Thursday 17 September 2009

Κάτια Γιαννακοπούλου - Πρόεδρε Δώσε μου Χάρη

Τώρα πέτυχες θα σου λέγαμε κυρία Γιαννακοπούλου...

Όπως αναφέρει η Espresso η Κάτια Γιαννακοπούλου δολοφόνησε έναν Αρχιμανδρίτη και βρίσκεται 12 χρόνια στη φυλακή.

Το Πρωτόδικο Δικαστήριο της είχε επιβάλλει ποινή είκοσι ετών και άσκησε έφεση με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ποινή σε ισόβια.

Συνήθως το Εφετείο μειώνει τις ποινές αλλά είναι προφανές πως σε αυτή την περίπτωση ή υπήρξε πίεση από την εκκλησία, ή οι Εφέτες ήταν θρησκόληπτοι και η ποινή αυξήθηκε.

Η υπόθεση αυτή χαρακτηρίστηκε ως έγκλημα πάθους και οι ποινές σε τέτοια εγκλήματα είναι πιο μαλακές.

Αν συγκρίνουμε λοιπόν τον δολοφόνο πατέρα που καταδικάστηκε μόνο σε 21 χρόνια φυλάκισης και παραδώθηκε στους παπάδες στα 7 χρόνια, πράγμα που πρέπει να μπει στο βιβλίο Guinness, η ποινή της γυναίκας είναι σκληρότατη.

Ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και γεγονός είναι ότι είχε δανιστεί και πολλά χρήματα από την Γιαννακοπούλου επομένως έπρεπε να της είχε αναγνωριστεί ο βρασμός ψυχής.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει μία "περίεργη" σχέση παπάδων και δικαστικών...

Η σχέση αυτή καταντάει αηδιαστική και ιδιαίτερα προβληματική αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Εθνικός κτηματομεσίτης Εφραίμ που ξεπούλησε την μισή Ελλάδα και ξευτίλισε το Ελληνικό Κοινοβούλιο με τη συμπεριφορά του, παραμένει στο απυρόβλητο...

Θα εκπλαγούμε αν ο Κάρολος Παπούλιας χαρίσει την υπόλοιπη ποινή της Κάτια Γιαννακοπούλου...

4 comments:

katia said...

....όχι μόνο επειδή είμαι γυναίκα, αλλά καμιά μέρα θα μου στρίψει σ'αυτό το κωλοκράτος με την παλιοφάρα που λέγονται έλληνες και θα πάρω κανά μπαζούκας όπως ο Μάικλ Ντάγκλας στην ταινία που δεν θυμάμαι πως τη λένε και θα τα κάνω όλα φύλλο και φτερό.
Μόνο στην Ελλάδα αγαπητό μου info-press οι ποινές των γυναικών είναι βαριές ακόμα κι αν έχουν διαπράξει λιγότερα εγκλήματα από έναν άντρα και ναι, συνήθως δεν τους υπολογίζουν ούτε τον προηγούμενο έντιμο βίο (βλ.δούλα και κυρά), ούτε το ότι έπεσαν θύμα ερωτικής εξαπάτησης, εκμετάλλευσης, ούτε τίποτα....
αυτή ας πούμε είναι επικίνδυνη για την κοινωνία περισσότερο απ΄τον Παπαχρόνη που βίαζε και σκότωνε ανυποψίαστες περαστικές και τώρα είναι ελεύθερος και γράφει την βιογραφία του....ή ποιήματα....(κάτι γράφει)Αυτή θα την αφήσουν μετά από 12 χρόνια και είναι επικίνδυνη να ξανασκοτώσει....άντρες!
Κι όλα αυτά γιατί οι δικαστικοί δεν είναι παρά ένα κύκλωμα φαλοκρατικών κωλόγερων που με βιτρίνα την καλοκυρία στολισμένη και ευχαριστημένη απ΄τα ακριβά κοσμήματα, τα παιδιά με ανώτατες σπουδές μορφωμένα, εγγόνια και κυριακή στην εκκλησία, παίρνουν viagra για να ........καμμιά 18χρονη ρωσιδούλα ενώ κατά βάθος είναι καταπιεσμένες κρυφαδερφές, που καψουρεύτηκαν σφόδρα τη μάνα τους στην εφηβεία και για να απενοχοποιηθούν έβγαλαν αυτήν και όλες στο πρόσωπό της, γυναίκες π.......ες και αυτό άλλωστε εξηγεί και το μισογυνισμό τους. Δεν ξέρω αν εσύ που απαντάς είσαι αρσενικό και παρεξηγηθείς, αλλά τους φαλλοκράτες, μισογύνηδες που έχω συναντήσει μέχρι τώρα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο τους έχω πατήσει και το'χω ευχαριστηθεί!
Σ'ευχαριστώ πολύ info-press που μου δίνεις την ευκαιρία να εκτονώνομαι καθημερινά!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Γεια στο στόμα σου Φαίδρα, που τα λες όπως τα αισθάνεσαι.

Την υπόθεση Παπαχρόνη δεν την γνωρίζουμε, όπως δεν γνωρίζαμε και αυτή την υπόθεση που είναι όμως αυτονόητη.

Ο πρότερος έντιμος βίος μετρήθηκε στο κάθαρμα που σκότωσε το κοριτσάκι του. Αυτός ο άθλιος κι αν είναι εν δυνάμει δολοφόνος εκ νέου.

Το φιλμ με τον Michael Douglas το θυμόμαστε, ήταν φοβερό, καταντήσανε τον επιστήμονα που στην ουσία προστάτευε το έθνος, ίσον με ένα τίποτα.

Την καλημέρα μας Φαίδρα να είσαι καλά.

GIORGOS said...

Kαι επειδή είμαι πιο κοντά στο αντικείμενο 'σινεμά' θα προσθέσω ότι λόγω του Αμερικανικού πουριτανισμού,η συγκεκριμένη ταινία αναγκάστηκε στο τέλος να προσαρμόσει το δυνατό κατηγορώ της στα δεδομένα του μεσοαστικού κοινού.
Αλλιώς η ιδέα είναι ακριβώς όπως την περιγράφετε.

Η Φαίδρα έχει απόλυτο δίκιο και καλά τους κάνει τους αλήτες που έχουν και εξουσίες πάνω σε ανθρώπινες ζωές,οι ανώμαλοι.

Αυτό το ζήτημα με τη σχέση δικαιοσύνης-εκκλησίας δε θα έχει καλή κατάληξη.
Δεν είναι διατεθειμένοι οι χαραμοφάηδες να αφήσουν τα προνόμια που τους δίνει το κράτος σε οποιοδήποτε τομέα.
Και οι ηλίθιοι συμπολίτες μας λένε "μπράβο στους παπάδες τους ήρωες που σηκώνουν κεφάλι στο κράτος".
Ποιο κεφάλι βρε βλακόμουτρα;
Και εναντίον τίνος;
Της πηγής που τους ταϊζει;

info press said...

@@@ GIORGOS



"Αυτό το ζήτημα με τη σχέση δικαιοσύνης-εκκλησίας δε θα έχει καλή κατάληξη."

Ξύλωμα θέλουν και οι δύο Γιώργο.

Μας εξόργησε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν είπε ότι "συζυτάμε με την εκκλησία για τους φόρους".

Αυτή η φράση αποδεικνύει ποιός κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα.