Tuesday 15 September 2009

Εκλογές 2009 - Η Άννα Βαγενά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η Άννα Βαγενά είναι μία ηθοποιός που τιμά την ιδιότητα της.

Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια.


Αν ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ και είστε στην Α' Αθηνών, προτείνουμε να ψηφίσετε την Άννα Βαγενά.

4 comments:

katia said...

για ποιό λόγο να ψηφίσουμε την Βαγενά? μια ηθοποιός είναι και τίποτα περισσότερο. Εδώ ξύνονται όλοι μέρα αυτοί που (ας πούμε) έχουν κάνει οικονομικο-κοινωνικο-πολιτικές επιστήμες και έχουν μια σχέση με την πολιτική, αυτή τι θα κάνει? επειδή βγήκε στη σύνταξη και βαριέται να κάθεται σπίτι της θα τη φάμε στη μάπα? Σαν την άλλη την Ακριβοπούλου που παράτησε-λέει- την ηθοποιία για να αφιερωθεί στην πολιτική στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ! Πόσα τις χώσανε για να δεχτεί δεν μας είπανε για να παρασύρει τους φαν της (να'χει?) και τους ανεγκέφαλους που σκέφτονται "αν η ηθοποιός πιστεύει ότι το σωστό κόμμα είναι αυτό.......ποιος είμαι εγώ που θα το αμφισβητήσω?"
Εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ αλλά μου φαίνεται γελοίο που χρησιμοποιούν ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες τους οποίους χρησιμοποιούν μόνο ως βιτρίνα και θυμίζει φτηνο διαγωνισμό σε περιοδικό τελευταίας κατηγορίας....

info press said...

@@@ Φαίδρα



Η Βαγενά έχει δώσει αγώνες για να καθαρίσει την Αθήνα από τα ναρκωτικά και τους παράνομους μετανάστες και τουλάχιστον δεν θα ψηφίσει κάτι παράνομο.

Την Ακριβοπούλου που λες δεν την γνωρίζουμε, πρώτη φορά την ακούμε από εσένα.

Εμείς δεν ψηφίζουμε στην Ελλάδα και δεν τους ξέρουμε όλους.

Την καλημέρα μας Φαίδρα.

katia said...

..προφανώς οι αντιδράσεις της κυρίας Βαγενά στον δήμαρχο Κακλαμάνη (που σωστές τις βρίσκω) σχετικά με το θέμα της βρωμιάς των αλλοδαπών, της πορνείας και των ναρκωτικών που κατακλύζουν το κέντρο της πόλης, μάλλον είχαν να κάνουν με την προετοιμασία εισόδου της στον πολιτικό χώρο, ακόμα κι αν η ίδια δεν το ήξερε. Έτσι συνηθίζεται!
και στην περιοχή που έμενα πριν χρόνια, λίγο έξω απ΄την Αθήνα, ένας δάσκαλος είχε το πάθος και το μεράκι να μεταμορφώσει ένα απλό δημοτικό σχολείο σε πρότυπο απασχολώντας τα παιδιά για πολλές μεν ώρες εκεί δημιουργικά, φροντίζοντας μέχρι και για το φαγητό τους, ξελαφρώνοντας δε, τους γονείς που τρέχουν όλη μέρα και δεν φτάνουν...Εδώ και 2 τετραετίες είναι ο δήμαρχος της πόλης και θα πω ψέματα αν δεν ομολογήσω ότι το'χα προβλέψει όταν ακόμα ήταν ένας μικρός και άσημος δασκαλάκος δημοτικού.Από τότε ότι κάνει είναι για το δικό του συμφέρον, των φίλων του και κάποιων άλλων που του "τα χώνουν" στην προεκλογική του εκστρατεία.
Για να μην σε κουράζω, είμαι πολύ υπέρ των πολιτών που από μόνοι τους δημιουργούν συλλόγους, ομίλους ή οργανώνουν κάποιους άλλους στο να αντιδρούν για σκουπίδια, αλλοδαπούς, ναρκωτικά, πορνεία, ρούχα σε φτωχούς κλπ. όταν οι ίδιοι εμπλέκονται στην πολιτική είναι κοροιδία ειδικά όταν ανήκουν και στον κυβερνώντα χώρο, που σε φιμώνουν και σου δένουν τα χέρια μεταλλάσοντάς σε, σε πιόνι..Και είναι τουλάχιστον κουτός, αυτός που νομίζει ότι θα έχει τη γενναιότητα να ξεχωρίσει διαπρέποντας και οι καλά εκπαιδευμένοι καρχαρίες θα τον αφήσουν αδάγκωτο!

info press said...

@@@ Φαίδρα



Μας είπανε ότι η Άννα Βαγενά δεν ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και ότι τώρα πήγε εκεί.

Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι ότι τα μικρά κόμματα όπως είναι το ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είναι αναποτελεσματικά και η δουλειά τους ή οι ατιρρήσεις τους δεν φαίνονται, πρέπει να ψάχνεις με γιαλιά να καταλάβεις σε τι αντιδρούν.

Οι πολίτες πάντως δεν φτιάχνουν συλλόγους πια, κάνουν εταιρείες και ΜΚΟ για να τα παίρνουν και μιλάμε για πολύ χρήμα Φαίδρα που χαρίζεται σε αυτούς.

Το έργο τους είναι ανύπαρκτο, διότι αν το βλέπαμε δεν θα υπήρχε τόση μιζέρια στους ανθρώπους.

Με σιγουριά λέμε ότι ο Παπανδρέου και η όποια κ. Βαγενά θα έχει μηδενική ανοχή από εμάς.