Friday 25 September 2009

Χριστόδουλος Ξηρός - Ο Δολοφόνος "Συμβουλεύει"

Είμαστε κάθετα αντίθετοι να δίνουν συνεντεύξεις οι ψυχροί δολοφόνοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Επειδή όμως δολοφόνοι σαν κι αυτόν, επιδιώκουν να δημοσιοποιούν τις ιδιοτελείς σκέψεις τους, του απαντάμε, στην επιστολή που έστειλε στη Zougla.


Λέει εν ολίγοις ο δολοφόνος:
Καλούμαστε εν τέλει να αποφασίσουμε ποιος θα αρπάζει τους κόπους μας, να τους χαρίζει στο μεγάλο κεφάλαιο.
Ποιος θα μας λεηλατεί, φορολογεί, κλέβει, πνίγει, καίει και δολοφονεί.
Γιατί γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος για να αντιταχθούμε στους σχεδιασμούς της άρχουσας τάξης και των εξουσιαστών είναι ο αγώνας.
Η ανατροπή των σχεδίων για ιδιωτικά πανεπιστήμια (άρθρο 16) έγινε στο πεζοδρόμιο, και όχι με καμιά "ψήφο διαμαρτυρίας".
Όχι στα κάλπη – και διλήμματα.
Η απάντηση είναι μία: καμία συμμετοχή, καμία συνενοχή.
Αυτή είναι η μόνη υγιής και αξιοπρεπής επιλογή.

Απάντηση info press:
Πρώτον και κύριο δεν δουλεύεις που σημαίνει ότι δεν κοπιάζεις...

Δεν σε λεηλατεί κανείς διότι δεν φορολογείσαι, επομένως δεν σε κλέβει, δεν σε καίει και δεν σε δολοφονεί κανείς...

Αντίθετα εσύ λεηλάτησες, έκλεψες, έκαψες και δολοφόνησες... και αυτός ήταν ο "αγώνας" ο δικός σου και εξαιτίας αυτού σαπίζεις στη φυλακή.

Τα Πανεπιστήμια σας τα είδαμε από έξω τουλάχιστον διότι και εκεί κρύβουν τις βόμβες τα καθαρματάκια που σου μοιάζουν και μην τυχόν και αλλάξει το καθεστώς και τα Πανεπιστήμια σας πάρουν κάποια αξία, ενώ μοιράζουν τα πτυχία της πλάκας, που μόλις τα βλέπουν οι απέξω τα πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων...

Τι ξέρεις εσύ βρε ψυχρέ δολοφόνε από αξιοπρέπεια;

Ποιός την έχασε για να την βρεις εσύ;

Σκάσε και μην μιλάς πια κάθαρμα... που θεωρείς τον εαυτό σου διευθύνοντα σύμβουλο της ψήφου των πολιτών...

7 comments:

Αθανασία said...

Καλημέρα παιδιά...ε,κοιτάξτε..επειδή είχα την κακή ή δυσάρεστη τύχη,καλύτερα να είμαστε παιδικές,φίλες με μιά κοπέλα που αυτά,τα καθίκια ο Γιωτόπουλος και το συνάφι του,εννοώ σκώτοσαν τον πατέρα της (ο πατέρας της ήταν ο Π.Ρουσέτης αν θυμάστε,καλά οκ;;ο τότε οδηγός του μεγαλόσχημου Μομφεράτου οκ;;)τον οποίο σκώτοσαν αυτοί επίσης.. ε,νομίζω ότι ο 'κύριος'Ξηρός θα πρέπει να το..β....λώσει όχι απλώς να σκάσει..έτσι;;επειδή δ εν έζησε αυτός την τραγωδία αυτή της κοπέλας δ ε ξέρει αυτός,πως είναι να σου λείπει ο πατέρας σου σε όοολη σου τη ζωή,να νιώθεις το τεράστιο κενό της απουσίας του από τη ζωή σου...και να ζείς με αυτό τον πόνο...από παιδάκι (η κοπέλα ήταν έξι χρονών,όταν έχασε το πατέρα της εξετίας τους οκ;;)κ τώρα είναι σα και μένα (31 χρονών) παντρεμένη πιά και περιμένει το πρώτο της παιδί οκ;;..αλλά...η κοπέλα αυτή έζησε όοολα αυτά τα χρόνια (που δεν είναι λίγα),χωρίς τη παρουσία του πατέρα της οκ;;και τον θυμάται πολύ λίγο...αυτό το κορίτσι τι έφταιγε;;να πληρώσει τη τρέλλα αυτονών;;ο κύριος Ξηρός,ο κύριος Γιωτόπουλος κι λοιποί άλλοι τι έχουν να πούν στη κοπέλα αυτή;; ότι ο πατέρας της,έφυγε από τη ζωή κ την άφησε στη χειρότερη ηλικία, όταν τον χρειαζόταν,περισσότερο για το καλό της χώρας;;;...έ,έλεος!,η κοπέλα αυτή έχει σοβαρό πρόβλημα οκ;;..και δε μπορεί να ξεπεράσει με τίποτε το χαμό του πατέρα της...έτσι;;...επιτέλους ας πάψουν τα μέλη της 17Ν να παίζουν μαντολίνο με τα νέυρα των θυμάτων,που έχασαν τους δικούς τους τα αγαπημένα τους πρώσοπα...οκ;;που δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω ποτέ ξανά....και που έχουν αφήσει πίσω τους τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό στις ψυχές των αγαπημένων τους...και που έφυγαν τόσο μα τόσο άδικα από τη ζωή....και για το τίποτε ίσως;;;... χαιρετώ...

katia said...

...και καλά βρε Info press αυτός είναι και άρρωστος ψυχικά (μετά από τόσους φόνους ποιος είναι νορμάλ?)και νομίζει ότι είναι ήρωας, αυτοί που του παίρνουν συνέντευξη, αυτοί που τον προβάλλουν στην τηλεόραση πόσο πιο άρρωστοι είναι και σαθροί?
Ξεπουλημένοι όλοι στο διάβολο, υπάρχει θεία δίκη για όλους και τότε θα ζητάτε τη σωτηρία σας!

katia said...

...αθανασία, αυτοί λες να φταίνε μόνο που τους βλέπεις να έχουν και δικαίωμα λόγου?Μια πολύ μεγάλη μερίδα ελλήνων που δεν το ομολογεί γιατί είναι λούγκρες, ξέρεις ότι είναι υπέρ της τρομοκρατίας εξαιτίας έντονου κομπλεξισμού, φανατισμού και (τι άλλο που έχει καταστρέψει τον κόσμο?)των πολιτικών τους πεποιθήσεων?Άστο μη το ψάχνεις!
Διανύουμε την περίοδο του διαβόλου

info press said...

@@@ Αθανασία



Τον πατέρα της φίλης σου τον έχουμε ακουστά από την δολοφονία.

Όλοι αυτοί που τους δίνουν τον λόγο, δεν σκέφτονται τα θύματα και το κράτος επιτρέπει στους δολοφόνους όλων των ειδών να δίνουν συνεντεύξεις.

Αν υπήρχε αντίλογος ουσίας από τον δημοσιογράφο ίσως είχε νόημα για να καταλάβουν οι δολοφόνοι την περιφρόνηση του κόσμου και να το βουλώσουν για πάντα όπως πολύ σωστά λες.

Τις θερμές ευχές μας στη φίλη σου Αθανασία.

info press said...

@@@ Φαίδρα



Οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, θέλουν ξύλο στην πλατεία Συντάγματος, Φαίδρα.

Είμαστε ενάντια στην ποινή του θανάτου αλλά σε τέτοιες μαζικές δολοφονίες, τι νόημα έχει να ζουν αυτά τα καθάρματα;

GIORGOS said...

Η Αθανασία έχει απόλυτο δίκιο και πολύ σωστά παιδιά επισημαίνετε το βρώμικο παιχνίδι των φωστήρων μας,όχι γιατι προβαίνουν στις συνεντεύξεις αλλά γιατι δεν έχουν την ευστροφία των ξένων συναδέλφων τους να πιάσουν έναν δολοφόνο,κλέφτη,τρομοκράτη ή οτιδήποτε και να τον κολλήσουν στον τοίχο με αποστομωτικές ερωτήσεις.
Π.χ.Για σκεφτείτε ο θρασύτατος δολοφόνος του Doujon να είχε απέναντί του το δημ/φο που πήρε συνέντευξη απο το βομβιστή της Ινδονησίας και έβγαλε στη φόρα ακόμη και την ασχετοσύνη του τελευταίου για το Ισλάμ.

Αλλά και η Φαίδρα έχει good point γιατι οι Έλληνες όντως προτιμούν για να μη ξεβολευτούν απο τη μιζέρια τους με μια ριζική αλλαγή στάσης ζωής,να υπάρχουν κάποιοι που θα παίζουν το ρόλο αυτού που θα σκέφτεται για πάρτη τους.
Ανατριχιάζουν με το αίμα που έχυσε η 17Ν,όμως μέσα τους δίνουν επαίνους στους επαναστάτες που σήκωσαν στο χέρι στην εξουσία ενώ αυτοί βλέπουν τηλεόραση.
Μήπως με τους παπάδες δεν ακούγεται συνέχεια το "ο τάδε για πρωθυπουργός";
Έχουν καταλάβει οι απατεώνες τη βλακεία που βαράει τον κόσμο και το παίζουν επαναστάτες που θα καθαρίσουν το πολιτικό σκηνικό.
Εδώ είναι το πρόβλημα και η ρίζα του.

info press said...

@@@ GIORGOS


Είναι όντως βλάκες οι Έλληνες Γιώργο, ή απλά έχουν βολευτεί και το ρίχνουν στο δεν βαριέσαι δεν πειράζει;

Εάν όμως πιστεύουν πραγματικά ότι είναι πανέξυπνοι και ότι κανένας δεν μπορεί να τους την βγει, τότε μιλάμε για ψυχοπαθείς.

Καλό βράδυ Γιώργο.