Thursday 24 September 2009

Χαλάνδρι Τρομοκρατία - Συλλήψεις και στο Γαλάτσι

Έγιναν 4 συλλήψεις για την τρομοκρατία, οι δύο είναι από το Χαλάνδρι και οι άλλοι δύο από το Γαλάτσι.

Οι ηλικίες τους είναι 20 με 21 ετών.



Ευτυχώς που δεν υπήρξε αίμα αυτή τη φορά.

Είναι δυνατόν παιδιά στα είκοσι χρόνια τους να έχουν τέτοια δίψα για βόμβες;

Τι διδάχτηκαν από τα σπίτια τους αυτά τα παιδιά;

Είναι ενήλικες και σαφώς αυτοί και μόνο αυτοί έχουν ευθύνη για τις πράξεις τους.

Απλά ρωτάμε σε τι είδους οικογένειες ζουν αυτά τα παιδιά και ποιός τους δίδαξε ότι οι βόμβες και η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής είναι μέρος του καθημερινού αγώνα για την επιβίωση;

Νομικά... είναι ιδιαίτερα τυχεροί που δεν σκότωσαν κάποιο άτομο με τις βόμβες τους...

6 comments:

katia said...

...ε!αφού βλέπουν ότι κανείς δεν τιμωρείται πετάνε κι αυτοί τις βόμβες τους και κάτι νομίζουν ότι κάνουν στο κράτος. Οι περισσότεροι είναι εγκληματίες με δολοφονικά ένστικτα που θέλουν απλώς μια δικαιολογία για να τα διαπράξουν. Άλλοι χρησιμοποιούν το αλκοόλ, άλλοι τα ναρκωτικά, άλλοι τη μαύρη μαγεία, άλλη την απιστία, άλλοι την αδικία, το κεφάλαιο...μπλά....μπλα....μπλα...
Εδώ στην καθημερινότητά σου δεν μπορείς να διακρίνεις ποιοι έχουν περισσότερο έντονο αυτό το ένστικτο κατά την οδήγηση για παράδειγμα?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Ακούγεται ότι είναι παιδά καλών οικογενειών.

Κάτω από τη μύτη της μάνας του στο σπίτι έφτιαχνε και έκρυβε τις βόμβες.

Δεν συζητάμε καν την οδήγηση στην Ελλάδα, Φαίδρα, διότι όπως διαπιστώσαμε μόνοι μας κάποτε, είναι ο χορός των ασύδωτων σχιζοφρενών σε εμπόλεμη κατάσταση.

GIORGOS said...

Σωστά θεωρείτε παιδιά πως ο 20χρονος είναι υπεύθυνος ενήλικος αλλά η έννοια του ενήλικου στην Ελλάδα μόνο θεωρητικά υφίσταται,καθότι η οικογένεια-ή καλύτερα να πω,η αρρωστημένη εκδοχή της-ρίχνει τη σκιά της πάνω στις ανθρ.προσωπικότητες μέχρι το τέλος της ζωής τους,με τις ευλογίες της εκκλησίας.
Γνωρίζω άτομα που μέχρι που έφυγαν οι δικοί τους από τη ζωή ήταν πλήρως εξαρτημένοι συναισθηματικά ανεξαρτήτως ηλικίας.
Και μετά φυσικά ήταν πολύ αργά και δύσκολο να μαζέψουν τα συντρίμια τους και να ανασηκωθούν.

Στην προκειμένη περίπτωση,μπορεί η οικογένεια να παίζει ρόλο είτε δια της υπερβολικής προστασίας είτε δια της ανυπαρξίας της.
Σχημάτισαν τα ηλίθια άτομα την εικόνα ενός "δυναμικού" τρόπου αντίστασης με το να κατασκευάζουν βόμβες.
Πως;
Είτε απο αντίδραση στις διδαχές ότι μόνο το χρήμα κάνει την αξία του ανθρώπου στην κοινωνία(άλλη ηλίθια άποψη της οικογένειας)θεώρησαν πως η βόμβα είναι κάτι το αγνό και ρομαντικό σε αντίθεση με τον κυνισμό των γονέων.
Είτε(αν ήταν άλλων απόψεων οι γονείς)τα παιδιά εισέπραξαν μισανθρωπία και κτηνωδία και βρήκαν καταφύγιο εκεί.
Δεν είμαι κοινωνιολόγος,χοντρικά τα κοιτάζω.

info press said...

@@@ GIORGOS



Διαβάζουμε Γιώργο ότι οι γονείς δεν είχαν καταλάβει τι γινόταν και ένας γονέας είπε ότι θα βάλουν δικηγόρο αν χρειαστεί.

Δηλαδή αντί να διαβάζουν στα Πανεπιστήμια ή να εργάζονται έφτιαχναν βόμβες και η οικογένεια ήταν και είναι στον κόσμο της.

Ε αυτό δεν είναι οικογένεια, είναι καταστροφή.

Η εξάρτηση που περιγράφεις είναι χειρότερη από τα ναρκωτικά διότι δημιούργησαν τέρατα.

Η Ελληνική κοινωνία έχει πάρει στραβά και τα Πανεπιστήμια αφού ανέχονται το θέαμα αυτών των χώρων έτσι όπως έχουν καταντήσει.

Διεστραμμένοι γονείς, καθηγητές και κυβερνώντες, δημιούργησαν εγκληματίες που δεν σέβονται το πολύτιμο αγαθό της ζωής.

Αν αυτά τα παιδιά βλέπουν την καταστροφή της περιουσίας και της ζωής σαν ρομαντικό τώρα που θα κάτσουν για πολλά χρόνια στις χαριτωμένες φυλακές, θα τους φύγει ο ρομαντισμός.

katia said...

....καλημέρα παιδιά!
Εγώ νομίζω πια ότι έχει γίνει κορεσμός και μόδα...όταν τα παιδιά πια στο σχολείο γυρίζουν τις δικές τους τσόντες με τα κινητά, καπνίζουν χόρτο, δοκιμάζουν έκσταση, πηγαίνουν στα μπουζούκια με την άδεια των γονιών τους, και τα πρότυπα που έχουν είναι κάτι θεατρινίστικα οικογενειακά βλέπε της άπληστης, αχόρταγης Μενεγάκης που αντί να μεγαλώνει τα 3 παιδιά της, εμπαίζει τα κανάλια για το ποιο θα της δώσει τα περισσότερα ή της τελειωμένης Λίντσει Λόχαν που όλοι προωθούν, με τη σειρά μας και εμείς και καλά για τη μόδα αλλά στην ουσία είναι ένα ανορεξικό εθισμένο σε ουσίες πλάσμα με χαμένη σεξουαλική ταυτότητα, ή όταν κάθε απογοητευμένος έλληνας με ευκολία πρόσβασης και αγοράς όπλων, σκοτώνει, εκβιαζει, απαγάγει, τρομοκρατεί, τι θα σου κάνουν?
Όταν οι ματαιόδοξοι γονείς είναι χωρισμένοι και τώρα σκέφτονται από που να αρπαχτούν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους, αδιαφορώντας για την ευθύνη των παιδιών τους, εγκαταλείποντάς τα ψυχικά, κι αυτά μεγαλώνουν ουσιαστικά μόνα, τι θα σου κάνουν?
Η μισή Ελλάδα εργάζεται για την παραγωγή κακών προτύπων είτε αυτά είναι στην τηλεόραση, είτε στο ραδιόφωνο, είτε στον τύπο. Ο κάθε φτωχομπινές που κάποτε καλλιεργούσε μελιτζάνες ήρθε στην Αθήνα και αισθάνεται περήφανος που βγάζει χρήματα αποκαλύπτοντας αν όχι τις βρωμιές των άλλων, πτυχές της ζωής τους που δεν αφορούν κανέναν. Αν σ'όλους αυτούς τους "άσχημους" έλληνες το συζητήσεις θα σου πουν ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Για μένα πάντως αυτό που προέχει είναι η οικογένεια.
Μου φαίνεται απαράδεκτο και αδιανόητο 15χρονα να σουλατσάρουν στα Εξάρχεια όταν τα σπίτια τους είναι 10χλμ.μακριά και οι γονείς να μην έχουν την πλήρη εικόνα για το που βρίσκονται. όταν ήμουν 15, γύρω την εποχή του 1987 δεν ξέφευγα απ'την ακτίνα της γειτονιάς μου παρά μόνο με την έγκριση των γονιών μου..
Εμένα όμως μου κάνει εντύπωση που αρνούνται να δώσουν αποτυπώματα.
Αυτοί θα αποφασίσουν γι αυτό? και τι προσπαθούν να πετύχουν? αντίσταση και καλά? δεν παραδέχονται έτσι την ενοχή τους? και που είναι η παλλικαριά τους?
Τουλάχιστον όταν είσαι "επαναστάτης" έχεις και μια περηφάνεια..και δέχεσαι την τιμωρία σου καρτερικά και με το κεφάλι ψηλά για τα ιδανικά σου..δεν τρέχεις στη μαμά και στον μπαμπά να πληρώσουν δικηγόρο...Θα ξεράσω! και οι εξεγέρσεις μεταλλαγμένες είναι!
Για ποιο λόγο όμως της Κατσέλη το σπίτι?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Συμφωνούμε ότι η τηλεόραση είναι κακός και τραγικός σύμβουλος.

Αυτοί δεν ήθελαν να έχει στοιχεία η αστυνομία για να μην μπορεί να τους ταυτοποιήσει.

Νομικά είναι δικαίωμα τους να αρνηθούν και ο εισαγγελέας μπορούσε να προσάψει και την κατηγορία της απείθειας.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι τυφλωμένοι και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα κριτήρια τους για το που θα βάλουν βόμβες.

Βρέθηκε λίστα και με άλλα ονόματα.

Είχαν βάλει βόμβα και σε υφυπουργό, όπως λέει η αστυνομία.

Ποιά ιδανικά Φαίδρα, άξεστα αλητάκια είναι τα φοιτητάκια της πλάκας.

Να είσαι καλά Φαίδρα.