Monday 21 September 2009

Κορίτσι 12 Ετών το Έσκασε με 17χρονο Αγόρι

Ένα 12χρονο κορίτσι το έσκασε από το σπίτι με ένα 17χρονο που γνώρισε μέσω Internet.

Η μάνα πήγε στην αστυνομία και έκανε γνωστό το ζήτημα.



Οι αστυνομικοί την συμβούλεψαν να πάει στον Εισαγγελέα για να κάνει αίτηση ώστε να γίνει η άρση του απορρήτου των κινητών και των δύο παιδιών.

Πήγε η γυναίκα στην Ευελπίδων και ο Εισαγγελέας είχε πάει σπίτι του.

Το θέμα δεν είναι τόσο τρελό όσο ακούγεται, διότι οι αστυνομικοί κατάντησαν γραφειοκράτες.

Η αστυνομία έπρεπε να είχε φροντίσει το ζήτημα του εισαγγελέα και όχι να στέλνουν την μάνα εκεί.

Το γιατί έφυγε το παιδί από το σπίτι είναι άλλο καπέλο και εκεί έπρεπε να αναζητηθούν οι γονικές ευθύνες και η ελλειπής επιτήρηση.

7 comments:

katia said...

.....ο πατέρας που είναι? Επειδή τα ζευγάρια χωρίζουν δεν υπάρχει κανείς να προστατεύει τη μάνα που με τη δικαιολογία ότι τα'χει βγάλει απ' την κοιλιά της και τα πονάει περισσότερο της δίνουν αυτόματα την επιμέλειά τους, κι αν συμβεί οτιδήποτε σ' αυτά βρίσκει μόνο αυτή το μπελά της.Αν δε, τολμήσει(που δεν τολμάει ελληνίδα)να πει την επιμέλεια των παιδιών να την αναλάβει ο πατέρας για να κάνει τη ζωή της ή να ξεκουραστεί για λίγο διάστημα είναι άσπλαχνη και εγωίστρια που δεν αγαπάει επαρκώς τα παιδιά της.Για θυμηθείτε ιστορίες με ανήλικες κοπέλες και όχι που αφήνουν τα μωρό τους σε πόρτα/παγκάκι/σκαλί...και όλοι πέφτουν να τις φάνε, τις λένε ανήθικες, άμυαλες, άρρωστες, τρελές, μήδειες,.. σε κανένα όμως αστυνομικό δελτίο ειδήσεων δεν έκαναν λόγο για τον πατέρα..Αυτός παραμένει άγνωστος, φάντασμα και δεν φέρει καμία ευθύνη αφού είναι εξαφανισμένος.Και τα λέω όλα αυτά γιατί σ'αυτή την περίπτωση σίγουρα η διαπαιδαγώγηση είναι ανεπαρκής αφού η μητέρα μεγαλώνει 4 παιδιά μόνη της και δουλεύει καθαρίστρια και σίγουρα ευθύνεται για το ότι μες στη φτώχεια της η αντισύλληψη της φάνηκε είδος πολυτελείας και γεννοβολούσε σίγουρη ότι τουλάχιστον θα δώσει αγάπη...αλλά εγώ επιμένω...γιατί κανείς δεν αναφέρει την παρουσία του πατέρα?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Δεν ειπώθηκε λέξη για τον πατέρα και έχεις απόλυτο δίκιο.

Όσον αφορά τα ανήλικα που παρατάνε τα μωρά τους, φταίει και η νοοτροπία αλλά τις περισσότερες φορές τις διώχνουν από τα σπίτια τους για να μην χαλάσει το όνομα τους.

Το κράτος δίνει χρήματα σε ανάδοχες οικογένειες αλλά όχι στην ανύπαντρη μητέρα ώστε να κρατήσει το παιδί της, διότι δεν το επιτρέπουν οι εκκλησίες.

katia said...

γιατί? το θεωρούν δεδομένο ότι επειδή βγαίνει από μέσα μας το αγαπάμε έτσι και αλλιώς ενώ οι άντρες λιγότερο? Αυτό είναι μύθος!Κι ένας μύθος που δικαιολογημένα στηρίζεται και διαδίδεται από άντρες και ειδικά παπάδες. Γιατί αν ρωτούσαν γυναίκα, και όχι γυναικούλα θα τους έλεγε ότι το παιδί δεν το αγαπάς όταν το γεννάς, αλλά όταν το φροντίζεις και το γνωρίζεις όπως γίνεται άλλωστε σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, συν το γεγονός ότι έχεις την ολοκληρωτική του ευθύνη αφού είναι ένα μικρό και αβοήθητο πλάσμα και τον βομβαρδισμό ορμονών που σε κρατούν αιχμάλωτη πολύπλοκων συναισθημάτων ακόμα και για τον πατέρα του παιδιού σου.
Οι τελευταίοι που'θα πρεπε να μιλάνε με τόση έπαρση για το ζήτημα είναι οι παπάδες όπως και για τις εκτρώσεις και ότι αφορά τη φυσιολογία και τον θηλυκό οργανισμό. Το βέβαιο είναι ότι αυτός ο μισογυνισμός τους που με ξεδιαντροπιά διαλαλούν δεν είναι τίποτε άλλο παρά κρυφές ομοφυλικές τάσεις και τίποτα περισσότερο

katia said...

....άλλο τώρα! η μάνα έπρεπε να πάει μόνη της στον εισαγγελέα ή αυτόματα να κινούνταν η διαδικασία μέσω της αστυνομίας και η γυναίκα να υποστηρίζετε ψυχολογικά για την εξαφάνιση της κόρης της?
Και αφού επέστρεψε η άσωτη δεν έπρεπε το κράτος να της παράσχει βοήθεια κοινωνικής λειτουργού-ψυχολόγου να τη βοηθήσουν στη διαπαιδαγώγηση των 4 παιδιών της που μόνη της δουλεύει να τα ζήσει και έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια? τι να πω....εγώ γιατί πληρώνω φόρο 2000 ευρώ το χρόνο?

info press said...

@@@ Φαίδρα



Μεγάλο κακό οι παπάδες για την Ελληνίδα, διότι την έχουν βάλει στο ψυγείο.

Κανονικά η αστυνομία έπρεπε να κινήσει τις διαδικασίες και να της προσφέρουν ψυχολογική στήριξη.

Σκέψου τώρα αυτή η γυναίκα με 4 παιδιά πως να τα βγάλει πέρα σε οικονομικό επίπεδο και να πάει ένα σινεμά η φουκαριάρα ή σε μιά ταβέρνα με τις φίλες της.

Πολλά ζητάει;

Δυστυχώς ο κόσμος πληρώνει φόρους και τα χρήματα πάνε σε αυτούς που τα έχουν.

Τα λεφτά πάνε στα λεφτά Φαίδρα.

katia said...

ναι! το ξέρω!σ'αυτούς που κλωτσάνε μια μπάλα, σ' αυτούς που τραγουδάνε στα νυχτομάγαζα, στην πετρούλα που κουράζεται να λικνίζει το σώμα της την ώρα που λέει τον καιρό, τη μενεγάκη που κάθεται σε ένα καναπέ και χασκογελάει με τις ίδιες της τις γκάφες, στην κα αγγελοπούλου που κάθεται αγέρωχη με το λυκόστομα και καπνίζει πούρο αβάνα....έλεος πια σ'αυτή τη χώρα!

GIORGOS said...

Αχ καλή μου Φαίδρα,πόσο θα ήθελα να σε είχα δίπλα μου να τα πεις σε κάτι κυρίες που ειδικά αυτό με το παιδί "που βγαίνει απο μέσα μας" έφτασαν να το κοπανήσουν σε στιγμή που διακυβευόταν η ζωή του εμβρύου προκειμένου να βγουν απο πάνω στον άντρα τους.
Ή κάτι γελοίες σκηνές στο δημόσιο,όπου οι γυναικούλες συμβουλεύουν άλλες γυναικούλες πόσο ανώτερες είναι με τις γέννες και τις κοιλιές,κι αυτό μπροστά στα μάτια του ηλίθιου σύζυγου που δεν τις πλακώνει όλες στο ξύλο.
Κι αυτό αλήθεια το θέμα όπου το 12χρονο αναζήτησε τέτοια συντροφιά,μήπως αυτού του είδους οι μαμάδες ευθύνονται,με την ανατροφή που δίνουν(ή την ανυπαρξία της);
Τέλος,έχω πειστεί ότι ο αληθινά ισχυρός άνθρωπος(ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας)δεν προβάλλει ποτέ τη δύναμή του(γιατι ως επίδειξη ισχύος προβάλλονται τα παιδιά-εκεί καταντήσαμε)παρά αρκεί μια χειρονομία του ή ένα βλέμμα του να σε κάνει να καταλάβεις που στέκεται.
Αν είναι οι παπάδες υπεύθυνοι για το ότι οι γυναικούλες έχουν τέτοιες αντιλήψεις Φαίδρα μου;
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες που τα διέσπειραν αυτά τα αίσχη και τις μικρότητες,όμως φοβάμαι πως τη βρωμοδουλειά την ανέλαβαν γυναίκες.
Γιατι αυτές τις αηδίες τις ακούω ως διδασκαλία απο καπάτσες-ενίοτε και με κάποια σχετική κοινωνική υπόσταση-κυρίες.
Και για να μη βγάζω την ουρά μου απέξω,η αντρική μεριά τηρεί απέναντι στη γυναίκα μια στάση που κυμαίνεται απο παπαδίστικα συντηρητική μέχρι βρυκολακίστικα τρομοκρατική.
Διαπιστώνω ότι έχουν αμηχανία και άρνηση.
Εδώ δεν είναι και ο ρόλος της μάνας απέναντι στο γιο;
Ακούω μαμάδες που καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που θα γεννήσουν αγόρι και άλλες που διδάσκουν στο αγόρι τους πως να αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως πόρνες.
Πως να βγάλουν κι αυτά τα άμοιρα τα αγόρια άκρη;
Αν πάντως ήμουν πατέρας κοριτσιού,η μεγαλύτερη πληγή θα ήταν οι φίλες-οικογενειακοί/συναισθηματικοί σύμβουλοι.
Αν στο μυαλό της κόρης σου πάρουν αυτές οι οχιές το πάνω χέρι,τελείωσες ως πατέρας.Μάζεψτα και στο χωριό σου.
Ουφ,πολλά έγρψα.
Την ευχή μου να έχεις Φαίδρα με το ανοιχτό μυαλό σου και μπράβο και στα παιδιά του infopress γιατί αυτά τα θέματα δε θα ακουστούν στην τηλεόραση.