Sunday 27 September 2009

Τσίπρας - Η Ν.Δ. Ζητάει Ψήφο Ομαδικής Αυτοκτονίας

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη και είπε ότι η Ν.Δ. ζητά ψήφο ομαδικής αυτοκτονίας.

Αυτοκτονικό ιδεασμό έχει η Ν.Δ. κ. Τσίπρα και όπως δείχνει η δημοσκόπηση πριν την απαγόρευση... δεν την ακολουθούν οι πολίτες...




Το παρατραβήξατε πια με τον Εφραίμ και τον Ζαχόπουλο...

Ο Κώστας Καραμανλής ανανέωσε τα ψηφοδέλτια και έβαλε τον κ. Γιώργο Σουφλιά στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας με τα αναπάντητα ερωτήματα για την βίλα του και την κ. Ευγενία Τσουμάνη η οποία είναι υπόδικη και για την οποία εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις...

21 comments:

Anonymous said...

και εσυ Τσιπρα μας ειπες οτι το Αιγαιο δεν ειναι ελληνικο,και πρεπει να το μοιρασουμε με τους τουρκους.
τι να σου πω
εισαι τοσο ufo η να πω τιποτε αλλο?

info press said...

@@@ anon



Τις θέσεις του αυτές τις πλήρωσε στην Ευρωβουλή ο Τσίπρας και ας πρόσεχε.

Τώρα είναι η σειρά της Ν.Δ. να πληρώσει τα δικά της γραμμάτια στους πολίτες και ας πρόσεχε.

Όλα εδώ πληρώνονται φίλε.

katia said...

...και θα βγάλουμε το ΠΑΣΟΚ που έχει κάνει και αυτό τα δικα του λάθη και πλήρωσε στο παρελθόν. Μα, δεν είμαστε βαρετός λαός?

Καλημέρα info press!

katia said...

"Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς", θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει...

το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!"

Λούκα Κατσέλη

Και εσύ πες μου τώρα info press ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν αποβλακώνουν τον κόσμο με την κουτοπονηριά τους όταν χρησιμοποιούν σαν πολιτικό τέχνασμα την σύλληψη των
"συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς" (μη χέσω)και κατηγορούν τη Ν.Δ. για το ίδιο. Πόσο ανώτερος άνθρωπος η κα Κατσέλη!
Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι τους και βολεμένοι στο δημόσιο είναι αμόρφωτοι χωριάτες... γιατί αυτούς μόνο μπορούν να πείσουν!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Πολύ βαρετός Φαίδρα, διότι δεν αλλάζει τίποτα, όπως π.χ. στην Γερμανία.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Δώσαμε έμφαση στην παρακολούθηση της κατοικίας στο Χαλάνδρι, διότι έγινε παράνομα και έτσι δεν γίνεται πιστευτό, το ότι ο ένας μικρός έβγαλε τρεις σακούλες έξω στα σκουπίδια.

Τα ευρήματα που αναφέρει η αστυνομία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν πειστήρια.

Μην ξεχνάς ότι ανακατεύτηκε η ΕΥΠ, που λόγω των εκλογών θέλουν να φανούν χρήσιμοι στο καινούργιο τους master.

Να είσαι καλά Φαίδρα.

katia said...

....Aκόμα ένα παράδειγμα βολεμένης που με το μόνο μέσο που έχει δηλ.τη δημοσιότητα αγωνίζεται να ρίξει τη κυβέρνηση.
"Ακουγοντας τις ειδησεις του Mega πριν απο λιγο η "δημοσιογραφος" Μαρια Σπυρακη αναφερθηκε στο κομμα της Νεας Δημοκρατιας με τη φραση "το μαντρι της Ρηγγιλης"
Απαράδεκτες συμπεριφορές ψευδών δημοσιογράφων και απόδειξη πόσο συμφεροντολικά και κοντόφθαλμα βλέπουμε το θέμα εκλογών και κυβέρνησης στην Ελλάδα.
Καλά να πάθουμε!Τα χειρότερα εύχομαι!

katia said...

....η αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν θα'πρεπε να κατηγορείται για παράνομη παρακολούθηση και για πειστήρια που δεν ισχύουν.
Θα'πρεπε να έχει τη δικαιοδοσία να δρα αυτεπαγγέλτως, εφόσον δεν προσβάλλει η θίγει τη προσωπικότητα και τα δικαιώματα των υπόπτων που μπορεί τελικά να αποδειχτούν αθώοι!
Τα υπόλοιπα είναι απλώς αριστερίστικες αηδίες που έχουν επικρατήσει περί ανθρώπινων δικαιωμάτων μόνο και μόνο για να μην αισθάνονται ότι δεν υπολογίζονται.
Ακριβώς επειδή η αστυνομία δεν έχει καμιά πια δικαιοδοσία αφού την έχουν εδώ και πολλά χρόνια "ευνουχήσει" για χάρη των αριστερών και των παραξηγημένων ελευθεριών, η αστυνομία πατάει και θα πατάει....σφραγίδες και θα εξοστρακίζει σφαίρες που θα σκοτώνουν αθώους...
Εφ'οσον δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλουμε απ' την αστυνομία ή το κράτος, τη κυβέρνηση, παίρνουμε αυτό που αξίζουμε!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Την ιδιότητα της την έβαλες σε εισαγωγικά και μας βρίσκεις απόλυτα σύμφωνους σε αυτά που λες.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Στο εξωτερικό η αστυνομία πρέπει να έχει την υπογραφή δικαστή (όχι απλά εισαγγελέα) για να κάνει παρακολούθηση και να χρησιμοποιηθούν σαν πειστήρια τα ευρήματα.

Αλλά εκεί βέβαια χρειάζεται να αποδείξουν στον Δικαστή αυτό που λέμε probable cause δηλαδή πιθανά αίτια.

Αν κάποιος ατσυνομικός γράψει ψέμματα στο έγγραφο που παρουσιάζει στον Δικαστή, την πάτησε και έχουν διώξει πολλούς από την αστυνομία για ψευδορκία.

Όταν η αστυνομία ενεργεί αυταπάγγελτα και δίχως έλεγχο από κανέναν είναι δικτατορία.

katia said...

....σου ξεφεύγει κάτι info press! Eννοείται ότι ο αστυνομικός πρέπει να διέπεται από ήθος, αγάπη για τον συνάνθρωπο, την ασφάλεια του και την προστασία του. (όπως και οι υπόλοιποι μεταξύ μας, οδηγοί π.χ.)
Όταν γράφω αυτά που γράφω δεν έχω στο μυαλό μου τους έλληνες αστυνομικούς αλλά τους ιδανικούς εκείνους που στη χώρα της αξιοκρατίας θα κάνουν απλώς σωστά τη δουλειά τους αυτεπάγγελτα χωρίς κανένας να τους αμφισβητεί γιατί δεν θα χρειάζεται...για την Ελλάδα δηλ......όνειρα.... πουλιά μου ταξιδιάρικα...να...να..να

info press said...

@@@ Φαίδρα



Ελήφθης Φαίδρα μόνο που καμμία κοινωνία δεν είναι αγγελικά πλασμένη και όπως ξέρεις παντού υπάρχει η διαφθορά και για αυτό το λόγο έχουν ψηφίσει ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να προστατεύουν τους πολίτες από τις αυθαιρεσίες των οργάνων που μπορεί να κατηγορήσει έναν άνθρωπο άδικα για να πάρει μιά προαγωγή.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Υπάρχει ανακοίνωση ότι δεν προέρχεται από αυτήν αλλά από κακόβουλη επίθεση.

http://www.loukakatseli.gr/que/node/630

Υπάρχει τρόπος να βρεθεί από που καταγράφηκε, αν θέλει η ίδια να κινήσει τις διαδικασίες.

katia said...

....και εμένα υπερβολικό μου φάνηκε να έχει βγάλει τέτοια ανακοίνωση...συγκεκριμένα για σφαλιάρες..
Εγώ το διάβασα στο troktiko αλλά δεν γράφει την πηγή.

katia said...

γράφει όμως ότι αρχικά η ανακοίνωση ήταν αυτή που σου μετέφερα, αλλά επειδή έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια την απέσυρε αναφέροντας ότι "Η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου δεν προέρχεται από εμένα, αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης"
άντε τώρα βγάλε άκρη!
Γι αυτό σου λέω, δεν ψηφίζεις κανέναν και έχεις τη συνείδησή καθαρή!

info press said...

@@@ Φαίδρα


Αν έγινε έτσι όπως το λες τότε αλλάζει το θέμα.

Θα δούμε πως θα εξελιχτεί νομικά η υπόθεση με αυτά τα παιδιά.

Πάντως δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος που το χειρίζονται.

Κάνει εντύπωση το γεγονός ότι προστατεύονται οι παιδεραστές που είναι οι τρομοκράτες των ανήλικων παιδιών και ότι σε αυτή την περίπτωση ο Εισαγγελέας μετά χαράς και σε χρόνο μηδέν, έβγαλε διάταξη και έδωσε στοιχεία επιτρέποντας και τις φωτοφγραφίες.

Δεν μας αρέσει η Αρχή Προστασίας διότι οι διατάξεις της είναι αντισυνταγματικές και είμαστε υπέρ της φωτογράφισης όλως όσων συλλαμβάνονται.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Σε ευχαριστούμε για τις σκέψεις που καταθέτεις.

Θεωρούμε ότι τα σχόλια είναι το feedback που είναι τελείως απαραίτητα για ένα Blog.

katia said...

....φαντάζομαι ότι μέχρι να δικαστεί κάποιος θεωρείται απλώς ύποπτος και δεν θέλουν να στιγματιστεί σε περίπτωση λάθους...?
Για φαντάσου να σε συλλάβουν από λάθος να σε δείξουν παντου, να διασυρθείς σε όλη τη χώρα μέσω τηλεόρασης, έντυπων μέσων και τελικά να αποδειχτείς αθώος?
πως θα σε αποζημιώσουν? με λεφτά?
ποιος θα σε πιστεύει ότι δεν ήσουν ένοχος όταν παντού σε ξέρουν σαν ένοχο?
Εκτός αν υπάρχει και άλλος λόγος.
Και εγώ υπέρ της φωτογράφησης είμαι γιατί πιστεύω ότι συνήθως δεν υπάρχουν περιπτώσεις λάθους-σπάνια γίνεται κάτι τέτοιο και ο διασυρμός είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν άνθρωπο, μεγαλύτερη και απ' τη στέρηση της ελευθερίας.

katia said...

...για το θέμα της Κατσέλη δεν είναι κατασκευασμένο απ' τα τρωκτικά...απλώς δεν πιστεύουν ότι έγινε από hackers...
ότι η ίδια έκανε την ανακοίνωση και όταν είδε ότι προκλήθηκαν αρνητικά σχόλια δημοσίευσε ότι ήταν κακόβουλη πράξη από hackers.Κάπως έτσι το κατάλαβα εγώ...Τώρα ποια είναι αλήθεια.....ποιος να ξέρει....

info press said...

@@@ Φαίδρα



Όταν ο υπολογιστής τους έχει του κόσμου τα πορνό, δεν υπάρχει λάθος Φαίδρα.

Υπάρχει και το DNA που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί.

Το ότι δεν δείχνουν την φωτογραφία του σε περίπτωση δολοφονίας που μπορούσε να τον αθωώσει αν βρισκόταν κάπου αλλού την ώρα του εγκλήματος είναι ακόμα πιο βαρύ.

Ο νόμος έγινε για να προστατευτούν οι κλέφτες του Δημοσίου χρήματος Φαίδρα και όχι επειδή νοιάζονται για τους πολίτες.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Έβγαλε καινούργια ανακοίνωση ότι αμέσως κατάθεσε μήνυση.