τη ΝΔ στα 5 χρόνια κυβέρνησης να σπάσει και να καλυτερεύσει και αυτή απέτυχε, δεν νομίζω η πιο έξυπνη ιδέα των ελλήνων είναι να βγάλουν πάλι το ΠΑΣΟΚ.Ο Καραμανλής πήρε μαύρο απ' τους Αμερικάνους, και έπεσε σύρμα να τον ρίξουν. Πολλά επεισόδια στην Αθήνα έγιναν με σκοπό να φανεί η κυβέρνηση άχρηστη και ο κόσμος να αμφιβάλλει. Γιατί ποια κυβέρνηση δεν έκανε σκάνδαλα? το ΠΑΣΟΚ? ή μήπως επί της 20αετίας τους στις φωτιές δεν κάηκαν πυροσβέστες και εθελοντές?ή ήταν μικρό το σκάνδαλο Κοσκωτά, ή το ροζ με τη Λιάνη και η 17 Νοέμβρη?
Γιατί σίγουρα δεν ξέρεις ότι απ' την ελληνική αντιτρομοκρατική επί θητείας του ΠΑΣΟΚ, όσοι έφτασαν κοντά στην 17 Νοέμβρη, απομακρύνθηκαν κερδίζοντας μια δυσμενή μετάθεση για να μην αποκαλύψουν την αμάμειξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ούτε χωράει ο νους σου....Και σίγουρα δεν ξέρεις ότι Ο Πρωτόπαπας κατέχει πολυτελέστατο αυθαίρετο διαμέρισμα στις ακτές που σκάει η θάλασσα μιας παραλίας του Σουνίου με ειδυλιακή θέα..και δεν είναι ο μόνος.
Αυτά είναι λίγα μόνο δείγματα για να σου αποδείξω πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος που νομίζει ότι θα σωθεί με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ουσιαστικά θα μαυρίσει τον έναν διεφθαρμένο και θα φέρει τον άλλον.
Όσο κι αν προσπαθείς να φανείς αντικειμενικός info press η προτίμησή σου ή ίσως και η ελπίδα σου στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται.

info press said...

@@@ Φαίδρα


Δεν περιμέναμε να εξαλείψει την διαφθορά Φαίδρα αλλά πιστέψαμε ότι θα κάνει προσπάθειες.

Δεν συζητάμε καν την διαφθορά που υπήρχε και γιγαντώθηκε επί ΠΑΣΟΚ.

Γνωρίζουμε ότι έφτασαν κοντά στη 17Ν και ότι είχαν γίνει πρωσαγωγές επειδή οπλοφορούσαν και έμπαινε το μέσον και τους άφηναν ελεύθερους.

Για τον Πρωτόπαπα δεν γνωρίζαμε αλλά δεν μας αρέσει καθόλου το στυλ του και το έχουμε πει.

Ελπίζουμε κάποιος να κάνει κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Είναι λυπηρό να λειτουργεί έτσι η Ελλάδα και αισθανόμαστε ότι ίσως τα αλλάξει ο Γιώργος, επειδή σκέφτεται διαφορετικά.

Δεν έχουμε ιδιαίτερη αγάπη στο ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα και αν ο Καραμανλής είχε κάνει προσπάθειες κατά της διαφθοράς και να αλλάξει το χάλι που υπάρχει στη Δημόσια Διοίκηση και στη Δικαιοσύνη θα τον στηρίζαμε.

Δεν έγινε καν η προσπάθεια να αλλάξει κάτι.

Ο κόσμος καταψηφίζει και όχι οι Αμερικανοί (εμείς δεν ψηφίζουμε) και ποτέ δεν καταψηφίστηκε κάποιος που έκανε εμφανή προσπάθεια για ριζικές αλλαγές στο σύστημα.

Μας ενοχλεί πολύ και η στενή σχέση της εκκλησίας με την Ν.Δ.

Την καλημέρα μας Φαίδρα.

katia said...

..μακάρι να είναι έτσι! αλλά πίστεψέ με, το δημόσιο θα συνεχίσει να υπολειτουργεί, ο έλληνας να λαδώνεται, οι μισοί να δουλεύουν για τους άλλους μισούς, η αστυνομία χειρότερη της μεγάλης των μπάτσων σχολή, τα πιτσιρίκια να χώνουν βόμβες για λίγη δημοσιότητα και ηρωοποίηση, οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με το αν η Μενεγάκη θα κάνει 4ο παιδί και θα γυρίσει στον ΑΝΤ1 ή να διχαζόμαστε κάθε τόσο για το αν προτιμάμε να φάει μπούφλα ο κακοποιός απ' τον ανεκπαίδευτο αστυνομικό, ή αστυνομικός να "πέσει" εν ώρα υπηρεσίας απ' τον σκληρό κακοποιό και όλοι μαζί να διασκεδάζουμε στα μπουζούκια, χειροκροτώντας τις μισόγυμνες πάμπλουτες μανούλες-τραγουδίστριες που αφήνουν τα νεογέννητά τους για τη νύχτα, φροντίζοντας δήθεν για το "χρυσό" τους μέλλον και προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ακόμα και της πουτ....το ριζικό μπορεί ν'αλλάξει!
Αν όλα αυτά μπορεί να τ'αλλάξει ο Παπανδρέου, και να σταματήσουμε να μουτζωνόμαστε και να μισιόμαστε (για ποιο λόγο ακόμη δεν έχω καταλάβει) να επαναφέρει το ήθος, το μόνιασμα, την αλληλεγγύη και το σεβασμό στις επόμενες εκλογές θα τον ψηφίσω και εγώ...

info press said...

@@@ Φαίδρα


Αν η Ελλάδα και ειδικά οι Έλληνες συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό της απάτης, η χώρα θα διαλυθεί απόλυτα.

Για το Δημόσιο ο Παπανδρέου είπε ότι τα συμβούλια για τις απολύσεις θα είναι από άλλες υπηρεσίες πράγμα που δεν είναι ικανοπποιητικό ή αποδεκτό.

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει άρση της μονιμότητας.

Μόνο έτσι ίσως να φοβηθούν ότι όταν παρανομούν και τους καταγράψει ο πολίτης, πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους, χωρίς σύνταξη όπως γίνεται και στο εξωτερικό.

katia said...

....ναι....θα τους καταγγείλει ο έλληνας? ή θα σκέφτεται ότι θα γίνει ρουφιάνος? εδώ για το τσιγάρο και πλακώνονται αν τολμήσει κανείς να καταγγείλει. Δεν καταλαβαίνουν τα ζώα ότι έχει να κάνει με το χαμένο σεβασμο και όχι με υπακουή στον νόμο. Οι μη καπνιστές τόσα χρόνια υπέφεραν και τώρα που βγήκε ο νόμος δικαιολογημένα έχουν αφηνιάσει.
Οι καπνιστές τους λένε Αρτέμη Μάτσα (ηθοποιός που'παιζε πάντα τον προδότη στους πολέμους).Είμαστε ηλίθιος λαός!
Υ.Γ.Είμαι καπνίστρια και καπνίζω μόνο στο μπαλκόνι του σπιτιού μου

info press said...

@@@ Φαίδρα



Βρίσκονται ακόμα στην εποχή του καρφώματος.

Στα υπουργεία, στα δικαστήρια, στα ταξί και ακόμα στα νοσοκομεία καπνίζουν.

Τους καταδίδει κάποιος;
Σαχλαμάρες, τελείωσε και αυτό.

Είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να καπνίζει ή να μην καπνίζει, αλλά πρέπει να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός και από τις δύο πλευρές.

Να δεις τους αφηνιασμένους μη καπνιστές στο εξωτερικό, δεν συγκρίνονται στη μανία τους με κανέναν.

Έχουμε γιατρό στην οικογένεια που ρίχνει καρπαζιές, αλλά καπνίζω όταν μου έρθει.

Στην Ελλάδα όλοι οι φίλοι και μακρινοί συγγενείς καπνίζουν.

Επειδή μου αρέσει ο δικηγόρος του διαβόλου, γιατί δεν κλείνουν τα εργοστάσια καπνού αφού ο καπνός είναι τόσο επικίνδυνος.

Γιατί η Ευρώπη επιδοτεί τους γεωργούς του καπνού;

katia said...

κοίτα να δεις...το δίκαιο έτσι είναι...αν είναι να αφηνιάσει κάποιος είναι εκείνος που ενοχλείται όχι αυτός που ενοχλεί.Στην Ελλάδα με τη δύναμη των περισσότερων και με το θράσος των πολλών (βλέπε άλλη ενότητα), οι καπνιστές έχουν σηκώσει μπαϊράκι. Δεν είναι σωστό!όταν κάνεις κάτι μη αποδεκτό για διάφορους λόγους, (συγκεκριμένα υγείας) κρατάς μια πιο ταπεινή να πω και υποχωρητική στάση.Σεβασμός λέγεται, αυτό και οι έλληνες δεν το γνωρίζουν. Έτσι σε ουρά τραπέζης, με λιβάνιζε το τσιγάρο της μπροστινής ανυπόμονης, που αντί να βγει έξω,άναψε το τσιγάρο της στο κέντρο μιας ουράς 20 ατόμων χωρίς καν να σκεφτεί αν ενοχλεί. Την έκανα εγώ και ένας κύριος και το'σβησε, όχι φυσικά αμέσως γιατί έβγαλε και μια γλώσσα μέχρι κει κάτω, τα υπόλοιπα 18 ζώα δεν μιλούσαν, αλλά της έδωσα νωρίς να καταλάβει το μήνυμα ότι αν δεν το'σβηνε στο τασάκι ή έβγαινε έξω, θα το κατάπινε αναμμένο μαζί με το φίλτρο. Ο κύριος που τη γνώριζε είχε την υπομονή να της εξηγήσει ότι πολλοί άνθρωποι πάσχουν από διάφορα θέματα υγείας (οι υπόλοιποι 18 εξακολουθούσαν να σιωπούν μην γίνουν κακοί και πάνε στην κόλαση) και άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι πρωί πρωί ξενηστικωμένοι να μυρίζουν καπνιστό αέρα που ανακατεύει τα στομάχια τους.Αυτή εξακολουθούσε να διεκδικεί το δικαίωμά της παντού και εγώ είχα με τη μέθοδο silva κλείσει τα αυτιά μου, να μην την ακούω. Η συζήτηση με τον κύριο δεν απέδωσε τίποτα, αφού αυτή παρέμεινε το ίδιο ζώο με τα υπόλοιπα 18 που δεν μιλούσαν...με δικαίωμα όμως ψήφου και εκλογής του αυριανού πρωθυπουργού.
Όσο λοιπόν αντιδημοκράτησσα κι αν φαίνομαι, κάτι τέτοιους ανθρώπους θα τους στείρωνα και θα τους αφαιρούσα το δικαίωμα λόγου και ψήφου.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Όσο λοιπόν αντιδημοκράτησσα κι αν φαίνομαι, κάτι τέτοιους ανθρώπους θα τους στείρωνα και θα τους αφαιρούσα το δικαίωμα λόγου και ψήφου.

Καλό... lol

Να είσαι καλά Φαίδρα.

katia said...

καλό απόγευμα! τα λέμε αύριο

anonimosxristis said...

Κάποιος ή κάποια που κρύβεται πίσω απ'την ανωνυμία του διαδικτύου για να υποτιμήσει και να προσβάλλει χωρίς λόγο, δείχνει ότι η σχέση του/της με τη δημοκρατία, τη παιδεία και το πολιτισμό είναι ανύπαρκτη.

Συνεπώς επειδή αισθάνομαι ιδιαίτερα δημοκρατική και πολιτισμένη δεν υπάρχει έδαφος συζήτησης μαζί σας.

Για τους υπόλοιπους όμως και για την αποκατάσταση της αλήθειας εθνικά υπερήφανη αισθάνθηκα για τη στάση του Καραμανλή βάζοντας βέτο για το όνομα των Σκοπίων, για το όχι στο σχέδιο Ανάν & όσο για το burgas είναι ο μόνος Πρωθυπουργός που αξιοποίησε τη γεωφυσική θέση της χώρας μας.

Όσο για τα έμπλαστρα καλέ μου άνθρωπε δεν θεραπεύουν, καλύπτουν μόνο για λίγο το πρόβλημα...

Σοφία Λουκέρη
Υποψήφια Βουλευτής Α' Αθηνών ΝΔ

info press said...

@@@ anonimosxristis



Ο πολιτικός που απαιτεί να συμφωνούν όλοι με όσα λέει, είναι αυταρχικός.

Το ότι η Ν.Δ. ως κυβέρνηση δεν συζητάει και απλώς ενεργεί βλακωδώς είναι γνωστό και δεν έχουμε εκπλαγεί.

Αυτό το Blog δεν ασχολείται με την εξωτερική πολιτική και είναι επιλογή μας, διότι τα εξωτερικά ζητήματα είναι πολύ σοβαρό ζήτημα.

Εσείς ως πολιτικός (γιατί να πιστέψουμε ότι είστε η ίδια;) τα εκμεταλλεύεστε και είναι δίκαιωμα σας μια και το πλοίο σας βυθίζεται.

Την καλησπέρα μας.

katia said...

"Κάποιος ή κάποια που κρύβεται πίσω απ'την ανωνυμία του διαδικτύου για να υποτιμήσει και να προσβάλλει χωρίς λόγο, δείχνει ότι η σχέση του/της με τη δημοκρατία, τη παιδεία και το πολιτισμό είναι ανύπαρκτη."

Ενώ η σχέση της Ν.Δ. με τα παραπάνω είναι υπαρκτή?

"Συνεπώς επειδή αισθάνομαι ιδιαίτερα δημοκρατική και πολιτισμένη δεν υπάρχει έδαφος συζήτησης μαζί σας."

Να υποθέσουμε ότι αφού μπήκατε στον κόπο να γράψετε τελικά, ότι ισχύει το αντίθετο?

"Για τους υπόλοιπους όμως και για την αποκατάσταση της αλήθειας εθνικά υπερήφανη αισθάνθηκα για τη στάση του Καραμανλή βάζοντας βέτο για το όνομα των Σκοπίων, για το όχι στο σχέδιο Ανάν & όσο για το burgas είναι ο μόνος Πρωθυπουργός που αξιοποίησε τη γεωφυσική θέση της χώρας μας."

Εγώ που ανήκω στους υπόλοιπους, θα αισθανθώ εθνικά υπερήφανη όταν οι έλληνες θα κάνουν αυτό που πρέπει.Δεν θα βγάλουν κυβέρνηση!

"Όσο για τα έμπλαστρα καλέ μου άνθρωπε δεν θεραπεύουν, καλύπτουν μόνο για λίγο το πρόβλημα..."

...που κληρονόμησε η ΝΔ (να το λέμε και του στραβού το δίκιο) απ' το ΠΑΣΟΚ και το έκανε μεγαλύτερο..
Φαίδρα
Πρώην ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Δεν μας είπε η κυρία αν αισθάνεται περήδφανη για το 25% των ανθρώπων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και ευχόμαστε ο Παπανδρέου να φροντίσει λίγο αυτούς τους ανθρώπους και όχι αυτούς που ήδη έχουν πολλά.

Με τα εξωτερικά δεν ανακατευόμαστε, διότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο ζήτημα.

Την καλημέρα μας Φαίδρα.