Saturday 26 September 2009

Τρομοκρατία - Η Παρακολούθηση έγινε Νόμιμα;

Οπλισμένοι σαν αστακοί μετέφεραν τους 4 νεαρούς στην Εισαγγελία.
Χαράλαμπος Χατζημιχελάκης, Εμμανουήλ Γιόσπας, Παναγιώτης Μασούρας, και Μυρτώ Παντέλογλου.
Η μαμά του πρώτου είπε στη Zougla ότι το παιδί της δραστηριοποιήθηκε πολιτικά μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Όμως είναι άλλο πράγμα η πολιτική δραστηριοποίηση και άλλο το οπλοστάσιο με τις βόμβες που ισχυρίζεται η αστυνομία ότι βρήκε και παρουσίασε στον Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η Espresso μεταξύ άλλων η δικογραφία γράφει ότι "το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ένα νεαρό άτομο στις 18:15 βγήκε από την οικία της οδού 25ης Μαρτίου και πέταξε στους κάδους τρεις σακούλες... κλπ".

Πράγμα που σημαίνει πως ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ψέμματα όταν αρνήθηκε δύο φορές ότι οι αστυνομικές αρχές τους παρακολουθούσαν.


Αν οι αστυνομικοί που έγραψαν την δικογραφία αναφέρονται σε ψευδή γεγονότα, τότε πρέπει να τους κλείσουν μέσα και να πετάξουν το κλειδί της φυλακής στην θάλασσα, διότι είναι άκρως επικίνδυνοι.
Αν παρακολουθούσαν δίχως την έγγραφη έγκριση του Εισαγγελέα για την τρομοκρατία και πάλι πρέπει να πάνε στα σπίτια τους, διότι είναι το ίδιο επικίνδυνοι.

Όπως και να έγινε τους παρακολουθούσαν.
Αφού λοιπόν τους παρακολουθούσαν και είχαν στοιχεία στα χέρια τους, γιατί τους άφηναν ελεύθερους;

Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή των επικείμενων εκλογών για να δείξουν το έργο τους κατά της τρομοκρατίας;

Το ότι ο νεαρός με το κόκκινο δείχνει θρασσύς και άγριος δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο.



Οι κ.κ. δικαστές να κοιτάξουν να ελέγξουν τα έγγραφα της αστυνομίας καλά, πριν η παραπάνω παράγραφος της δικογραφίας γυρίσει boomerang στα μούτρα τους και ξευτιλίσουν την Ελλάδα για μία ακόμα φορά.

Δεν γίνεται να κυριαρχεί παντού η διεστραμμένη πολιτική ηλιθιότητα...

Οι 6 Βρίσκονται σε Πανεπιστήμιο
Τα Πολιτικά Παιχνίδια της ΕΛ.ΑΣ.
Μυρτώ Παντέλογλου - Δεν Έχω Καμμία Σχέση
Μέσα οι Τρεις και Έξω η Κοπέλα
Αντιγόνη Χελιώτη - Σύλληψη για Τρομοκρατία
Αντιγόνη Χελιώτη - Ένα Αποτύπωμα σε Κηροπήγιο
Αντιγόνη Χελιώτη - Το Αποτύπωμα το Χάσανε

6 comments:

GIORGOS said...

Μάλλον η διαπίστωση σας είναι για μια ακόμη φορά σωστή και είναι περίπτωση επίδειξης ικανοτήτων απο μεριάς αντιτμ/κής εν όψει εκλογών.
Οι παρατυπίες που επισημαίνετε ποσώς τους ενδιαφέρουν αφού όταν το καλοκαίρι των συλλήψεων της 17Ν είχαν κακοποιήσει έναν μαύρο μουσικό που είχε προσαχθεί για ανάκριση.
Και μάλιστα του είπαν ότι εδώ που βρίσκεται,αν θέλουν τον πετάνε απο ψηλό όροφο και λένε ύστερα ότι αυτοκτόνησε.
Η λύση σε τόσο σοβαρά ζητήματα δε βρίσκεται σε αλητείες,αλλά σε χώρα αλητών ζούμε οπότε...

info press said...

@@@ GIORGOS



Δστυχώς Γιώργο, η προχειρότητα τους αλλά και η βλάκεία τους, χάνει υποθέσεις στα δικαστήρια.

Υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που είχαν αντιληφθεί την παρακολούθηση στο Χαλάνδρι.

Θυμίζει την υπόθεση του Νεκάριου Σάββα που ήταν sitting duck για τους δολοφόνους του, το ήξερε όλη η γειτονιά ποιάν προστάτευαν.

Από αυτή την δίκη του ΕΛΑ οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να παίρνουν δικηγόρους δικούς τους διότι ο Καραμανλής που θα πιάσει όλους τους τρομοκράτες αποσύρθηκε από την πολιτική αγωγή.

Καλό βράδυ να έχεις Γιώργο.

katia said...

...ο αρχηγός της αστυνομίας δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης αναλυτικά σε δημοσιογράφο της κάθε κωλοφυλλάδας ή Μ.Μ.Ε...
Πολλές φορές δίνουν και ψευδή στοιχεία στην τηλεόραση, προκειμένου να επηρεάσουν την υπόθεση..π.χ. για να παγιδεύσουν τον ελεύθερο ακόμη κακοποιό..
Η αστυνομία είναι από μόνη της ένα κράτος που δεν θα'πρεπε να επηρεάζεται απ' τον κάθε πολιτικό ή ματσό που θέλει το παιδί του, ανήψι του.....ελεύθερο ή για τα πολιτικοεκλογικά συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης.Θα' πρεπε να'ναι σωστά εκπαιδευμένοι να ενεργούν αυτόβουλα, να έχουν εξουσία ακόμα και στον πρωθυπουργό, και να μην υποχωρούν κάνοντας χάρες,... όπως στην υπόλοιπη ευρώπη που όλοι κάθονται σούζα και εμείς μες το σκουπίδι και την παρανομία τους κοροιδεύουμε ως καταπιεσμένους...που η μισή ελλάδα θέλει ψυχανάληση, αγχωλυτικά και ένα καλό συνδυασμό βιταμινών β12 για τα νεύρα..Ναι, να ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα με πανό για τη δολοφονία του μικρού στα Εξάρχεια, να ξεσηκωθεί όμως και για τη δολοφονία τόσων παιδιών και μη από κακούς χειρισμούς κακών γιατρών, για τη κακή εξυπηρέτησή του στο δημοσιο, που οι μισοί δουλεύουν σκληρά για τους αλλους μισούς που δεν δουλεύουν,....μπλα...μπλα..
Αυτές οι μονόπλευρες αντιδράσεις του κόσμου μόνο κατασκευασμένες και υποκινούμενες μου φαίνονται...

info press said...

@@@ Φαίδρα



Στην Ελλάδα δεν λειτουργεί τίποτα ανεξάρτητα.

Οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται αλλά καμμία υπηρεσία δεν τηρεί τίποτα.

Όταν σκότωσαν τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα περιμέναμε να βγουν οι Έλληνες στον δρόμο και να διαμαρτυρηθούν σιωπηλά με κεριά.

Όμως δεν το έκαναν αλλά κλείνουν τους δρόμους με κάθε ευκαιρία για αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό.

Και αυτό εμπεριέχεται στις μονόπλευρες αντιδράσεις που μάλλον αρρωστημένες δείχνουν διότι δεν μπορεί να σκας για κάτι που γίνεται στο εξωτερικό και να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα τα αίσχη που γίνονται στην Ελλάδα και τα οποία περιγράφεις.

katia said...

...άι γεια σου! το'χα ξεχάσει αυτό.
Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει.Για να σου πω, αρχικά νόμιζα ότι ήταν μόνο θέμα παιδείας, τώρα όμως η γνώμη μου για τους έλληνες έχει αλλάξει. Πιστεύω, πως έχει να κάνει καθαρά με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης στην πλειοψηφία των ελλήνων που σε συνδυασμό με την έλλειψη παιδείας, μας δίνουν το αποτέλεσμα της αγελάδας για τις γυναίκες, του βοδιού για τους άντρες.Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν κάτι σκόπιμα όπως ο Λιακόπουλος ισχυρίζεται, ή οφείλεται σε καθαρά χαζό γονίδιο, αλλά μόνο εμείς αντιδράμε τόσο έντονα στο να γίνουμε πολιτισμένοι, να εξελιχτούμε, να εξευρωπαιστούμε..Και για να το ψυχαναλύσω νομίζω ότι είναι ένα πολύ βαθύτερο αίσθημα κατωτερότητας και κομπλεξισμού που μας έχει προκύψει από τα χρόνια της τουργοκρατίας, που σε συνδυασμό με το έμφυτο θράσος μας που με την πάροδο των χρόνων φροντίζουμε να καλλιεργούμε και μόνο αυτό, κρατάει αιχμάλωτη την αυτοεκτίμησή μας και τον αυτοσεβασμό μας, δημιουργώντας έντονα το φόβο ότι αν αφήσουμε τους λίγους καλλιεργημένους ανθρώπους να επιπλεύσουν, θα φανερωθεί η ανεπάρκεια μας, η ασχετοσύνη μας και η αμορφωσιά μας.
Έτσι, επενδύουμε στην εξωτερική μας εικόνα τα πάντα, ακριβά ρούχα, αυτοκίνητα και λοιπά, υιοθετούμε και το ανάλογο ύφος "είμαι σπουδαίος/α" προκειμένου να πείσουμε ότι είμαστε λεφτάδες, άρα και καλλιεργημένοι, αφού αυτά τα δύο είναι εδώ και χρόνια συνυφασμένα, κάποιου επιπέδου βρε αδελφέ, και αγωνιζόμαστε να κρατηθούμε στην επιφάνεια (ευτυχώς για εμάς είμαστε πολλοί και επικρατούμε)βγάζοντας στο περιθώριο όλους τους άξιους συμπολίτες που ούτως ή άλλως κάνουν στην άκρη μη μολυνθούν απ' την καινούργια χολέρα...

info press said...

@@@ Φαίδρα



Δυστυχώς όπως τα λες.